Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 29. října 2022 12:36

Karja ještě ve čtvrtek večer si volala sanitku, zvracela tak, že nemohla ani mluvit. Hned do ní nalili spoustu různých kapaček a když nám ráno volala tak zněla podstatně lépe. Tak doufám že ji tam teď přes víkend dají do pořádku a půjde brzo domů.

Offline Isca
4891 příspěvků moje polička 29. října 2022 12:52

Sairon Tak to je fajn máma taky nakonec včera večer  skončila ve špitále, taky zvracení.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 29. října 2022 13:29

Isca Sairon Tak snad je tam dají rychle do pořádku.Někdy nezbývá nic jiného.

Offline Karja
44670 příspěvků moje polička 29. října 2022 13:41

Sairon Jo, tam ji dají dokupy, to bude dobry. Mně to jen napadlo s tím kinedrylem, my jsme s tím teď taky měly doma problémy, že jedno dítě pořád zvracelo a nemohlo udržet ani doušek vody, tak to poradila dětská doktorka a mně to takhke taky pomohlo. Když jsem celý den zvracela a neudrzela ani čaj ani vodu, tak mě to večer napadlo si to dát a rázem jsem mohla vypít něco trochu i pojíst a dát si nějaké leky. Ale samozřejmě ti senioři když zvrací k nějakému ,,svému,, problému, tak to asi moc použitelne není, to nevím. Hlavně at je ji líp. 

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 29. října 2022 22:34

Isca a je lepší?

Karja

Myslím že ten kinedryl byl dobrý nápad, ale neměla.ho babička ani naši v domácí lékárničce, tak nemohla vyzkoušet.  Jinak já si hodně oblíbila ten Kulíšek, dřív jsem.ho dávala.jen dětem na rehydrataci, ale teď.nedavno jsem.ho zkoušela na sobě když neudržela v sobě ani vodu a taky.parádně fungoval. 

Offline Isca
4891 příspěvků moje polička 29. října 2022 23:08

Sairon No jsou tam nějaký komplikace se střevama, to je dlouhodobě slabý místo, ale do telefonu máma zněla poměrně při smyslech, tak doufám, že kapačky udělaly svoje. 

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 30. října 2022 12:24

Karja Oni se spíš samo doma léky na bolest břicha a zvracení nedoporučují, abys nepotlačila nějaký závažnejší problém. 

Offline Karja
44670 příspěvků moje polička 30. října 2022 12:56

Renusatko Jj jsem ráda, že to píše nějaký zdravotník. Takže je fakt pouzitelne jen v nějakých pripadech té střevní chripky a u zdravych lidí. Takže si to všichni zapamatujeme. 

Offline Kokoska
34906 příspěvků moje polička 30. října 2022 21:08

Uz jsem zase nastydla. A zase to mam asi od manzela. Na dovoleny chodil s batohem, bylo horko, takze zpoceny zada, vecer jsme sedeli chvili na namesti, to uz bylo chladno. Vratili jsme se ve stredu, v patek zacal, ze na nej neco leze, tak dneska odpoledne vlezlo na me. Uz zas kaslu a smrkam, v patek mam jet za mamou, v tydnu jsem mela hlidat deti, ja se na to... Od toho covidu v dubnu je to uz potreti.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 30. října 2022 21:09

Dostala som ako darcek My Heritage (analyza povodu podla DNA) a ked som si aktivovala ucet, tak mi bez mojho vedomia aktivovali Premium ucet, o com som nevedela, lebo o tom len poslali mail, ktory skoncil v sekcii Reklamy. Mesiac zadarmo a potom strhli 118 Euro!! Zistila som to az dnes vecer ked mi autorizovali platbu z karty. Toto je vobec legalne? Podla recenzii na nete maju v poslednych dnoch na toto vela staznosti a nikto sa napravy nedomohol. Je to americka firma, tak s tym asi nic nespravim? Moju kartu, platnu do roku 2027 si zjavne niekde ulozili a to mam teraz 5 rokov trpnut a pozerat vsetky mozne reklamne maily ci mi zas nieco svojvolne neaktivovali?  

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 30. října 2022 21:18

Mrakoplas Zkus požádat přímo firmu o vrácení platby s vysvětlením. Syn mi takhle nedávno vyřešil stejnou věc. S odůvodněním, že matka je úplný pako, neumí anglicky a ani s počítačem. Vraceli mi 1500, takže mi to bylo jedno. 

A potom pro jistotu výměnu karty u tvojí banky.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 30. října 2022 21:20

Renusatko no praveze ludia v recenziach sa stazovali, ze im nechcu ani po ziadostiach vratit peniaze, maximalne sa domohli malej zlavy. A firma im na to odpisovala stylom "ved sme vam to pisali mailom, vasa chyba". 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 30. října 2022 21:21

Renusatko kartu mam novu . To by zadarmo tiez nebolo :(

Offline letolet
746 příspěvků moje polička 30. října 2022 21:26

Mrakoplas zkusit ještě požádat banku o chargeback?

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 30. října 2022 21:27

Mrakoplas Aha, někdo to reklamuje u své banky a podobně. Pokud firma odmítá vracet, tak asi není moc kam se obrátit. Taky se mi to stalo u americké firmy, ale byli vstřícní při vysvětlení. A karta asi u jak které banky. Já ji měla zdarma.

Offline Kokoska
34906 příspěvků moje polička 30. října 2022 21:28

Mrakoplas a to nejde tu sluzbu zrusit?

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 30. října 2022 21:36

Kokoska uz nie, ubehol ten mesiac zdarma, pocas ktoreho sa to dalo zrusit (ale ja som o tom nevedela, lebo reklamne maily skoro nikdy nepozeram). Teraz som len zrusila, aby sa to neobnovilo buduci rok. Ale co ak mi za rok poslu dalsiu takuto "vyhodnu" ponuku?

Renusatko kartu mam zdarma ale jej storno a vystavenie novej z mojej vole po mesiaci platnosti zdarma isto nebude 

Offline SunEclipse
3481 příspěvků moje polička 30. října 2022 21:41

Mrakoplas a když jsi to dostala jako dárek, proč jsi jim tam dávala číslo karty?

Offline letolet
746 příspěvků moje polička 30. října 2022 21:43

Mrakoplas to sice ano, ale i tak bych to zkusila s objasnenim situace. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 30. října 2022 21:52

SunEclipse jo kupovala som to aj sambovi lebo hrozne chcel aj on