Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline eless
2039 příspěvků moje polička 20. února 2017 19:14
Reakce na Berta:

iste ze aj ja som frflala ze kvoli praci nemam cas na plno veci ale teraz sa k tomu pridala aj neistota navratu po materskej a ci vobec bude kam a tak... napln prace ma bavila a kolegov som mala vacsinou prijemnych ludi. samozrejme ze aj tam sa nasli blbci ale v konecnom dosledku mi to prostredie bude chybat

Offline A666
2846 příspěvků moje polička 20. února 2017 19:46
Reakce na Unnamed:

A preji vam, at zacnete letat rada a uzijete si Londyn (ci jine destinace) 

Přesně, chce se na to kooukat pozitivně. my se s manželem sice přestěhovali jen "za humna", teoreticky to naši k nám mají blíž než kdybychom se stěhovali an druhý konec republiky, ale pro mamku to byl taky šok, je zvyklá na pravidelný kontakt.... No nějak to zvládáme a začíná brát ta pozitiva, kor když se díky návštěvě u nás podívali konečně po xy letech co o tom mluvili na trhy v Drážďanech

A Londýn není daleko, tams e i ve vyšším věku ty dvě hodinky zvládnou.... tchýně se na cestu do USA/Austrálie už ve svých letech )bude jí 70) prostě encítí a je fakt, že to elckdy skřísne i mnohem mladší..... Zlatá Evropa

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 20. února 2017 19:55
Reakce na Dadoo:

air india do prahy nelétá, takže to bude chtít nějaké jiné evropské letiště... :-)

jinak si stěžuju na to, že mám hrozně moc práce a nemám na nic pořádně čas ...

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 20. února 2017 20:26
Reakce na Dadoo:

Nebuďte smutná, budete lítat za nimi a ony za vámi. Sestra tak praktikuje vztah na dálku, už docela dlouho, ona je v Londýně a on v Čechách, a funguje jim to. Vidí se někdy po týdnu, někdy po 14 dnech, spíš než ta vzdálenost jim v tom zavazí její práce, která je hodně časožroutská.

Offline Unnamed
1141 příspěvků moje polička 20. února 2017 21:01
Reakce na A666:

Ano, Londyn je v pohode - kratky primy let. Presne, mohlo by to byt mnohem slozitejsi, takhle si to snad bude Dadoo moci i uzit.

Offline continuity
43140 příspěvků moje polička 21. února 2017 11:30
Reakce na Dadoo:

ja ti opravdu nechci kazit radost, ale zamestnanecke benefitni letenky vetsinou byvaji s nepotvrzenou rezervaci. to tak sedite v plnem gatu a premitate, jestli se vejdete nebo spis ne. uz jsem takto jednou preventivne obrazela na letisti last minute nabidky cestovek - co s temi zabalenymy kufry, ze? no mela jsem na to nervy za deset let presne 4x.

s Air India zkusenosti nemam, ale pokud sestra dela na tickeringu, bude schopna zjistit kolik je v letadle mista, co je ta nejpodstatnejsi informace, aby se clovek na to letiste netrmacel zbytecne. ale osobne bych na ten Londyn spis cihala na ruzne nabidky nizkonakladovek, kdyz to jeden vychyta, tak cena je vic nez prizniva a nema stresy spojene s tim, jestli poleti a jestli taky doleti na cilove letiste nebo jestli kvuli domnelemu infarktu spolucestujiciho let divertuje nekam do frasa a skejsne tam dva dny, protoze do tech pravidelnych letu nacpali prednostne platici pasazery.

Offline Potrefenáhusa
38876 příspěvků moje polička 21. února 2017 11:38
Reakce na continuity:

moc to teda nesouvisí se zaměstnaneckýma letenkama, ale já jsem díky přebookovanýmu letu ČSA z Istanbulu do Prahy (a umění stoupnout si do fronty poslední, ehm) zažila svůj první a zřejmě poslední let v business class Turkish Airlines včetně několikahodinovýho pobytu v letištním salonku

Offline continuity
43140 příspěvků moje polička 21. února 2017 11:44
Reakce na Potrefenáhusa:

byt platici cestujici, mit ten den cas a nevejit se do letadla muze byt docela terno. znam chlapka, ktery rekl, ze by uvitali taky listky na zapas Fenerebachce a Galatasaray, ktery se zrovna hral, no a ze je nedostali?

Offline A666
2846 příspěvků moje polička 21. února 2017 11:59

Tak gratuluju! Ale jenom dvě? Není to málo?

Já od pátku rozhýbávám sama - nadzvedávám druhou rukou a musím se pochválit, vidím slušné zlepšení. Ale rameno bolí jak prase :-) Rehabilitaci mi napíše ortoped až toho 1.3. Prý se nemám snažit nějak to urychlovat, tříštivá zlomenina není zrovna sranda. 

Tak jsem to včera špatně pochopila, poukaz mám zatím na šest rehabilitací s tím, že mají být 2x týdně a když po nich fyzioterapeutka sezná, že je třeba přidat, tak doktor napíše další (vzhledem k tomu, že sídlí ve stejném baráku, tam snad ani nebudu muset chodit a vyřídí si to mezi sebou  ), zatím mi řekla, že to vidí tak na 12, možná i 18 dle toho, jak to bude vypadat..... Umněla perfektně anglicky, takže jsme si i dobře popovídaly. Dneska mi hlavně rozhýbávala  prohmatávala zápěstí (které mámt aky slušně zatuhlé ale prý je to při tomto typu úrazu normální), nebýt občasně bolesti bylo to příjemné... No a pak ultrazvukovou terapii na loket..... Každopádně zkušenost zatím fajn, jen teda je tu na rehabilitaci spoluúčast 10%, což by mělo vycházet do 20 EUR  na 6 sezení, což není nijak hrozné

A co Ty, už ta bolest alespoň trochu přestává?

Offline holka hnědooká
622 příspěvků moje polička 21. února 2017 12:52
Reakce na A666:

No mně se dvě zdály málo i na ty vaše končiny :-) Mě rameno bolí pořád, ve dne v noci, ale dá se to snést. A hlavně si říkám, že to je proto, že tu ruku nenechám zahálet. Od pátku, kdy jsem s ní vůbec nepohnula, ji teď zvednu odhadem na 70 stupňů. Jsem dobrá!!! :-)

Offline A666
2846 příspěvků moje polička 21. února 2017 13:05

No mně se dvě zdály málo i na ty vaše končiny :-) Mě rameno bolí pořád, ve dne v noci, ale dá se to snést. A hlavně si říkám, že to je proto, že tu ruku nenechám zahálet. Od pátku, kdy jsem s ní vůbec nepohnula, ji teď zvednu odhadem na 70 stupňů. Jsem dobrá!!! :-)

Hezký Mě fyzioterapeutka říkala, že nemám ruku zbytečně šetřit a snažit se normálně fungovat, ale nejít přes bolest.... Taky se to lehce zlepšuje, ale propnutí v lokti prostě nejde, nejde ani tak o bolest, ale že to prostě je zatuhlé... Tak snad fyzio pomůže :)

Rameno není sranda a je fajn ho rozhýbávat, známá si ho vyhodila, zapadlo zpět, nechali ji pak x týdnů mít ruku an závěsu a výsledkem byl vzniks růstů, co pohybu bránily... Takže fajn, že se to pomalu zlepšuje :)

Offline dzizisketa
8964 příspěvků moje polička 21. února 2017 13:45

Nas pes ma blbou velikost, presne nad konferencni stolek, a furt mava ocasem. Asi ji ho useknu.

Offline Janulik03
20268 příspěvků moje polička 21. února 2017 13:48
Reakce na dzizisketa:

Tak daj vedieť, ked to pomôže. Veľkosť rovnaká. 

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 21. února 2017 13:50
Reakce na Janulik03:

dzizisketa  a co plánujete udělat s tlamou? 

Offline Janulik03
20268 příspěvků moje polička 21. února 2017 13:52
Reakce na Berta:

Už ta niekedy treskol pes chvostom po tvári? Mna včera, ked som sa nakláňala pre pohár. Možno si v práci šepkajú, že ma bije muž.........

To neobkecám. 

Tlama je v poriadku, nekradne. Už. 

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 21. února 2017 13:57
Reakce na Janulik03:

Cha, Tifoušek lechtá, jako vánek 

Offline Janulik03
20268 příspěvků moje polička 21. února 2017 14:26
Reakce na Berta:

Verím. Elzička pozdravuje. Vánok teda v žiadnom prípade.

Offline Kokoska
34990 příspěvků moje polička 21. února 2017 14:29
Reakce na Janulik03:

Elzička se tváří, jako by měla vážné starosti - copak jste jí zakázali?

Offline Karja
44724 příspěvků moje polička 21. února 2017 14:32
Reakce na Dadoo:

To dáte! Někdo má rodiče/děti za humny a přece se s nimi nevídá či nevychází. Navíc jste učitelka, budete jezdit  na ty prázdniny a to je času!

Já jezdím na víkend za rodiči tak jednou za 14 dní, ale kolik strávim s mámou nějak intenzivně nějakou aktivitou, než že jí potkám ve dveřích nebo spolu poobědváme či dáme rychlé kafe, tak toho času ve výsledku moc není. Když jsem třeba jezdila za přítelem jednou za 14 dní na víkend, tak byl náš vztah taky intenzivnější, pořád jsme něco vymýšleli a fakt spolu ty dva dny společně a plně strávili, než teď když spolu žijeme. Být si vzácnější bývá i výhodou.

Tak bezva, letenku koupíte jedna dvě, auto řídíte (to je asi z létání nejhorší, dostat se pohodlně na letiště:-D :-D), takže fajn. Hlavně ať mají dcery krásný život. Navíc kdybych měla spočítat, kolik znám cizinců, co přikvapčili do Prahy, poté co jejich česká manželka otěhotněla, tak to by mi prsty u rukou asi ani nestačily:-D. Hodně zdaru celé rodině!

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 21. února 2017 14:32
Reakce na Kokoska:

Elzička se tváří, jako by měla vážné starosti - copak jste jí zakázali?

mrskat ocáskem