Mně cizí prádlo viditelně visící na balkoně vůbec nevadí, dokonce se mi to mnohdy i líbí. Mám ráda prádlo sušené venku.

Mně cizí prádlo viditelně visící na balkoně vůbec nevadí, dokonce se mi to mnohdy i líbí. Mám ráda prádlo sušené venku.

Hezký color blocking. ![]()
Já už brzy zase začnu sušit venku. Mám to moc ráda, voní to jinak.
Nojo, takhle to vypadá malebně. V reálu spíš z balkónů visí zaprané slipy a ručníky.
Když to je takový klišé, že na balkónech visí samé zaprané prádlo. V reálu potkávám na ulici zapraných triček minimum, na balkonech snad nesuší prádlo jen socky a šmudly. Já se s každým koncem zimy hrozně těším na to, až zas budu moci vystrčit prádlo sušit ven, voní mi pak prostě jinak. Dokonce vnímám i rozdíl mezi šňůrou venku a sušákem venku, šňůry jsou dál od sebe a prádlo je takové víc vyfoukané. Máme balkon do dvora, tak snad tím nikoho moc nepohoršuju.
Ale já nemám nic proti prádlu venku, v zimě jsem nešťastná, když mi venku pořádně neproschne, jen mi vadí ty šňůry.... přitom rozkládací sušáky nejsou vidět a prádlo schne také.
Představa, že jdu na balkon a okolo hlavy mi pleskají mokrý prostěradla... fůj
Taky jsem kdysi věšívala na balkon, jinam moc nebylo kam. Ale nelíbí se mi to, bez přehlídky cizího textilu se při pohledu z okna obejdu. A ani jsem nebyla nadšená tím, že já tam vystavuju svoje prádlo, ale byt byl malý a pořád obcházet nebo přestrkovat sušák bylo protivné. Naštěstí už mám teď i jiné možnosti.
Nedovedu si představit, jak na rozkládací sušák věším ložní povlečení. Jako, jde to, ale normální šňůry jsou na to lepší. Když dám na balkon sušák, už se tam nevejdu já. ![]()
tak naštěstí naši mají normální velikost balkonu a prádlo jsme vždycky věšeli ve výšce zábradlí - na šňůry napnuté mezi oknem a tím zábradlím. mít to před očima v okně to by mi teda hodně vadilo.
My jsme jako malé za hezkého počasí měly balkon jako druhý pokojík. Sušák s prádlem by nám tam dost překážel, hrály jsme si dole na zemi a nad námi viselo prádlo.
Jé, to jsou vzpomínky. Měly jsme malinkou pračku na baterky, do které se dala nalít voda a praly jsme v tom oblečky na barbíny. Vodu jsme vypouštěly do mini panenkovské vaničky gumovou hadičkou a tou vaničkou pak zalívaly okolní květináče. Prádlo jsme věšely na provázek natažený mezi šprušlemi zábradlí balkonu :)
když já jsem ještě z generace, co si chodila hrát ven:-)
No tak to my jsme taky nevyrůstaly zavřený na tom balkoně. Ale třeba čtyř/pětiletý dítě bych na sídlišti ven samotný nepustila, dnes ani tehdy. Buď s námi měl kdo jít na hřiště nebo do lesa, nebo jsme se zabavily samy doma.
no co se tyce tech deti samotnych venku. dnes jsem deti poslala koupit slehacku, protoze jsem chtela udelat vdolky a jsem docela nemocna, tak se mi nechtelo jeste behat do kramu. a potkali tam matku spoluzaka te starsi, ktera se divila, co tam delaji samotne a jenom v mikinach (mame to do kramu asi 25m)
tak jen doufam, ze tedy zitra neklepe socialka ![]()
detem v parnem lete jsem davala dopoledne, kdy tam jeste neprazilo slunicko, na balkon maly bazenek, venku na piskoviste bych to asi nenosila. ale ja tam pradlo nesusim. kdyz uz tak tam ten susak vynesu a necham ho u kraje.
zajtra idem posledny den do prace. uz teraz je mi z toho smutno. a dufam ze ma tam s rozluckami nikto nerozplace lebo sa na zaver na nich este aj nahnevam :D
Chápu, že jste asi v jiné situaci, ale já se v poslední době tak těším, až půjdu poslední den do práce! Já mám takových plánů a ta práce mě tak brzdí a časově omezuje!![]()
stazujem sa na seba, lebo som nielen nesikovna, ale aj trdlo a nenazranec. ale s odstupom par hodin je to celkom vtipna prihoda.
zzivam sa s alergiou na mlieko. po tyzdni som dostala taku chut na cokoladu, ze som sa isla zblaznit. vsetky v obchodoch dostupne vysokopercentne cokolady obsahovali bud mlieko alebo susinu, co nemozem. tak som sa rozhodla, ze si tu cokoladu spravim sama a nasla som recept na kakove bonbony. kakao, kokosovy olej, sol, javorovy sirup a oriesky. takto chuti moje zufalstvo. bonbony sa podarili, bola som na seba pysna & hrda... pred servirovanim som si ich este profesionalne pokvapkala javorovym sirupom. a vytesovala som sa, az kym som s nimi nezakopla o jeden jediny kobercek v celej obyvacke!!! tanier vyletel z ruky, bonbony spadli presne na ten koberec a ako boli pokvapkane tym javorom, tak sa nich nalepili chlpy od psov z toho koberceka!!!! hovorim si, nevadi, to zvladnes, pozbierala som ich a koberec vysuchala. ale mala som na tie bonbony obrovsku chut, tak som si pomyslela "kto ma vidi" a sla som si ich umyt - cire zufalstvo, viem. a ako som ich umyvala, tak sa zacali roztapat :-D :-D :-D no proste... takto vyzera zufalstvo!!!
Ojoj, takové škody! Ale chutnaly i tak, že?
Naše paní doktorka vypadá, že po posledním dnu v práci půjde rovnou na hřbitov.
Tohle asi praktikovat nechcete?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.