Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline A666
2846 příspěvků moje polička 20. února 2017 14:03

Ahoj kolegyne zlomeninko, jak jsi na tom?

Ja dnes sundala ortezu, zacinam sama rozhybavat, 1.3. jdu zase na rentgen a pak uz mi snad napisou rehabilitaci. Cimz si stezuju, ze uz se doma nudim :-)

Tak sádru mám dole, ruka ale dost slušně zatuhlá a bolí (i v zápěstí, což mě překvapilo) - prý je to normální a měla by pomoct rehabilitace. tak jsem zvědavá, mám předepsané dvě, na první jdu zítra, na druhou v pátek tak uvidíme, jak na tom bude ruka potom :) Každopádně kdyby to byl problém i pak tak mám zase přijít....

Offline carries
1143 příspěvků moje polička 20. února 2017 14:28
Reakce na žluťásek:

Momentálne mám na ľavej ruke tú popáleninu a škrabanec na palci. Na pravej mám odrenú kožu na prste, škrabanec cez ruku a jeden ďalší čo sa lieči na prsteníku. Okrem tej popáleniny netuším ako som k ostatným zraneniam prišla Som proste ľavá asi.

Offline holka hnědooká
622 příspěvků moje polička 20. února 2017 15:09
Reakce na A666:

Tak gratuluju! Ale jenom dvě? Není to málo?

Já od pátku rozhýbávám sama - nadzvedávám druhou rukou a musím se pochválit, vidím slušné zlepšení. Ale rameno bolí jak prase :-) Rehabilitaci mi napíše ortoped až toho 1.3. Prý se nemám snažit nějak to urychlovat, tříštivá zlomenina není zrovna sranda. 

Offline continuity
43140 příspěvků moje polička 20. února 2017 15:15
Reakce na carries:

tak v zime su drobne odreniny a skrabance dost normalne, aj ked sa snazim nosit rukavice, tak obcas tymi skrehnutymi rukami hrabem v kabelke a to uplne staci. krv je hned.

Offline carries
1143 příspěvků moje polička 20. února 2017 15:22
Reakce na continuity:

Je možné, že máš pravdu. Túto zimu mám ruky skrehnuté viac ako po iné roky a podarilo sa mi stratiť rukavice. Náhradný  záložný pár nemám až tak moc rada a akosi som nemala čas kúpiť si nové. Už chcem jar.

Offline continuity
43140 příspěvků moje polička 20. února 2017 15:29
Reakce na carries:

no tak to je potom jasne. skus to hodne kremovat aspon. blbe je to, ze na tej skrehnutej kozi to clovek fakt neciti, zrazu len tecie cervena a bolest nikde.

Offline A666
2846 příspěvků moje polička 20. února 2017 15:33

Tak gratuluju! Ale jenom dvě? Není to málo?

Já od pátku rozhýbávám sama - nadzvedávám druhou rukou a musím se pochválit, vidím slušné zlepšení. Ale rameno bolí jak prase :-) Rehabilitaci mi napíše ortoped až toho 1.3. Prý se nemám snažit nějak to urychlovat, tříštivá zlomenina není zrovna sranda. 

Díky Tak předpokládám, že když to nebude ok dostanu další. Já to naštěstí neměla tak šílené jako ty, tak to třeba bude stačit, uvidíme. Každopádně držím palce, ať je jen lépe

P.S. jen ta ruka teda vypadá jako ještěrka svlékající se z kůže

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 20. února 2017 15:46
Reakce na žluťásek:

Do kočkolitu, aaah, pomoc, to bych se snad rozbrečela Musím se teda přiznat, že pár větších kousků jsem při tom úklidu zachránila, jak bylo chvíli předtím uklizeno, tak mi to nějak nepřišlo moc nechutné. Ale my teda nemáme žádná zvířata, to bych musela vysávat snad třikrát denně. Co jsem doma, tak pořád pozoruju podlahu a dráždí mě každej drobek. Doufám, že mě to brzo přejde

carries Já poslední dobou jak kdybych při vaření nemyslela. Během posledního měsíce jsem už třikrát sáhla holou rukou na rozpálenou remosku a opařila se při slévání brambor nebo těstovin, dmnt fakt.

No, ja jsem malem slzu uronila, nebudu vam lhat! Uz proto, ze nektere rohlicky se ani nerozbily, a kdyby upadly nekam, kde by to bylo mene nechutne, tak bych byla v pokuseni je oprasit/oplachnout a sezrat. Ale z kockolitu by to i na me bylo moc  A jeste si stezuju, ze ted, jak o nich pisu, mam na ne prisernou chut, ale bohuzel je neumim upect...

Offline carries
1143 příspěvků moje polička 20. února 2017 16:27
Reakce na continuity:

Dík, musím na to viac myslieť. Ja som v tomto strašný lajdák

Offline Dadoo
11690 příspěvků moje polička 20. února 2017 16:49

Dcera dneska dala výpověď v práci. Víkend 21-22. 4. se stěhuje do Londýna.

Radost z toho vážně moc nemám. Tedy.. za ni určitě ano, čeká ji nový život, ale já tu zůstanu sama. Budou tam obě 

Offline A666
2846 příspěvků moje polička 20. února 2017 17:59
Reakce na Dadoo:

Dcera dneska dala výpověď v práci. Víkend 21-22. 4. se stěhuje do Londýna.

Radost z toho vážně moc nemám. Tedy.. za ni určitě ano, čeká ji nový život, ale já tu zůstanu sama. Budou tam obě 

Neboj, ony se budou vracet, ty tam budeš jezdit na návštěvu.... Británie je pořád kousek, má ovdovělá tchýně má obě dcery na jiných světadílech, vnoučata zatím na živo viděla jen z 50%..... Ale chápu to, je to velká změna.

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 20. února 2017 18:10

Potřebovala jsem koupit chleba, neměla jsem čas lítat po oblíbených pekárnách a tak jsem vlezla do jednoho z řetězců (název začíná na "J"). Nevěřila jsem vlastním očím, když paní prodavačce upadl na zem koláč a ona jej tedy asi na potřetí pomocí kleští zvedla. Čekala jsem, jak s ním naloží a co myslíte? Vrátila jej zpátky na hromadu koláčů na pultě. Tak jasně, přece na něj nesáhla rukama, taže cajk .  Nebo jsem jen moc přecitlivělá? Uvažuji, že se asi podobné postupy dějí běžně? No, ale dokud jsem to neviděla, byla jsem v klidu. Ta představa, jak pečivo padá na podlahu, po které se prodavačky prochází a pak putuje zpět do prodeje mi přijde dost otřesná. 

Offline žluťásek
8863 příspěvků moje polička 20. února 2017 18:12
Reakce na Dadoo:

A lita ta dcerina spolecnost z prahy do londyna? To bys za nimi mohla kazdej vikend :-) 

Offline žluťásek
8863 příspěvků moje polička 20. února 2017 18:15
Reakce na whiskas:

Normalka. V albertu aspon predstiraj, ze to likvidujou. Co upadne v prodejne na zem, odnesou za roh do zazemi. Otevrenymi dvermi jsem ovsem videla, jak to hazi do nove prepravky s pecivem, kterou v zapeti privezli a dosypali. Nedelam si iluze, ze by to v jinych obchodech bylo jinak. 

Offline Dadoo
11690 příspěvků moje polička 20. února 2017 18:29
Reakce na žluťásek:

Sestřina společnost. 

Já vlastně nevím. Nelítám, neumím hledat v letenkách, letištích, trasách. Vůbec nevím, jestli do Prahy létá Air India. Abych nemusela nejdřív do Paříže a pak z Paříže zase dál. To ale ev. zařídí sestra. :-)

Dcera létá od nového roku Praha-Londýn každý týden. Létá low costem, vždy stejnou linku. To by mě spolehlivě zabilo. Do Prahy se vrací vždy v pondělí kolem druhé v noci a ráno hned maže do práce. Její přítel, Londýňan, ted zase pracuje (asi do konce léta) v Curychu. Od pondělí do čtvrtka, v pátek je v Londýně. Ted se budou zase, do odstěhování, střídat. Někdy ona, někdy on. Mezitím plánují ještě nějaký víkend ve Švýcarsku. Všichni létají, jenom já ne. Vypadá to, že brzy budu muset. Už jsem jim slíbila, že u nich budu trávit všechny prázdniny, když už se vydám do daleka.. 

Offline barbucha blogger
35883 příspěvků moje polička 20. února 2017 18:34
Reakce na Dadoo:

Jestli umíš koupit přes internet svetr, dokážeš tak koupit i letenku  

Offline Unnamed
1141 příspěvků moje polička 20. února 2017 19:05
Reakce na Dadoo:

Plne verim, ze Air India uz je dnes nekde jinde, ale muj let s nimi z Delhi do Katmandu byl tedy zazitek a byla to tehdy priserna spolecnost, ktere jsme se vyhybali. Doufam, ze vase dcera bude spokojena a bude mit stesti na dobre podminky!

Offline Dadoo
11690 příspěvků moje polička 20. února 2017 19:07
Reakce na barbucha:

Tak.. jestli se to dá po vyzkoušení vrátit..

Ale mně to budou kupovat dcerky nebo sestra. Jejím povoláním je mj. ticketing(?) jestli je to něco kolem letenek, tak tomu snad rozumí 

Unnamed Pevně věřím, že lety vnitrostátní a mazikontinentální se úrovní liší :-)

Offline Unnamed
1141 příspěvků moje polička 20. února 2017 19:10
Reakce na Dadoo:

To urcite a hlavne moje zkusenost je 20 let zpatky, takze se to neda srovnavat. Tehdy meli velmi spatnou reputaci.

Offline Unnamed
1141 příspěvků moje polička 20. února 2017 19:12
Reakce na Dadoo:

A preji vam, at zacnete letat rada a uzijete si Londyn (ci jine destinace)