Sweet Potato Áno, stáva sa to. Ale tí obvykle nevyzaduju špeciálny prístup.
Stěžovací vlákno
Sweet Potato Fakt? A není to pro to dítě kontraproduktivní, že se učitel nedozví, co by mu mohlo při učení pomoct? Nebo fakt mají učitelé předsudky a papír z poradny berou jako cejch?
DruI my máme toľko takých žiakov, navyše sami odporúčame rodičom ísť na poradňu, že predsudky rozhodne nemáme
DruI letfenixa Já jsem papír z poradny chtěla, do školy dávala. Když si vzpomenu, jak strašné následky to mělo 3-5 třída, tak se mi chce brečet ještě dnes. Nastala totální šikana ze strany učitelky a následky se s ním táhly až do konce druhého stupňe. Potom jsem ho znovu chtěla jen kvůli delšímu času na přijímačky. Tím pádem ho měl na střední škole v prváku. Kdy se to zjistlio? Před pololetním vysvědčením a výsledek byl přesazení do první řady
. Jelikož sám žádné "výhody" neviděl, tak už tam nikdy nechtěl a nenechal se přemluvit ani před maturou.
letfenixa Tím neomlouván mijak tu matku, ta se chová jak koza a taky moc doufám, že se ten přístup na školách posunul. syn měl tenkrát nárok na asistenta a tak nám řekli, že si ho máme sehnat a platit...no paráda.
Renusatko to je děsný teda!
Já mám obě děti s nějakou dys poruchou, starší nějak vic (ale mladší má v přírodopisu klidně napsáno třeba chřypka
). Řekla mi to až učitelka mladší, když jsme měli rozluckovou party.
U starší jsem se ptala každé cestinarky, protože jsem si že oho.vsimla i já, že to není úplně v pořádku . Tak prý k čemu papír, vždyť dítě je inteligentní, stačí, aby trochu zabraly.
Popravdě kvůli takovému učiteli s nima nikam nepůjdu, protože papír by jim akorát zkomplikoval život.
Renusatko continuity Vidite.. A ja mam pribeh spoluzaka ze zakladky (pravek!). Jeho mama ucila na skole cestinu a on byl normalni "kluk" - tj. sesity nahrabany uplne bez upravy, sem tam hrubka, normalka. Jeho mama mu vybehala papir, ze dys, cela trida sestaku si klepala na celo, sak kluk, co resi. Chudak mamka asi resila hlavne sebe a to, co rikaly kolegyne. Kluk je dnes uspesnej novinar, bavim se predstavou, jak se mamka dme pychou. Takze ponutky k papiru a jeho vliv je spousta velmi ruznych pribehu.
Sweet Potato letfenixa Já ještě nějak horkotěžko pochopím, že rodič nechce, aby to škola věděla, viz to "nechtěla abychom měly předsudky", ale pak teda nechápu, proč se domáhá zvláštního přístupu. ![]()
V noci mi volala máma, že upadla a nemůže se zvednout (chodí o francouzských holích a přes den nosí na jedné noze ortézu), tak jsme s mužem hned jeli a pomohli jí do postele, naštěstí to vypadá jen na několik modřin a trochu naražená záda. Ráno tam jela ségra a snad to bude dobrý, v poledne k ní zajede ještě jednou a já se tam stavím navečer.
Liesel jak to mate daleko? Nejake obdobi padajicich matek, zda se. Hlavne, ze se ji nic nestalo a ze mela u sebe telefon a dokazala si zavolat o pomoc.
Liesel to je dobře, že vás zvládla zavolat. Držím palce, ať je vše ok a ať se to neopakuje.
Renusatko mňa mrzí vaša negatívna skúsenosť. Ale bohužiaľ s asistentmi je to na Slovensku stále zúfalé. Momentálne máme na škole presne 0 asistentov a tuším 35 integrovanych žiakov.
Do naší obce zavítá Babiš a já budu v práci. A to jsme už s mladším začali vymýšlet plakátek.
brrr a já si stezuju, že moje tchyně je skalopevne přesvědčená, že jedině Babiš je ten správný budoucí prezident. Už se kvůli tomu rozhadala s celou rodinou a nic s ní nehne. Její jediný argument je, ze ví co dělá, Babiš. No o tom nepochybuju. Kde se to v těch lidech bere. ![]()
Raduza já myslím, že bohužel Babiš dobře ví, co dělá. Ale není to to, co říká ![]()
Raduza Naši tam chtějí jít, aby poznali nepřítele. Ale to zas bude mít zbytečně velké publikum a pak se bude předvádět na sockách.
Přízemní stížnost. Dnes mě naštvala eobuv na Smíchově, ženu se tam s jazykem na vestě, protože troje boty k vyzkoušení, klapu na té jejich obrazovce číslo, pořád to hlásí chybu, klepala tam i další paní, taky chyba, když nás viděla slečna z obsluhy, přišla, koukla a povídá: jo, vy máte ty objednávky 6 a hodně nul, tady to funguje jen na 64, musíte k pokladnám. U jediné! otevřené pokladny fronta přes půl krámu, no nic, stojím ve frontě, fronta se skoro nehýbe, po asi 20 minutách pochopím, že všichni, co mají taky 6 a hodně nul předbíhají tu frontu a jdou rovnou k pokladně, aby si to tam načetli, když už jsem se chtěla ohradit, fronta se zázračně hnula a přišla na mě řada, načež slečna po načtení kodu povídá, kdy vám přišla ta sms, já tady nic nevidím, to máte nějaké staré, ne? Já na to, v pátek ráno. Ona: hm, tak to už je pryč, to už tu není. Já: jak jako není? A ukazuju jí sms s obsahem: vaše objednávka na vás bude čekat 3 pracovní dny. Odpověď: jo, my o tom víme, že to takhle chodí, my máme pracovní dny i sobotu a neděli
Malenge
tak ten konec mě dostal. Zeptala ses, jestli to znamená, že o víkendu nemají příplatky?(Ona.za.to.samo.nemuze.vim)
Malenge no dobry. Ja mam na Chodove neco v Modivu, coz je s eobuvi jedna banda. SMS mi prisla vcera odpoledne, pry 72 hodin na vyzvednuti. Vracim se do Prahy ve stredu vecer, tak to asi ani nema ceu tam chodit. Nastesti to byla jen malickost a na dobirku, tak se tak moc nestane. Psala jsem mail na tu jejich zakaznickou podporu, ale bez odezvy.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje