Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 20. února 2017 10:43
Reakce na Bledule:

Naše paní doktorka vypadá, že po posledním dnu v práci půjde rovnou na hřbitov.  Tohle asi praktikovat nechcete?

Já tak teda vypadám někdy po ránu už teď. Ale to opravdu nechci. Mám v plánu si užít  ještě dlouhá léta mezi  odchodem z práce a  definitivní derniérou. Už mám v podstatě program zaplněný :-)

Offline Potrefenáhusa
38876 příspěvků moje polička 20. února 2017 10:48
Reakce na palahniukowa:

hanbim sa to priznat, ale ano!!!

kombinacia diety a PMS je tester sebaucty.

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 20. února 2017 10:52
Reakce na Berta:

Moje matka měla ten poslední den v práci před dvěma měsíci a od té doby se ještě nezastavila. A pořád si stěžuje, že nemá čas  

Offline Jehelníček
753 příspěvků moje polička 20. února 2017 10:54
Reakce na palahniukowa:

To je strašná historka! Pardon, teda, ale 

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 20. února 2017 11:03
Reakce na Mohučanka:

No právě! A to mě ještě manžel přemlouvá,ať začnu hrát golf. A kdy asi? 

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 20. února 2017 11:06

palahniukowa 

že tys na ty bonbony pustila teplou vodu ?

Ale stejně tě obdivuji. Mě by takový dieta okamžitě vrhla do hlubiny deprese a  neurózy.

viktorka_od splavu 

sladké je velmi zdravé, alespoň pro moje nervy určitě.

Mě by u výslechu nemuseli ani mučit. Nedat mně dva dny najíst nebo aspoň kousek něčeho sladkého, tak prásknu i to,co nevím.

Offline Kokoska
34989 příspěvků moje polička 20. února 2017 11:16
Reakce na Berta:

Ale to je dost brutální forma mučení!

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 20. února 2017 11:19
Reakce na Kokoska:

Si piš! A možná by stačil i jeden den :-)

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 20. února 2017 11:23
Reakce na Berta:

No, ona ta naše doktorka bude asi o 20 let starší než vy. Už asi měla jít do důchodu dávno. Váš plán je dobrý, hlavně, aby vám to vyšlo. Jediní, komu se to asi nebude líbit, jsou pacienti.

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 20. února 2017 11:29
Reakce na Bledule:

A k čemu jim bude stará, sklerotická  a vynervovaná doktorka? Najdou si hezčí,mladší  a  výkonnější  :-)

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 20. února 2017 11:33
Reakce na Jehelníček:

Potrefenáhusa pokojne sa bavte, ja sa s odstupom casu (a troch bonbonov :-D) bavim tiez :-D 

Berta haha, ano, bola to vlazna voda :-/ ja som si kazdy jeden bozi den dala tabulku nejakej poctivej cokolady ako odmenu za vykonanu pracu a splnene vsetky polozky na "dennom zozname", ednoducho ritual, a naraz som ostala bez odmeny, tak som to po dnoch absencie svojsky vyriesila :-) 

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 20. února 2017 11:34
Reakce na palahniukowa:

Když musíš, tak musíš!

Jste mi připomněla, jak jsem kdysi pekla buchtu pro návštěvu. Krásně se mi povedla a na závěr se naléval ještě puding. Nesla jsem buchtu na plechu do špajzu vychladit, zakopla jsem a celý ten plech vyklopila. A pak už jsem se jen dívala a pocitem největší frustrace, jak ta hmota pomalu stéká po dveřích a po futrech.

Offline Kokoska
34989 příspěvků moje polička 20. února 2017 11:48
Reakce na palahniukowa:

Berta 

Já jsem kdysi před Vánoci zlikvidovala celou dávku lineckého pečiva, shodila jsem tác, na kterém jsem to měla připravené k promazání. Všechno se to rozprsklo a rozlámalo. Bylo to z dost velké dávky, celé odpoledne jsem se s tím vykrajovala a pekla a pak jedním pohybem bylo všechno v háji.

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 20. února 2017 12:16

Tak přidám taky veselou historku. Většinou pijeme bílé víno, někdy růžové. Včera muž přinesl lahev červeného, které od někoho dostal. Měl to být nějaký šíleně drahý zázrak. Tak že to hned vypijeme. Flašku otevřel, nalil. Mezitím měl telefon a něco řešil. Jak dotelefonoval, tak máchl rukou a srazil lahev i skleničky . Víno bylo všude. Tak jsme místo popíjení měli akci, jak vyčistit urputné rudé víno. Pokud chutnalo tak, jak barvilo, tak bylo asi opravdu výjimečné.

Offline žluťásek
8863 příspěvků moje polička 20. února 2017 12:34

Můj milý včera pekl sušenky. Ještě jsem ho přesvědčila, ať tu dávku rozdělí na dvě části a každou ochutí jinak, takže spousta práce navíc. Ještě teplé je vyndal, naservíroval na talíř a nesl mi ochutnat. Nějak nešikovně ten talíř naklonil a dobrá třetina sušenek se mu vysypala na podlahu. Jak byly ještě horké a hodně křehké, rozprskly se na milion drobečků. Bylo mi ho hrozně líto, těch sušenek teda taky. (O tom, že je čerstvě vysáto a vytřeno jsem taktně pomlčela :-)

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 20. února 2017 12:42
Reakce na žluťásek:

Pripomnela jste mi ponurou historku, jak jsem o Vanocich v Cechach u tatinka dostala od nekoho krabici vanocniho cukrovi, ze které jsem peclive vybrala vanilkove rohlicky, které mam ze vseho nejradsi. Pekne jsem je naskladala na talir, ze si je vezmu do pokoje ke stromecku a k caji. Pointu uz jiste tusite. Akorat ze jsem s nimi zakopla na chodbe, takze obloukem vyletely a vysypaly se primo do kociciho hajzliku 

Offline viktorka_od splavu
49357 příspěvků moje polička 20. února 2017 12:58
Reakce na Berta:

ja se bez sladkeho (uz) obejdu, ale kdybych nemohla maso a syry... vegan by ze me fakt nebyl, do tydne bych si ukousla nohu asi;-)

Offline Jehelníček
753 příspěvků moje polička 20. února 2017 13:01
Reakce na palahniukowa:

Nejhorší je, že mám teď na ty bonbony chuť!

Kakao mám, datl.sirup a ořechy taky, psích chlupů spoustu...jen ten kokos.tuk mi chybí 

Offline carries
1143 příspěvků moje polička 20. února 2017 13:14

Ja som teda hodne nešikovná, ale skôr v tom smere, že sa niekde buchnem, poškrábem (častokrát o tom ani neviem, len si všimnem krvácajúcej ruky...), minulý týždeň som si popálila celú stranu prostredníka na žehličke na vlasy. A priateľ vždy len krúti hlavou.

No tak naposledy mal strašnú chuť na pastiersky koláč, kúpil si dva malé mrazené a celý čas čo ich piekol mi vykladal aké sú skvelé. Upečené ich dal na tanier a nejak šikovno ho naklonil, že mu jeden z nich elegantne spadol na dlážku v kuchyni a rozprskol sa všade... Bolo dosť ťažké sa nesmiať Smiech ma potom prešiel pri upratovaní kuchyne. Zaujímavé, ako sa tá omáčka dokázala dostať úplne všade, za chladničku, za kuchynskú linku...

Offline žluťásek
8863 příspěvků moje polička 20. února 2017 13:48
Reakce na MP Marge:

Do kočkolitu, aaah, pomoc, to bych se snad rozbrečela Musím se teda přiznat, že pár větších kousků jsem při tom úklidu zachránila, jak bylo chvíli předtím uklizeno, tak mi to nějak nepřišlo moc nechutné. Ale my teda nemáme žádná zvířata, to bych musela vysávat snad třikrát denně. Co jsem doma, tak pořád pozoruju podlahu a dráždí mě každej drobek. Doufám, že mě to brzo přejde

carries Já poslední dobou jak kdybych při vaření nemyslela. Během posledního měsíce jsem už třikrát sáhla holou rukou na rozpálenou remosku a opařila se při slévání brambor nebo těstovin, dmnt fakt.