Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Potrefenáhusa
38876 příspěvků moje polička 21. února 2017 14:34
Reakce na dzizisketa:

a Janulik03 

kamarádka mívala boxerku s ocasem, to bylo jak gumovou hadicí!!!!!

Online Janulik03
20268 příspěvků moje polička 21. února 2017 14:35
Reakce na Kokoska:

Ona sa tak tvári stále. Vyzerá tak....dôstojne. Kým nezbadá kočku doma. 

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 21. února 2017 14:36
Reakce na Potrefenáhusa:

No protože boxeři nevrtěj jen ocasem, ale celou prdelí, to má pak švih asi   Náš měl ocas krátkej, ale když na něj přišla radost, tak to vypadalo, že se vznese, jak s tim zadkem kroutil 

Online Janulik03
20268 příspěvků moje polička 21. února 2017 14:38

Sestra mala dobermanku a tá nemal chvost a mala uši kupírované. Strašne bolo smiešne, ked chcela vrtieť chvostom a mykala celým zadkom. Ten kontrast milej povahy a hrozostrašej vizáže. Priznávam, že som mala veľký rešpekt pred ňou napriek tomu, že som ju poznala odmala. 

Offline Potrefenáhusa
38876 příspěvků moje polička 21. února 2017 14:48
Reakce na Ounz:

no ale to jsme si přesně vždycky říkaly, že jak boxer nemá ocas, tak musí vrtět celou kdyby jen prdelí, ale ona to předváděla i s ocasem a ten švih byl fakt strašnej, rozvlnila to už snad někde za krkem :-D Já jsem zvyklá na ty měkký chlupatý oháňky, ale zase když po někom sbíráte na kousíčky rozcupovanou houbičku na nádobí a on vám mácháním toho svýho strašnýho chvostu rozfoukává molitam do celýho pokoje, tak taky nic moc :-D

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 21. února 2017 14:51
Reakce na Potrefenáhusa:

To je přesný, voni sou to děsně srdečný psi. To je láska na celej život, nějaký sliny jako vopratě jednoho nemůžou rozhodit 

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 21. února 2017 15:14
Reakce na Ounz:

Že prej "sliny jako vopratě" .

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 21. února 2017 15:20
Reakce na Zina:

No..myslím, že to je naprosto přesnej popis 

Offline Potrefenáhusa
38876 příspěvků moje polička 21. února 2017 15:21
Reakce na Ounz:

my u nás, jak chodíme venčit, mívali krásnou velkou německou dogu Anynku, kterou občas jezdívala hlídat maminka majitele, a ta k ní měla hrozně pěknej vztah a vždycky jí říkala: "Anynko, pojď k babičce, babička tě utře." A vždycky jí ty sliny jako vopratě utírala kytičkovaným kapesníkem :-D

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 21. února 2017 15:24
Reakce na Potrefenáhusa:

No to MUSÍTE utřít, nebo by dotyčnýho psa taky mohlo napadnout se oklepat 

Offline viktorka_od splavu
49357 příspěvků moje polička 21. února 2017 15:26
Reakce na Ounz:

akorat na dogu kvetovanej kapesnicek? tss spis uterku:-))

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 21. února 2017 15:28

Tss, prostě nóbl doga, nevím v čem je problém 

Offline viktorka_od splavu
49357 příspěvků moje polička 21. února 2017 15:29
Reakce na Ounz:

nekdy na velikosti zalezi;-))

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 21. února 2017 15:39

Já vím, náš pes na to měl o dost větší lajntuch 

Offline Dadoo
11690 příspěvků moje polička 21. února 2017 15:41
Reakce na Janulik03:

Se úplně  bojim zeptat, čí  tlama je už v pořádku .. :-)

Od  Dadoo jsemela uz mockrat rude šlince. Mavá ocasem jak gumovym obuškem 

Offline 0zero7
11893 příspěvků moje polička 21. února 2017 18:03
Reakce na Unnamed:

Plne verim, ze Air India uz je dnes nekde jinde, ale muj let s nimi z Delhi do Katmandu byl tedy zazitek a byla to tehdy priserna spolecnost, ktere jsme se vyhybali. Doufam, ze vase dcera bude spokojena a bude mit stesti na dobre podminky!

Jee, vy jste byla v Kathmandu? zavidiiim! Me fascinuje high altitude horolezectvi, to muselo bejt super!

Offline Unnamed
1141 příspěvků moje polička 21. února 2017 18:44
Reakce na 0zero7:

Bylo to uzasny. Byli jsme 14 dni, ale zklamu vas, zadne horolezectvi se nekonalo 

Byli jsme v Kathmandu a okoli (ryzove terasy), v Chitwan National Park - tam jsem videla bengalskeho tygra, sama lezla na slona pres chobot, na slonech jsme pronasledovali nosorozce, coz se ukazalo jako nebezpecne, byli jsme odvedeni ozbrojenci do nejakeho kempu, nez se ukazalo, ze je to armada, ktera ma za ukol kontrolovat, aby turiste neskodili. Do kempu se clovek dostal jen po kanoi a nemeli jsme elektrinu. Super bylo, kdyz jedna Americanka neposlechla radu nechodit do dzungle v kratasech a zpatky v kempu mela na nohach nekolik velkych pijavic. Pak jsme byli v Pokhara Valley. Ten vyhled z lodi ve stredu Phewa Lake na vsechny ty hory je neuveritelny. Vstat ve ctyri a jet na mensi kopec, aby clovek zazil vychod slunce s nadhernym vyhledem na hory, included. Nepal je opravdu nadherny.

Offline 0zero7
11893 příspěvků moje polička 21. února 2017 19:13
Reakce na Unnamed:

No tak uz vim kam musim teda! Ten popis je uzasnej, dekuji!!

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 21. února 2017 21:40
Reakce na Unnamed:

Nepal a Bhutan jsou me cestovatelske sny  jinak sama lezt na slona pres chobot? Uaaaa! Tak to respekt! Ja uz to zvire nechci videt ani na obrazku!

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 21. února 2017 21:53
Reakce na Unnamed:

Bylo to uzasny. Byli jsme 14 dni, ale zklamu vas, zadne horolezectvi se nekonalo 

Byli jsme v Kathmandu a okoli (ryzove terasy), v Chitwan National Park - tam jsem videla bengalskeho tygra, sama lezla na slona pres chobot, na slonech jsme pronasledovali nosorozce, coz se ukazalo jako nebezpecne, byli jsme odvedeni ozbrojenci do nejakeho kempu, nez se ukazalo, ze je to armada, ktera ma za ukol kontrolovat, aby turiste neskodili. Do kempu se clovek dostal jen po kanoi a nemeli jsme elektrinu. Super bylo, kdyz jedna Americanka neposlechla radu nechodit do dzungle v kratasech a zpatky v kempu mela na nohach nekolik velkych pijavic. Pak jsme byli v Pokhara Valley. Ten vyhled z lodi ve stredu Phewa Lake na vsechny ty hory je neuveritelny. Vstat ve ctyri a jet na mensi kopec, aby clovek zazil vychod slunce s nadhernym vyhledem na hory, included. Nepal je opravdu nadherny.

Píši si na seznam, ale to teda  taky nevím, kdo se obětuje a pojede tam se mnou. Fotku tygra ještě nemám,ale zato mám intenzivní pocit,že ji nutně potřebuji! Byla jsi tam individuálně nebo s cestovkou?