Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Online Evaeva
příspěvků moje polička 05. listopadu 2022 17:09

continuity ten alkohol se může blbě zvrtnout v každém věku:(

Kokoska moje babička se začala horšit po 80. Naštěstí vždycky na tom byla dobře na svůj věk, takže byla pořád naprosto soběstačná, ale občas udělala nějakou "blbost", bylo vidět, že se svět mění moc rychle. Ale vždycky měla soudnost, třeba by nikdy nepodepsala nějakou smlouvu mezi dveřmi, vždycky říkala, že to ona nemůže v tomhle věku:) Pak bohužel onemocněla a když už to začalo vypadat dobře, nezvládla operaci. Dědu od ní už dlouho nemáme, ale její druhý manžel i druzí prarodiče jsou 80+ jsou naprosto soběstační, i když věk už je znát.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 05. listopadu 2022 17:29

Kokoska ty jo, to vaši teda jsou (byli) šikovní pokud tak dlouho byli samostatní. O tom si můžu nechat jen zdát, naše mamka je v důchodu od 49a  taťka teď už nepohyblivý, chodí strašně špatně s holí. Zase kolikrát když vidím, že děti doprovází mnohem mladší, nemohoucí rodiče, tak si říkám, že u nás dobré. Ale my teda nemáme v rodině žádnou dlouhověkost. Většinou ani do 70 ne.

Offline Kokoska
34902 příspěvků moje polička 05. listopadu 2022 18:31

Renusatko no nejakou pomoc potrebovali, ale nemuselo se u nich byt denne. Mamka uz tak od tech tatovych 85 v tydnu nevarila (je o 5 let mladsi), brali obedy ze skolni jidelny, ale o vikendu neco jednodussiho zvladla nebo jsme pomohli. Tata trochu uklizel, luxoval a utiral prach, jeste nekdy pred 90 jsem ho hnala, chtel se sapat na zidli a myt okna! Jo, vydrzeli aktivni dost dlouho. 

Evaeva tak to nase matka skoci lidem na vsechno, ma prisny zakaz. Asi pred peti lety podepsala nejaky prevod elektriky, nastesti jsou v tom bytevtyhle veci napsane na me, tak se to dalo zrusit, ze nema pravo o tom jednat.

Offline Kokoska
34902 příspěvků moje polička 05. listopadu 2022 18:34

continuity to ja taky, rychly konec ve stavu, ze se aspon jeste clovek o sebe postara.

Offline stes
9244 příspěvků moje polička 05. listopadu 2022 21:19

whiskas to byl presne tatuv pripad, upadl na lyzich, najednou temer nemohouci a uz to jelo z kopce

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 06. listopadu 2022 14:08

Jeste ctyri hodiny do konce pracovni doby.....a z nedostatku pracovniku jsem tady samatakze to vubec neutika.

Offline berush
465 příspěvků moje polička 06. listopadu 2022 14:28

Včera v letadle na dovolenou před námi nějaký živočich skoro 5 hodin měl potřebu bez přestávky halasně všechno vulgárně komentovat, každé třetí slovo bylo vole a každé páté pi.. nebo ku.., . Od toho jak se na letu nepodavá jídlo a není iFE přes ostatní cestující po personál atd. Měla jsem sto chuti mu říct, že když nemá na let privátním letadlem s odpovídajícími službami, tak ať si tu frustraci vybiji nějak tišeji a v soukromí. Mám naletano dost, ale na toto jsem narazila poprvé. Byla to běžná komerční linka ne charter. Pravda, prkotina proti tomu, co tu řeší ostatní. 

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 06. listopadu 2022 15:33

Zarinya soucítím. Sloužím celý víkend, hotová jsem byla už včera večer, doma dvě nemocný děti, venku pěkný počasí. 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 06. listopadu 2022 15:54

marieu dekuji taky soucitim.

Ja mela vcera volno,ale odedneska az do soboty.

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 06. listopadu 2022 16:40

Zarinya ufff. Taky děsný. 

Online Potrefenáhusa
38842 příspěvků moje polička 07. listopadu 2022 08:03

Zplesnively mi v botniku troje kožený boty. Od léta. Ne někde ve sklepe, normalne v předsíni, kde i topime

Offline Dadoo
11683 příspěvků moje polička 07. listopadu 2022 08:10

berush jo a to lidi nadávají na děti.. Zlaté děti proti tomuto.

Zažily jsme se SunEclipse něco podobného. Puberťák, který letěl asi poprvé a měl kamaráda přes uličkou. Rodinu někde dal v letadle.

Sprostý jak dlaždic, pořád v sedadle nadskakoval, mlátil s sebou, že se hybal celá trojsedacka.

Nejdřív jsem ho slušně požádala, jestli by se nemohl zklidnit, což vydržel asi 3 minuty.

A pak jsem asi po dvacáté kurvě na něj už drsné houkla jeho jszykem, aby už KURVA! držel hubu, seděl na zadku a přestal hulakat.

A to, kupodivu, už zabralo. Nadávek jsem dostala asi dost, ale mumlal si je potichu pod nos. A byl klid.

Offline Lamicka
14183 příspěvků moje polička 07. listopadu 2022 08:32

Potrefenáhusa to zamrzí Když mi bylo 10, tak naši nechali podřezat a odizolovat dům, od té doby žádné vlhko, žádná plíseň. Bývalo to strašný. 

Online Potrefenáhusa
38842 příspěvků moje polička 07. listopadu 2022 10:00

Lamicka on i odizolovanej je, ale tahle jedna venkovní strana je proste neštěstí :-(

Offline Lamicka
14183 příspěvků moje polička 07. listopadu 2022 11:29

Potrefenáhusa taky máme v bytě jednu problematickou zeď, půlka víc prochládá, protože sousední dům končí tak v půlce toho pokoje. Na té studené části se dělá plíseň, nemůžeme tam nic dát, ani obraz topení ani větrání nepomáhá. 

Offline Kokoska
34902 příspěvků moje polička 07. listopadu 2022 11:38

Lamicka termoizolacni nater jste zkouseli?

Offline Lamicka
14183 příspěvků moje polička 07. listopadu 2022 11:59

Kokoska jo, pomohlo to jen trochu. Ted uz tam nastesti nepotrebujeme nic mit, je tam nove loznice a ta stena je prazdna. Kdyz tam byl pokojik, tak nas to omezovalo, ze tam nemohla byt skrinka nebo krabice s hrackama. 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 07. listopadu 2022 12:01

Lamicka My před rokama při rekonstrukci, jsme museli od domu odkopat zem a dostat se pod základy, dům je podsklepený, takže to bylo fakt hodně, natáhla se flexibilní PVC trubka s nopovou folií, aby to mělo drenážní efekt, zahrnuli drtí a potom zeminou. Severní zeď jsme ještě posílili vnitřní vestavbou jedné zdi z Porothermu, sice se místnost o několik cm zmenšila, ale máme klid. Ono to odvlhčení zdí se musí řešit komplexně a né vždy to jde. 

Offline Lamicka
14183 příspěvků moje polička 07. listopadu 2022 13:08

Kan jo, nekdy to chce velke zasahy, zvlast u tech hodne starych domu, hlavne kdyz byly treba spatne udelane zaklady (pripad nasich). My jsme v bytaku z 30. let,  tam to opravdu dela ten rozdil studena/tepla zed, s tim nic neudelame. Zase to neni zadna hruza. Jinak dum jako takovy je nastesti v pohode a v byte mivame spis sucho. 

Offline barbucha blogger
35819 příspěvků moje polička 07. listopadu 2022 15:04

Opět se mi nepodařilo zaplatit kartou v cosáckým eshopu. Vzápětí přišla sms z banky, že "vážený kliente, kvůli problémům s terminálem blablabla a kdyby něco, zkuste volat číslo..." což jsem promptně učinila a z mladého bankéře vyrazila překvapivé přiznání - totiž že mi to odmítá nechat projít sama banka, která tak "chrání moje finance", jak to pojmenoval ten dobrý mladík. 

TVL už dlouho jsem se tak nerozčílila a neječela! Jaká ochrana, jaký nebezpečí v obchodech, kde nakupuju už léta, jak sami můžou během pikosekundy zjistit! Jak si můžou dovolit nenechat mi projít platbu jen tak?! A to v předešlých případech mi ani tu zasranou sms neposlali! "Madam, my ty hovory nahráváme" plakal mi do telefonu ten jouda. To je jen dobře! Žádám okamžitou nápravu a omluvu, ječela jsem dál... a zejména nechat projít všechny, zdůrazňuji, všechny Klarna platby! Nebo okamžitě odcházím k jiný bance!

Mno, do pěti minut jsem měla sms že vyřešeno, tak jsem zvědavá, večer to zkusím... ale co to doprdele je?!