Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Isca
4891 příspěvků moje polička 02. listopadu 2022 11:16

Malenge continuity Renusatko Mirka Pinot Noir Fakirka Díky, děvčata, a dík za tipy na      ubrousky  a péči, starost o osobní hygienu si máma dosud, přes všechny potíže, řešila pečlivě sama, i ve špitálech se vždycky do tý sprchy nějak došourala, dere mě ten přístup nemocnice, v ČR, v 21. století.

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 02. listopadu 2022 11:18

Isca My to teď začínáme řešit, děda už možná nevstane.

Offline rasaNori
8834 příspěvků moje polička 02. listopadu 2022 11:19

Isca ještě můžu doporučit dobovou mast, stala pár korun a fakt je lepší než bepanthen. A teda těm přístup je děs, moc držím mamce palce.

Offline Bowle
606 příspěvků moje polička 02. listopadu 2022 11:25

Isca Mirka MoliCare a Seni mají řadu kosmetiky speciálně pro ležící pacienty, dá se to koupit v lékárně

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 02. listopadu 2022 11:36

Bowle Díky! Matně jsem si pamatovala, že jsem před mnoha lety něco kupovala pro babičku.

Offline letolet
746 příspěvků moje polička 02. listopadu 2022 11:36

Isca Mirka my jsme nedávno používali tuhle kosmetiku

Vozili nám to teda přímo z hospice a bylo to na použití myslím oboustranně fajn.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 02. listopadu 2022 11:41

Isca věřím, že to nějak vyřešíte, ale ten přístup mi teda taky přijde šílený.

Offline Tabea
8096 příspěvků moje polička 02. listopadu 2022 13:18

rasaNori Soucítím, taky to u mě minule nedopadlo. Tady za to teda není ani volno ani poukázky, ale občerstvení a malé dárky (náplasti, bonbóny, ..) si může vzít každý, kdo přišel. Jednou jsem měla málo železa a dostala jsem lindtku, aby mi to nebylo líto.
Bába by měla jít sázet stromy sama, aby se zklidnila. 

Offline Tabea
8096 příspěvků moje polička 02. listopadu 2022 13:20
Reakce na rasaNori:

Hele a uvazuju nad ,,stížnosti,  má to smysl?

​má to smysl

Offline letfenixa
10870 příspěvků moje polička 02. listopadu 2022 16:42

Isca želám vám, nech sa máme čo najskôr polepsi

Online Zuzuli
3769 příspěvků moje polička 02. listopadu 2022 18:00
Reakce na rasaNori:

A ještě měla blbe řeči, proč jsem místo darovani nešla radši sázet stromy na ondrejnik, že to je společnosti prospesnejsi...

​Tak kvuli tomuhle bych si rozhodne stezovala. Silene neprofesionalni chovani. 

Offline continuity
43054 příspěvků moje polička 02. listopadu 2022 19:19

Děda nám zas včera běhal po střeše. Hospitalizovat ho tentokráte odmítli.

Muž právě předvádí do telefonu absolutně úžasný výkon, kde očividně využívá zkušenosti z krizové intervencni linky.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 02. listopadu 2022 20:35

continuity

Proč ho teď nechtějí hospitalizovat? Psychické nemoci jsou hrozně náročné pro celé okolí.

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 02. listopadu 2022 20:45

Isca téda! Kupovat spešl kosmetiku... já to jako chápu a měla bych stejný cukání. Ale hlavně bych si tam došlápla s tím, jak hodlají řešit hygienu a prevenci opruzenin atd. Jako existujou spešl vozíky, kde je místo lůžka nástavec v podobě mělké postrované vany, kde se ta hygiena dá udělat lépe- po opravdu ležící jsem to viděla někde na LDN. Měli by se posnažit. Buzerovala bych, dokud by nepochopili, co je krom průjmu a C+ priorita.

Offline viktorka_od splavu
49313 příspěvků moje polička 02. listopadu 2022 20:47

marieu a jak bys zabránila tomu, aby se po pacientce povozili? (jako nerezident, jestli si to umíš představit)

ps: vlastní zkušenost, já si stěžovala, nebyla jsem pacient, výsledek brutus - i když bez vlivu vysloveně na lékařskou péči tak některé sestry si to fakt užívaly

Offline continuity
43054 příspěvků moje polička 02. listopadu 2022 20:51

Evaeva to byly takové divné argumenty. Asi neměli místo. Hlavně, že do doporučení napsali, za má abstinovat a nejlíp hospitalizace na Bulovce. Tam ho v jeho veku nevezmou, to nám říkala už lékařka před tím. Naposled ten týden fakt pomohl, sice na pár měsíců, ale alespoň něco. 

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 02. listopadu 2022 20:54

viktorka_od splavu jako rezident si umím představit, že personál umí být nepříjemný. Ale ne, že se nepostará. Zanedbaná péče je celkem dobře objektivně doložitelná. Máš pravdu, jsem krapet rozmazlená z domovskýho oddělení. Vím, kdo umí být jedovatej, nepříjemnej, ale tak nějak pořád funguje stavovská čest odvést svou práci dobře. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 02. listopadu 2022 21:06

continuity to mně mrzí, je to hrozná situace. Nějaká ambulantní péče je asi neprůchozí, co?

Offline viktorka_od splavu
49313 příspěvků moje polička 02. listopadu 2022 21:14

marieu ono stačí jen třeba to omývání dělat v době, kdy pacient spí. pěkně surově ho vzbudit a dát si záležet na tom, aby si uvědomil svou závislost.. to jsou věci nedoložitelný, a přitom v reálu hodně krušný

Offline continuity
43054 příspěvků moje polička 02. listopadu 2022 21:16

Evaeva no já jsem se do toho dosť vkládala, když byl relativně v pohodě, bral léky a abstinoval. Ani tehdy se žádnou trvalou psychiatrickou péči nesouhlasil. Teď je to už úplně beznadějné, hlavně ho sestřelil COVID. 

Každý řekne, že bude léčit člověka, co o to stojí. Jenže, co když je odmítání léčby součást diagnózy?

No to je asi fuk. Je to asi egoistické, ale já se momentálně hlavně snažím, ať to příliš nedemoluje mě a děti.