Vilemina ted to ctu ![]()
![]()
![]()
Stěžovací vlákno
ach jo ![]()
Když se ti trhání osmičky zdá jako méně problematická část celýho dne...
Potrebuju si postěžovat, ale hodně. Konečně jsem byla zdravá, sehnala jsem papír od praktické že můžu darovat (po 4 odberech, hm) a tak jsem tam dneska naklusala. Bojím se jehel, nemám to fakt ráda, a dneska tam byla taková důra nepříjemná, bolelo to od ní a jak se mi v té ruce rypala, tak mi rupla žila. Takže po 280ml ukončeno, díky a nashle. Když to nevyjde, nemáš nárok na stravenky ( o což mi nešlo) ani na potvrzení parkovneho (o to mi šlo a nakonec jsem to vyhadala). Jako se nedivím, že mají málo dárců, po tomhle se budu zase odhodlavat dlouho. A ještě měla blbe řeči, proč jsem místo darovani nešla radši sázet stromy na ondrejnik, že to je společnosti prospesnejsi...
rasaNori to ty kraso
blbena blba, to je opravdu osoba na správném místě.
Isca auuuu, lituji moc a radši nechci zapojit představivost.
rasaNori ježiš, to je osoba...![]()
Mě posledně taky odmítli (chodím na neurologii se zádama a tak musím poslat zprávu nějaké jejich doktroce, jestli mě i tak vezmou.) a parkovné mi bez řečí potvrdili.
rasaNori jestlis byla ve fakultce, tam jsou fakt kreteni. Nezapomenu, jak vydavali na FB prostrednictvim Colours, at lidi prijdou darovat, ze maji akutni nedostatek. Ja jsem se tam vydala a otocili me hned ve dverich, ze to nema smysl, abych sla k nim jen jednou a pak sem si davala krev svevolne nekde v Praze
takze asi nedostatek nemeli....
711990 já už tam byla 4x, pokaždé v pohodě, sestry milé, ale muž tam byl včera a říkal mi teď po telefonu, že se tam o téhle právě asi včera ty mlade bavily, a litoval me že mám fakt smůlu. Jsem si v autě pobrecela cestou domů, prostě magor.
Hele a uvazuju nad ,,stížnosti, má to smysl?
Malenge Díky, problém je s mámou, leží ve špitálu s krvavým průjmem, a zároveň s C+, a kvůli tomu zasranýmu Covidu se nemůže vysprchovat, ( jedny sprchy na oddělení, C+ tam nesmí) jen šudlat v lavorku, takže záněty , opruzeniny ap. hrozí celkem aktuálně. Vzít ji domů, zase do sebe nic nedostane...
rasaNori Má to smysl. U nás pacienti nadávají na jednu kolegyni a nikam dál se to nedonese a ona je čím dál horší.
Jinak tě opravdu lituju, protože člověk jde s dobrým úmyslem a tohle ho akorát odradí. A ty řeči okolo, to je úplně úlet
.
Isca no to je děs! Pevne nervy, snad bude mamince co nejdřív lépe.
Ať je mamince brzo líp.
rasaNori to je hrozný, já bych si ztěžovala, navíc je to věc kam nemusíš, takže může zbytečně odradit další dárce.
IscaJá teď pořád slyším kvůli covidu strašné story, ne zdravotní, spíš ty pobyty ve špitále. Člověk by řekl, že už to v nemocnici mají pořešené, po skoro třech letech. Ať je mamce brzy líp a může domů. Co nějaké ty vlhčené ubrousky pro děti, co jsou zároveň pečující. Já teda chápu, že to není řešení, co by bylo ideální, ale alespoň něco.
Isca myslím, že je nějaká speciální kosmetika pro ležící pacienty. Každého nejde dostat do vany nebo pod sprchu, ve zdravotnických potřebách bych to hledala
Isca achjo, to je mi líto.
. Ať je maminka co nejdřív fit.
Isca ach jo, snad se to rychle zlepší a maminku si budeš moct odvézt domů ![]()
continuity no právě, mě litovala i sestra co mě doprovázela zpět do čekárny.
Dala jsem si doma kafe, už je to lepší. Jdu zkoumat kam to teda sepsat. I jsem si dala do kalendáře výslovně zadat o ty mladsi, až tam půjdu priste:)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.