kamarádka mívala boxerku s ocasem, to bylo jak gumovou hadicí!!!!!
Stěžovací vlákno
Ona sa tak tvári stále. Vyzerá tak....dôstojne. Kým nezbadá kočku doma.
No protože boxeři nevrtěj jen ocasem, ale celou prdelí, to má pak švih asi
Náš měl ocas krátkej, ale když na něj přišla radost, tak to vypadalo, že se vznese, jak s tim zadkem kroutil ![]()
Sestra mala dobermanku a tá nemal chvost a mala uši kupírované. Strašne bolo smiešne, ked chcela vrtieť chvostom a mykala celým zadkom. Ten kontrast milej povahy a hrozostrašej vizáže. Priznávam, že som mala veľký rešpekt pred ňou napriek tomu, že som ju poznala odmala.
no ale to jsme si přesně vždycky říkaly, že jak boxer nemá ocas, tak musí vrtět celou kdyby jen prdelí, ale ona to předváděla i s ocasem a ten švih byl fakt strašnej, rozvlnila to už snad někde za krkem :-D Já jsem zvyklá na ty měkký chlupatý oháňky, ale zase když po někom sbíráte na kousíčky rozcupovanou houbičku na nádobí a on vám mácháním toho svýho strašnýho chvostu rozfoukává molitam do celýho pokoje, tak taky nic moc :-D
To je přesný, voni sou to děsně srdečný psi. To je láska na celej život, nějaký sliny jako vopratě jednoho nemůžou rozhodit ![]()
Že prej "sliny jako vopratě"
.
No..myslím, že to je naprosto přesnej popis ![]()
my u nás, jak chodíme venčit, mívali krásnou velkou německou dogu Anynku, kterou občas jezdívala hlídat maminka majitele, a ta k ní měla hrozně pěknej vztah a vždycky jí říkala: "Anynko, pojď k babičce, babička tě utře." A vždycky jí ty sliny jako vopratě utírala kytičkovaným kapesníkem :-D
No to MUSÍTE utřít, nebo by dotyčnýho psa taky mohlo napadnout se oklepat ![]()
akorat na dogu kvetovanej kapesnicek? tss spis uterku:-))
Tss, prostě nóbl doga, nevím v čem je problém ![]()
nekdy na velikosti zalezi;-))
Já vím, náš pes na to měl o dost větší lajntuch ![]()
Se úplně bojim zeptat, čí tlama je už v pořádku .. :-)
Od Dadoo jsemela uz mockrat rude šlince. Mavá ocasem jak gumovym obuškem
Plne verim, ze Air India uz je dnes nekde jinde, ale muj let s nimi z Delhi do Katmandu byl tedy zazitek a byla to tehdy priserna spolecnost, ktere jsme se vyhybali. Doufam, ze vase dcera bude spokojena a bude mit stesti na dobre podminky!
Jee, vy jste byla v Kathmandu? zavidiiim! Me fascinuje high altitude horolezectvi, to muselo bejt super!
Bylo to uzasny. Byli jsme 14 dni, ale zklamu vas, zadne horolezectvi se nekonalo ![]()
Byli jsme v Kathmandu a okoli (ryzove terasy), v Chitwan National Park - tam jsem videla bengalskeho tygra, sama lezla na slona pres chobot, na slonech jsme pronasledovali nosorozce, coz se ukazalo jako nebezpecne, byli jsme odvedeni ozbrojenci do nejakeho kempu, nez se ukazalo, ze je to armada, ktera ma za ukol kontrolovat, aby turiste neskodili. Do kempu se clovek dostal jen po kanoi a nemeli jsme elektrinu. Super bylo, kdyz jedna Americanka neposlechla radu nechodit do dzungle v kratasech a zpatky v kempu mela na nohach nekolik velkych pijavic. Pak jsme byli v Pokhara Valley. Ten vyhled z lodi ve stredu Phewa Lake na vsechny ty hory je neuveritelny. Vstat ve ctyri a jet na mensi kopec, aby clovek zazil vychod slunce s nadhernym vyhledem na hory, included. Nepal je opravdu nadherny.
No tak uz vim kam musim teda! Ten popis je uzasnej, dekuji!!
Nepal a Bhutan jsou me cestovatelske sny
jinak sama lezt na slona pres chobot? Uaaaa! Tak to respekt! Ja uz to zvire nechci videt ani na obrazku!
Bylo to uzasny. Byli jsme 14 dni, ale zklamu vas, zadne horolezectvi se nekonalo ![]()
Byli jsme v Kathmandu a okoli (ryzove terasy), v Chitwan National Park - tam jsem videla bengalskeho tygra, sama lezla na slona pres chobot, na slonech jsme pronasledovali nosorozce, coz se ukazalo jako nebezpecne, byli jsme odvedeni ozbrojenci do nejakeho kempu, nez se ukazalo, ze je to armada, ktera ma za ukol kontrolovat, aby turiste neskodili. Do kempu se clovek dostal jen po kanoi a nemeli jsme elektrinu. Super bylo, kdyz jedna Americanka neposlechla radu nechodit do dzungle v kratasech a zpatky v kempu mela na nohach nekolik velkych pijavic. Pak jsme byli v Pokhara Valley. Ten vyhled z lodi ve stredu Phewa Lake na vsechny ty hory je neuveritelny. Vstat ve ctyri a jet na mensi kopec, aby clovek zazil vychod slunce s nadhernym vyhledem na hory, included. Nepal je opravdu nadherny.
Píši si na seznam, ale to teda taky nevím, kdo se obětuje a pojede tam se mnou. Fotku tygra ještě nemám,ale zato mám intenzivní pocit,že ji nutně potřebuji! Byla jsi tam individuálně nebo s cestovkou?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.