continuity držím palce, hlavně ať jsi ty a rodina v pořádku a nerozhádá vás to. Každopádně jsem realista a můj táta vyhráno nemá, nesmí znovu začít ani po troškách.
Stěžovací vlákno
No tak děda nemá nic zlomeného, alespoň že tak. Tchýně ho doma nechce, s nemocnicí si to prý vyjedná sama. ![]()
Akorát se nedá vyloučit,že se nechá propustit a domu dojde po vlastních. Už se totiž naučil, že proti vůli ho na psychiatrii držet nemůžou. No nic, díky všem za podporu
a zpátky ke strojům.
Catherinne já bych se té následné péči nebránila, aspoň na chvilku. Když se začne víc hýbat, chodit, mělo by se trochu pohlídat, jak bude reagovat. Taky aby se nepřepínala, zvlášť jestli je maminka akčnější a bude se hodně snažit, aby se dostala co nejdřív domů. Pokud je na té následné péči rehabilitační program, bude to fajn, tátu začali docela dobře rozhýbávat po období, kdy se nebyl schopný sám ani posadit. Bohužel se pak přidaly jiné problémy a už to jeho organismus nezvládl. Jenže jemu bylo 94 a byl už před hospitalizací hodně oslabený, maminka to dá v pohodě, uvidíš!
continuity drzim palce, at to dopadne dobre
clothilde continuity Uf teda bolí mě to jenom číst. :-( Máte naloženo, lituju moc a držím pěsti, ať se to nějak pozitivně vyvrbí, hodně síly
marieu Sesypaly se tady samé negativní zkušenosti, ale já mám se zdravotníky vesměs jen dobrou zkušenost, neboj, není to tak zlé.
Ta sháním pro babičku hotel na víkend. Chtěla se domlouvat s naší samozivitelkou napřímo, že se nastěhuje už dnes. Tak prý jestli jsme koukali na Diplomat. ![]()
continuity jezis u vas se vas vsichni zblaznili! Moc tlapkam.
continuity nezkoumala si možnosti nějaké krizové intervence? Nebo zkusit toho jejího psychiatra. Přijde mi, že oni dva by se měli řešit dohromady. A tchán dle nemocnice péči nepotřebuje?
Držte se! Fakt je to na hlavu toto.
continuity tak to je děs. Moc (ti) držím palce. Napřed jsem tchyni jen nechápala, teď mám pocit, že by psychiatrickou léčebnu potřebovala spíš ona.
continuity To je strasna situace. Ach jo. A ta pani s detmi nema s muzem nejakou smlouvu? Ze byste tchyni mohli odpalkovat tim, ze ji plati najemni smlouva do tehdy a tehdy...
Catherinne Já mám teda s následnou péčí po hospitalizaci jen dobrou zkušenost. Dědečka nám rozhýbali, rozjedl se a tím se mu upravil cukr, personál perfektní, on sám si to hodně chválil. LDN je něco jiného.
continuity Nejhorší je, že babička by stejně té garsonce nevydržela, to je velká změna jak jsi popisovala to předchozí bydliště, akorát vystěhuje jiné lidi. Budu na vás myslet celej víkend, at to nějak utřesete! Držím palce hrozně moc
Karja nejhorší je, že v této domácnosti dnes není ani kapka alkoholu. Brzo skončím v léčebně já.
Právě jsem babičce zaplatila ještě dražší hotel než Diplomat, který si našla někde na bookingu.
Ještě chytlo nějaký záchvat dítě, pobalené na cestu a zůstane na víkend doma. ![]()
continuity ja nechapu ze kdyz tchan vyvadi takove veci, ze ho tchyne necha bez dozoru. to je ji jedno, ze se mu muze neco stat ?
A necha tam i psa ?
Antje víš, toto je věc, kterou jsme řešili už na jaře. Ten dům je velkej, noc dlouhá a když se rozhodne skočit, tak skočí. To řekla i ta psychiatrička tehdy, že toto není v naší moci řešit, protože za nohu si ho neuvážeš. Že oni uhlidaji pacienty na oddělení, ale za cenu,že pokoje nemají kliku a odeberou jim i tkaničky do bot.
Takže toto tchýni nevyčítám, co jí vyčítám, že to řeší přes mrtvoly bez ohledu na lidi kolem.
continuity me to prijde divne, ze opusti partnera v case kdy je s nim spatne.
Taky jsi nesla do hotelu kdyz mel tvuj muz uraz, to prece neni normalni.
Kdyz si umi najit hotel na Bookingu, umi ho i zaplatit , proc tim zatezuje tebe ?
Antje jo tak. já to nechci soudit, i když vím, že já bych to řešila úplně jinak. On o to tchán asi ani moc nestojí.
Je to celé složitější a nejdu to sem vypisovat, ale vyšinuté to je.
continuity ja bych Ti misto LDN Doporucila odlehcovaci pobyt v nekterm domove duchodcu. Treba na Praze 2 nebo na Zahradnim Meste takove pobyty umoznuji. Staci se s nimi spojit, jejich socialni pracovnice se s Vami setka a zjisti vse potrebne. Jako duvod uvedete, ze tchyne se o rekonvslescenta sama nepostara a Vy jste v praci. Ja jsem takto umistila tchyni na te Praze 2, kdyz jsme jeli na hory a kamaradka maminku po zlomenine ramene do DD na Zahradnim Meste. Pece v obou institucich byla dobra.
Ginger díky ale to už je pase, je doma, bez zlomeniny a sám o sebe se nějak postará.
continuity teda ale tchyni bych nechala, ať si hotel zaplatí sama...proč byste to měli platit vy?
A nájemnici bych pro jistotu informovala, že pokud ji tchyně kontaktuje, ať to nebere v potaz.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.