Tak podla ich podmienok ma mali este 7 dni pred ukoncenim free trial upozornit mailom, co sa nestalo a este pisu, ze mozem do 30 dni reklamovat. Tak to idem skusit aj ked podla tych recenzii tomu vela nedavam. A potom skusim banku. Dakujem za rady.
Stěžovací vlákno
Mrakoplas držím pěsti, ale teda já bych zkusila banku hned.
Malenge no co som citala tak moja banka chce nejaky doklad, ze som sa najprv snazila od nich tie peniaze vypytat naspat. Tak som im napisala mail a pojdem do banky to preverit.
Mrakoplas to je rozumné myslím, tak snad to klapne!
Mrakoplas Já bych to taky zkusila...s popsáním toho, co mají v podmínkách a vysvětlení situace. Taky možná i s tím, jak moc jsi ve zkušebním období tu aplikaci využívala.
A kartu jsem právě po jiném problému, jiném pokusu o podvod, žádala novou a nic jsem za ni neplatila. Moje výměna, můj problém, ale to bude asi na každé bance.
Mrakoplas Legální to je. D vám x denní trial verzi zdarma, vy zadáte platební údaje a pokud si datum unsubscribu nepohlídáte, tak vám naúčtují svůj produkt/službu. Většinou vás o tom informují ještě predtim než zadáte platební údaje a je tam tlačítko, kterým to odsouhlasite. Navíc to bývá i v obchodních podmínkách. Úplně stejně to dělá třeba Spotify, Adobe apod., ty tedy strhává platby měsíčně, v menší hodnotě. Můžete si to členství kdykoliv zrušit.
Tyana ale ja som platobne udaje zadavala k nakupu niecoho ineho (setu k odberu DNA), tuto sluzbu mi aktivovali svojvolne, len to napisali do mailu (ktory som si nevsimla). A strhli peniaze z karty, ktorou som platila ten odberovy set. Aj si ju ulozili bez mojho suhlasu, nikdy nedavam ulozit kartu. To je uplne nieco ine.
Clenstvo je na rok, co mi je platne, ze som ho zrusila od oktobra 2023 ked za tento rok mi zobrali 118 euro.
Renusatko jj to som im napisala, tak uvidime. Dakujem aj Malenge
Štve mě počasí. Od pátku inverze, mrholí a zataženo. Takže někde si užívají i 26 a my 13 max. Teď o víkendu jsme každý den někde vyjeli a to pěkné počasí si užili, ale dneska nemůžu. Ještě to vypadá, že to bude trvat dlouhou dobu.![]()
![]()
Renusatko u nás som včera po vyše týždni prvýkrát videla slnko, po 12 sa hmla zdvihla. Teraz to zas vyzerá na celodenne mlieko ![]()
Renusatko ja byla vcera v lese nad priglem a bylo tam nadherne
Renusatko rozumím ti. Tady je teda nádherně, ale já mám doma lazaret, ani na procházku to není ![]()
viktorka_od splavu Kamarádka měla závody na přehradě a tam bylo pěkně všechny tři dny, takže stačilo popojet kousek, ale ten strřed Brna je fakt děs. My včera na Vysočině. Brala jsem si bundu a svetr, protože jsem zvyklá, že je tam kosa. A celý den jsem byla v tričku.
Evaeva Tomu taky rozumím, to asi mrzí ještě víc, když vidíš pěkné počasí a ven nemůžeš.
Evaeva ouje, ty oči nebo něco dalšího? ![]()
My sedíme už 45 v čekárně u dětský doktorky a bojím se, že si odnesem nějakou další nálož, přišli jsme jen na kontrolu ![]()
žluťásek oba mají rýmu, ale s tím bysme ještě ven mohli, není to tak děsné. Ale T. má fakt ten zánět spojivek, rovnou z té Hvězdy jsme to vzali domů přes Motol. Večer měl pak i horečku. Ale dneska už je to mnohem lepší. A i kapání už zvládáme.
Renusatko no o víkendu hezky, ale my byli u ségry a tam čtyři dny mléko. Teď sedím doma, pracuji a koukám na to sluníčko venku.
continuity máma byla na volné dny pár desítek km od Prahy a taky mlíko. Prý včera, když se vraceli, vyjeli z mlhy pár km před Prahou. To taky nepotěší.
Evaeva skautský oddíl děti byl v Krkonoších, ale včera přišlo upozornění na vsi a dnes dopoledne na neštovice. Tak asi radši mlha. ![]()
Renusatko ja se vracela po obede a to teprv vylizalo slunko, ale v tom lese bylo prave nadherne i s tou mlhou, pohadkove. ve styricich je proste hnusne, nenadelas nic
Umřel Michal Ambrož![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.