continuity Držte se
, dva stárnoucí rodiče, kde jeden je psychiatricky na hraně a druhý už za ní je moc těžká situace.
Stěžovací vlákno
Vzhledem k výše uvedeným stížnostem to není tak hrozné, ale když už jsem tady:
K Vánocům 2019 jsem jako úplně první dárek příteli a sobě pořídila lístky na koncert Maceo Parkera na duben 2020. Kvůli kovidu přeloženo na podzim 2021, pak jaro 2022, nakonec na 2.11.2022. Tak jsme včera přišli do Archy a koncert už úplně zrušen, Maceo onemocněl. A protože je mu skoro 80 let, asi už v další koncert doufat nebudu. Achjo, opravdu moc jsem se těšila.
Peníze za lístky mi má Ticketportal poslat zpět na účet, tak jsem zvědavá kdy a jestli vůbec k tomu dojde.
andulka01 Tedaaaa, přiznám se, že jsem neměla tušení, že ještě žije. Zbožňoval ho kluk, se kterým jsem chodila někdy v 19.
continuity Teda, fakt se to na vás sype. ![]()
continuity nechce se tam tchýně přestěhovat? Ona je taky v hodně těžké situaci, když se na tchána každý den dívá. Možná chce "zachránit" aspoň sebe, akorát to dělá nevhodným způsobem. Ale samozřejmě do toho nevidím.
Evaeva no chce, jenže to přece neznamená, že máme vyhodit matku s dětma zpátky k rodičům ze dne na den. Na muže tlačila, že se chce stěhovat zítra.
Navíc si všichni myslíme, že tam nevydrží ani týden, resp. nic to nevyřeší.
continuity jo, to samozřejmě neříkám a je to určitě blbost vyhazovat nájemníky. Ale jestli fakt chce pryč, bude potřebovat podporu. (Vy si ale samozřejmě musíte stanovit, jakou podporu jste ochotní poskytnout, abyste to neodnesli).
continuity tedy ty taky musis mit vsechno, je mi to lito.
Ta garsonka je rodicu manzela?
Neverim ze by do ni tchyne sla bydlet, spis uz taky ztraci soudnost a kope kolem sebe. Na leceni oba.
Evaeva Antje garzónka je psána na muže, ale tchýně do toho nějak mluví. Pokud tam chce bydlet, samozřejmě může, ale proboha nemůžeme kvůli tomu někoho vyhodit na ulici ještě dnes večer.
Další věc je, že ten byt byl naposled rekonstruovan před 25 lety, není rozhodně bezbariérový, je tam ještě původní jadro. Teď bydlí v domě se zahradou, psem a milionem kytek.
No uvidíme, ono se to nějak vyvrbi.
continuity Drž se, prosím, ony ty psychický problémy v rodině jsou kolikrát náročnější, než čistě fyzický ![]()
continuity Budu na vás myslet![]()
continuity teda máš nalozeno
a je to nezavidenihodna situace pro vsechny![]()
Díky všem. Hlavně má naloženo muž, v tom se to navíc dost pere.
Je mi upřímně líto vašich zkušeností. Budu si pěstovat svůj ostrůvek pozitivní deviace i dál. Mimochodem i můj muž dělá v prostředí nemocnice, která je pacienty opakovaně hodnocena jako nejlepší stran ošetřovatelské péče. Přeju Isca , ať ti brzy pustí maminku domů, nebo ať se aspoň nějakou dobrou domluvou dobere k adekvátní péči.
Měla jsem další pekelný den v práci. Příliš mnoho práce, příliš mnoho problémů a hodně špatných zpráv.
continuity Isca myslim na vas obe...![]()
Dneska jsem měla opravdu den blbec, ale oproti stížnostem zde vlastně o nic nešlo... Všem přeji hodně sil.
Asi byly nějaké skvrny na Slunci, i u nás bylo pracovně bouřlivo, manžel v roli šéfa je fakt nedobrá konstelace. Ale taky vím, že jiní to mají mnohem, mnohem horší. Všem držím palce, ať se situace uklidní.
continuity Ty jo, budu vám moc přát lepší zítřky. Hrozny tohleto, držte se!
letfenixa to je strašná zkušenost ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.