Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Unnamed
1141 příspěvků moje polička 21. února 2017 21:53
Reakce na jinx:

No, ono to nebylo nejak slozity. Clovek si stoupne na chobot, slon na pobidnuti zvedne chobot nahoru, ze muzes prelezt na hlavu. Do te chvile v pohode, ale nahore se ma clovek otocit a sednout si mu na krk a v ten okamzik jsem si uvedomila, jak jsem vysoko. Dolu se sleza v pohode. Slon na pobidnuti zvedne predni nohu a pokrci ji tak, ze na ni clovek sklouzne a pak seskoci dolu. Je to uz silene let, nevim, jestli bych se do toho dnes hrnula. Horsi bylo to pronasledovani nosorozcu. Clovek sice sedel na slonu na takove drevene podlozce i se zabradlim, ale jak sel/bezel ten slon rychleji, tak jsme se kymaceli, to bylo sileny. Zvlast kdyz jsme narazili na nosorozce s mladetem a matka na nas vyjela. Noo, nez nas pruvodce vsechny slony dostal do normalu, tak jsme nekteri stravili perne chvilky 

Jo, Bhutam by byl taky sen.

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 21. února 2017 21:55
Reakce na Unnamed:

Stěžuji si,  že mě chytá panika. To nemůžu všechno stihnout do konce života. Jeden je málo!

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 21. února 2017 21:58
Reakce na Unnamed:

no presne ta podlozka se zabradlim, to byl des, des!  a ja mam zavrat, ikdyz si stoupnu na zidli, abych si z knihovny sundala knihu, takze udelat hmat chvat, abych prelezla z chobotu za hlavu, no to je utopie v mem pripade. Ztuhnu hruzou a nejsem schopna pohybu, zpoti se mi dlane a mam zavrat a proste konec. 

Offline Unnamed
1141 příspěvků moje polička 21. února 2017 22:00
Reakce na Berta:

Jeli jsme nekolikrat dzungli jeepem s pruvodcem a tygry jsme hledali. Bylo nam receno, ze se postesti malokdy, ale obcas je bystrooky pruvodce zahlidne. Tak jednou zase jedeme pomalu a tygra jsem si vsimla jako prvni ja. To byl opravdu uzasny zazitek, meli jsme dobry vyhled.

V Pokhara Valley jsme meli bezvadnyho pruvodce, ktery koukal na to, jak muz foti a povida "takto si v krabicce povezete Nepal domu".

Offline Unnamed
1141 příspěvků moje polička 21. února 2017 22:02
Reakce na jinx:

Prave, dnes uz by mi bylo asi solidne blbe. Nevim, jak jsem tenkrat v Indii prezila monsoon ci vedra pres ctyricet stupnu, dnes mi je uz ve vic jak triceti nedobre. 

Offline Unnamed
1141 příspěvků moje polička 21. února 2017 22:03
Reakce na Berta:

Taky si rikam, tolik uzasnych mist, tak malo casu...

Online viktorka_od splavu
49357 příspěvků moje polička 21. února 2017 22:04
Reakce na Berta:

což o to já bych jela hned! ale bojím se, že by chtěly i děti:D

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 21. února 2017 22:06
Reakce na Unnamed:

tak to věřím, já u těch zvířat skoro ani nedycham, jak jsem  v transu.  A strašně ráda se k těm fotkám vracím a všechno to  "prožívám" znovu.

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 21. února 2017 22:11

což o to já bych jela hned! ale bojím se, že by chtěly i děti:D

Děti by toho chtěly! Jako já bych je samozřejmě taky ráda brala s sebou. Ale to bych nejela nikam. Protože pro  4 už to jsou šílené pálky. Děti jsme  brali na všechny dovolené v létě v zimě, podporujeme je. Ale oni mají život před sebou a jednou si tam zajedou sami. Já jsem začala pořádně cestovat v 39 letech . Nepočítám teda normální moře a Rakousko nebo Itálii na lyže. Oni mají podmínky úplně jiné. V tomto se přiznám,že jsem trochu sobec.

49357 příspěvků moje polička 21. února 2017 22:20
Reakce na Berta:

no a kdyby jen pro čtyři. navíc chtěli by, ale přeci jen, i když jsou velcí tak by se člověk furt musel starat a poslouchat nějaký remcání. takže z tohohle pohledu se taky už pomalu těším, že to dlouho nepotrvá a budem jezdit sami... zatím to ale ještě úplně nejde. rozhodně bych to nechtěla dělat jako některé známé, které nechávají i celkem malé děti u babičky a jedou na normální zájezd k moři jen s manželem. to mi připadá strašný. takže dovolenou klasika s dětma a na nějaký vymyšlenosti ještě chvíli vydržím:-)

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 21. února 2017 22:23

Tak to bych asi  neudělala,děti odložit a jet do Chorvatska. Ale tak každý to má jinak. Snad se tady kolem toho nerozhori vášnivá diskuze.

49357 příspěvků moje polička 21. února 2017 22:47
Reakce na Berta:

ajaj:-)

Offline Kokoska
34990 příspěvků moje polička 21. února 2017 23:17

My jezdili s dětmi do té doby,  než přišla puberta. A zrovna ve Švýcarsku.  Z jedné strany Mamíiiiii, proč furt musíme lézt na nějaký kopcéeeee? A z druhé Prosím tě,  to fakt nemůžou pohnout zadkem a pořád musí jen remcat?

Od té doby jsem jezdila sama s detma k moři a sama s manželem na hory, na kola a na lyže. Spokojenost na všech stranach!

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 22. února 2017 08:26
Reakce na Kokoska:

Však tak je to  dobře, udělat si to tak, jak to každému vyhovuje, aby byli všichni spokojeni .

Já se těším, až  budeme brát  vnoučata.  Zatím je nám půjčen v létě do Rakouska akorát pes. Ale ten  neremcá, že ho bolí nohy,sežere, co dostane, na hraní u stačí klacek, tak možná to není zase tak špatné...

Offline Kokoska
34990 příspěvků moje polička 22. února 2017 09:38
Reakce na Berta:

Vnoučata od manžela mají tolik aktivit s jejich rodiči, že je máme sotva na víkend jednou za čas. To moje se zatím úplně neobejde bez mámy, ale mívám ho tu občas přes den.  Všechny děti k nám chodí rády, tak snad to aspoň do té puberty vydrží a budeme toho moct podnikat víc. Mimochodem, je to super, pohrát si, pomuchlat a zase vrátit.

Online 999
19821 příspěvků moje polička 22. února 2017 09:57

My s láskou vzpomínáme na jednu dovolenou asi před deseti lety. Dcera byla v pubertě, manzel totálně vyšťavený z práce... Odletěli jsme na jižní Krétu a v tom mini městečku byl bazén, kde se scházela místní omladina. A pro naši extrovertní dceru to byl dar z nebes. Hned se s nimi seznámila, trávila tam celé dny. Manžel chodil běhat po pláži, občas si dal někde pivo, koupal se a spal... A já si půjčila auta a jezdila po památkách, trávila dny v archeologickém muzeu, navštívila rodný dům El Greca, Knóssos... Navečer jsme se sešli, šli na večeři, vyprávěli si, co jsme dělali a viděli...

Offline Noren
616 příspěvků moje polička 22. února 2017 11:49

Stěžuju si, že jdu dneska po sto letech na pohovor...Nebo spíš na to, že jsem kvůli tomu od rána strašně nervózní a bolí mě žaludek. Na posledním pohovoru jsem byla před 2 lety a navíc nedopadl moc dobře. Už vymýšlím odpověď na otázku, kde se vidím za  pět let

Online Potrefenáhusa
38877 příspěvků moje polička 22. února 2017 11:58
Reakce na Noren:

Offline Emerald
2686 příspěvků moje polička 22. února 2017 12:01
Reakce na Kokoska:

Berta Jsem fakt ráda, že jsme VB stihli víceméně procestovat, než se děti dostaly do prudícího věku. Je teda pravda, že když jsem vloni teoreticky plánovala týden na východním pobřeží Skotska, tak rezolutně prohlásily, že k dalšímu studenému moři už nepojedou ( tak tam někdy pojedeme s manželem sami, ať si trhnou ). Každopádně je ještě studené moře čeká, protože jsme si na přelomu května a června naplánovali Normandii - jestli tam bude podobné počasí jako během D-Day, tak si toho ještě vyslechneme... 

Online continuity
43140 příspěvků moje polička 22. února 2017 12:03
Reakce na Noren:

hlavne klid - to dopadne, vecne, konstruktivne a hlavne v klidu. na otazku za pet let je dobre se podivat, co chteji slyset. takze si promysli otazky, co se chces zeptat a pokud ti to nabidnou na zacatku, rovnou se ptej na veci spojene s naplni prace, velikosti tymu, kompetenci a tak (plat a benefity nech na pozdeji) - oni se z dobre polozene otazky dovedi, ze mas zajem a ty budes mit trochu nabito az se te budou ptat, kde chces byt na pet let, protoze ti to v idealnim pripade sami rekli, nebo to bude alespon jasnejsi.

ja mam dalsi v patek a ted mi volali, odjinud. ale mozna se domluvim uz v patek. no.