Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Online Potrefenáhusa
38877 příspěvků moje polička 22. února 2017 12:10
Reakce na Emerald:

já jsem byla v červenci v Bretani a bylo většinou krásně, i když pršelo aspoň chvilku každej den. Takový to echt hnusně bylo jenom dva dny. Moře teda bylo spíš jen na rychlý namočení, nevím, jak v Normandii, ale v Bretani je strašně pozvolný to klesání, takže jdete kilometr a máte vodu ke kolenům...Ale nádherně tam bylo, to teda jo.

Nebo ještě Irsko můžu doporučit

Offline Emerald
2686 příspěvků moje polička 22. února 2017 12:22
Reakce na Potrefenáhusa:

Trochu se bojím, že ten přelom května června bude v Normandii stejně nevyzpytatelný jako v Anglii. Ale my se tam nejedeme koupat, i když třeba v červenci v Devonu, kdy měl vzduch 20 a moře asi tak 14, jsme tam taky vlezli ( děti v neoprenech, já po pěti minutách už nějak otupěla a dalších 20 minut jsem v tom i vydržela plavat). Začínáme být vycvičení jako Angličani, ti vlezou i do studenějšího moře.

V Normadii plánujeme hrát fotbal na vyloďovacích plážích  a cestovat. A hlavně doufám, že až pojedeme trajektem přes kanál, bude moře vlídné..... 

Online Potrefenáhusa
38877 příspěvků moje polička 22. února 2017 12:27
Reakce na Emerald:

jj, to je ještě brzo. No v tý Bretani bylo tak jako trochu frišno i v tom červenci, v Anglii jsem nikdy nebyla, zato na začátku dubna v Irsku :-D Ale bylo to nádherný!!!!! (Irsko víc, divočejší a přitom strašně útulný)

Offline Emerald
2686 příspěvků moje polička 22. února 2017 12:30
Reakce na Potrefenáhusa:

My už jsme vytrénovaní a bereme s sebou vždycky všechno - auto to pobere, takže pohoda. Počasí jsme se naučili neřešit.

Offline Noren
616 příspěvků moje polička 22. února 2017 12:45
Reakce na Potrefenáhusa:

Je to jasný, u sebe to vidím na piggy mom :-D

continuity Díky za rady. Já jsem bohužel strašný stresař, takže i když něco umím, tak to nedokážu podat...Jak se to vě spoustě věcech během let zlepšilo, tak zrovna ty pohovory a celkově v práci mě to nějak neopustilo. Ale začínám teprve teď intenzivně hledat, tak uvidíme. Každopádně Vám (nebo tobě, jestli teda můžu tykat :-) držím palce na pátek.

Offline coralline
2309 příspěvků moje polička 22. února 2017 12:45
Reakce na Noren:

To je snadný.

Online continuity
43140 příspěvků moje polička 22. února 2017 13:08
Reakce na Noren:

tak dobrá zprava je, se to ďalšími pohovory zlepsi. Človek se trochu otrka a tak. Drzim palce a dej vedet.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 22. února 2017 13:09

ne že bych si stěžovala, jen nevím, kam to dát, ale právě jsem ve stavu wtf momentu po telefonátu do jedné nejmenované společnosti, u které děláme poměrně nemalý obrat, za který jsme měli jisté výhody. zjistila jsem, že běžní zákazníci, nikoli velkoodběratelé (rozdíl mezi mými a běžnými odběry je v řádech milinů korun), mají zřejmě větší výhody, což mě poněkud zarazilo. společnosti to vysvětlila tak (poté, co se průběžně dva měsíce! snažím marně v různých věcech obrátit na jejich obchodního zástupce a kohokoli odpovědného), že protože jim nevystavuje faktury, nemá s nimi práci...takže my platíme víc, protože nám poskytuje služby (= jednou měsíčně vystaví systém automaticky fakturu a dva měsíce nemůžu kontaktovat obchoďáka). wow. jdu hledat jiného dodavatele.

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 22. února 2017 13:42
Reakce na Emerald:

My jsme byli v Normandii v září, bylo krásně teplo a slunečno, ale moře bylo na můj vkus studený. Ty pláže jsou tedy tak nádherný, že se člověku nechce věřit, co se tam odehrávalo...Viděli jsme tam i nejaké veterány z USA, což bylo hrozně dojemný.

Offline carries
1143 příspěvků moje polička 22. února 2017 14:43
Reakce na Emerald:

My sme boli v januári v Dorchesteri, konkrétne sa pozriet na Lulworth Cove a Durdle Door. Nádherné pobrežie, skvelé na prechádzky, ale nekúpali sme sa, to by som zamrzla. Zopár otužilcov sa kúpalo, ako fakt mám rešpekt, mne bola tá voda studená len čo som si v nej ruky umyla.

V každom prípade by som tam chcela ísť aj v lete. Som v UK 5,5 roka a ešte som tu v mori neplávala

Offline Emerald
2686 příspěvků moje polička 22. února 2017 15:15
Reakce na carries:

V Dorsetu je krásně, tam jsme byli vloni taky na přelomu května a června a dokonce nám bylo občas i vedro.

Offline Emerald
2686 příspěvků moje polička 22. února 2017 15:20
Reakce na Mohučanka:

My už asi moc veteránů neuvidíme. Manžel tam byl na kulatá výročí vylodění v roce 2004 a 14, ještě v tom roce 04 tam bylo veteránů hodně, o těch 10 let později jen ti, co jim v době vylodění bylo tak 18 ( a i těch už bylo dost málo ). Ale říkám si, že i tak by tam mohly být v téhle době aspoň nějaké akce, které D-Day připomenou, necháme se překvapit. 

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 22. února 2017 15:30
Reakce na Noren:

mne v suvislosti s kazdym pohovorom  napadne toto

Offline Kokoska
34990 příspěvků moje polička 22. února 2017 15:30
Reakce na Potrefenáhusa:

Irsko jsem tu už několikrát propagovala, tam se mi moc líbilo. Počasí jsme měli krásné, jediný opravdu hnusný den byl při výletu k Moherským útesům. Byli jsme tam někdy koncem léta, ale rána už byla dost studená. Jo, tam bych se chtěla ještě někdy podívat.

Offline carries
1143 příspěvků moje polička 22. února 2017 15:31
Reakce na Emerald:

To znie sľubne. Ja by som chcela ísť na predĺžený víkend niekedy v auguste. To by som možno aj po kolená vošla do vody .

Dorset je krásny. Ja som tam práve bola kedys strašne dávno (asi 14 rokov dozadu) ako aupair, tak som si chcela oživiť spomienky.

Online Potrefenáhusa
38877 příspěvků moje polička 22. února 2017 15:36
Reakce na Kokoska:

tak fotku z Mohérových útesů jsem už myslím taky někam dávala, myslím, že jsem jenom trochu stáhla okýnko od auta...

Offline Kokoska
34990 příspěvků moje polička 22. února 2017 15:41
Reakce na Potrefenáhusa:

Ano, tak nějak to tam vypadalo :)

Online continuity
43140 příspěvků moje polička 22. února 2017 18:55

acho jo, diskuze s ditetem o domaci priprave do skoly. donesla ukol na 5 minut, ten udelala, ale chytla jsem tu cvicebnici a tam dve stranky dozadu ucitelka jeste nezkontrolovala a na kazdem druhem radku chyba. diskuze na tema: ze bude do skoly delat jenom, co jim rekne pani ucitelka, ja se do toho nemam montovat, a ona nebude delat nic navic. prispevky z me strany na tema, ze pokud bych ja delala jenom to, co ostatni tak at zapomene na snowboard ve Spindlu a ona at se zacne pripravovat na karieru zametace chodniku. 

ani jsem se nerozcilovala, ale rozbolela mne hlava, jake prosim pouzivate argumenty, aby jste 7. lete dite motivovali ucit se do skoly? ja ji nefrcnu na 8. letej gympl, na west point pujde, tam ji uz zrovnaji.

edit: nakonec jsem na ni zarvala, az sebou chudat cukla a zacla jakztakz fungovat. acho jo a to je teprve druha trida a treba do prvouky se nemusi ucit vubec, co vetsinu toho, co tam maji, uz umi.

Offline Kokoska
34990 příspěvků moje polička 22. února 2017 19:07
Reakce na continuity:

Když jsem byla ve 2. třídě a máma řekla, ať opravím chybu a udělám to jinak, správně, tak prý jsem brečela, že nám to ve škole říkali jinak a že chce, abych to měla špatně 

Offline Sweet Potato
40407 příspěvků moje polička 22. února 2017 19:13
Reakce na continuity:

Jako bych to od někud znala. Akorát že u nás se to netočilo kolem "udělat něco navíc", ale "to co mám, udělat pořádně." Od začátku docházky mne točí, že nikdo neřeší úpravu, škrábou jak kocouři, mastí to páté přes deváté, nečitelně, nepřehledně, samy se v tom nemůžou pak vyznat. A my jsme naprosto bezmocní, protože za takový úkol donesou jedničku...