letfenixa No to je přesný, tohle dělala přesně babička tátovi, ale on neměl malé dítě o které se sám staral. Fakt soucítím.
Stěžovací vlákno
Kokoska chodím do roboty, mám male dieťa, naši obaja takí chorlavi, tak riešim ich nákupy, obedy, lekáreň a čo počúvam celé 2 týždne už? Že padajú jablká na záhradke a nič z nich nebude
![]()
Promiň, to je úplně univerzální a hlavně(!): ať, co uděláš, co uděláš, poslouchat to budeš vždy. Tchanovci mají na záhradě obří třešeň. Bude z toho minimálně 100 kg ovoce, možná i vic. Já vždy vyženu mužena rebřík, udělám těch 15 skleniček marmelády, 2-3 kg do mrazáku, 10 kilo nabalim dětem na prázdniny ( z toho tři se nutně vyhodí, jednou jsme je rozdávali cizím lidem v kempu.) A posloucháme to samé. ![]()
Už jsme řekli tchýni, ať si dá před vrata ceduli samosběr, ale my s tím těžko něco uděláme.
Ono je toho samozrejme omnoho viac, s tými jablkami mi je to úplne jedno. Včera sa mama vyjadrila "to je zivot! Takto som si to nepredstavovala. " presne ako Ruzickova v Slunce, seno,... Vrchný general a všetko musí byť podľa nej.
letfenixa to musi byt hrozny pocit,kdyz ty se muzes pretrhnout a ji se to stejne furt nelibi.![]()
Ja nevim jestli bych to vydrzela a neprestala tam chodit.Napadlo te to nekdy?
Zarinya milionkrat
letfenixa Tlapkám, musí to být únavné a frustrující. Na ten povzdech bych já asi nedokázala adekvátně reagovat na místě (aby to nebyl jen takový štěk zpátky), ale zajímalo by mě, jak by si to představovala, jako vážně bych to chtěla od ní slyšet.
Mrs.Robinson mám v pláne sa jej to spýtať, hoci odpoveď tuším
letfenixa a zrealizovat to nejde?Alespon treba na nejaky cas?Treba by ji doslo,co v tobe ma.
Mrs.Robinson jak tu pani neznam, muzu ti rict, co by chtela slyset: "Ano mami, prijdu v sobotu, vsechno posbiram, otrham, udelam most, zavarim pyre, ty hezky jabka ulozim do sklepa a ty horsi vykrajim a upecu kolac. A dej mi vedet, co jeste bude potreba udelat." A odpoved by pravdepodobne byla "Ale kdybych ti nerekla, samotnou te to nenapadne, musim myslet na vsechno a co ja neudelam/nereknu, to neni".
Kokoska blby je, ze je to fakt dědičný ![]()
Kokoska z tohto vidno, že ju poznáš!
Potrefenáhusa nie, každý jej čin vo mne buduje, aká nebudem.
Zarinya nie. Vieš, varuje mi syna, inak by som bola v keli.
Kokoska To asi jo, ale já jsem to nemyslela takto konkrétně. Přišlo mi to spíš jako takový generelní povzdech nad životem, tak proto by mě upřímně zajímalo, jaké má druhá strana očekávání.
letfenixa jj, ty pak totiž budeš lizt ještě v 90 po štaflích a trhat ty jabka, jen abys nemusela nikomu říkat a syn si bude myslet, paneboze, ta moje mama, kdyby si dala rict, rad bych ji pomoh a nejde to!!!!!
Potrefenáhusa nie, ja viem normálne poprosiť o pomoc, keď niečo potrebujem. Nečakám, že mi okolie bude čítať myšlienky.
Potrefenáhusa Ale ono je to tak u všech už teď, jen mladí nepotřebují tu pomoc, ale už teď tady často čtu "chci to mít podle sebe" A to je přesně ono, každej to chce mít podle sebe a když už pomáháš, tak to musí být přesný a nebo si to udělají sami a ty budeš na nervy, že to dělají. Nic mezitím není. letfenixa takže bohužel jo, budeme všichni úplně stejní. Nádobí taky meju špatně a už jen kvůli tomu, že si dávám obráceně ve dřezu špinavý a čistý, jak kdyby to nebylo jedno.
Renusatko tie riady a jablká, to je mi úplne jedno. Ale tá neustála kritika mojej výchovy, môjho vzťahu, mojej práce, to mi vadí.
letfenixa kdyby sis na to vartovani zaplatila nejakou studentku, aspon by to syn nemusel poslouchat. vzdyt to musi byt strasny pro nej
letfenixa No a nejde to, že by ti hlídala syna a ty bys tam nechodila? Nebo jí tam hodila nákup a řekla babičko děkuju za hlídaní ahoj...prostě že bys k ní byla nějaká asertivnější, prostě něco změnit. Tak si to představuju totiž já, že to budu dělat:-D. Ale moje máma je zaplatpanbuh fit, jenom je prostě protivná bába k nesnesení. taky nezapomen, že za rok za dva půjde syn už třeba do družiny, to už budeš s prací lépe kombinovat.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články