Kokoska Tabea Máme to k mámě kousek. Ona spadla v kuchyni (smekla se jí hůl) a musela se doplazit do ložnice k telefonu.... Ona chodí v noci na WC a nebrala si ortezu na nohu (netuším proč) a dnes ráno jsem tam byla udělat jí snídani a tak prý si v noci ortézu nandala a je to lepší...
.
Stěžovací vlákno
Malenge Tywoe, to bych asi vyletěla z kůže! ![]()
Já jsem teď měla "bezva" zkušenost s WeDo. Minulou neděli jsem objednala a zaplatila zboží na Mallu, dodání v úterý do boxu. V úterý čekám sms k vyzvednutí, nic. Jsem v klidu, mám čas, objednávám s předstihem. Ve čtvrtek ráno mi přišla zpráva, že zboží stále čeká v boxu a brzy expiruje výdejní doba, což bude v pátek ráno. Píšu hned zprávu na wedo a když nikdo neodpovídá, volám odpoledne operátorce. Ta mě uklidnila, že se mi určitě někdo brzo ozve a nahlásí mi kód a že se nemám bát, zboží nepošlou zpět. Asi hodinu po telefonátu mi přišla sms, že doba vyzvednutí vypršela a zboží vrací dodavateli. Teď je úterý, zatím nemám zpět peníze za objednané zboží a na mail se stížností a dotazem, kdo bude platit dopravu, se nikdo zatím neozval. Zboží (adventní kalendář pro dceru) jsem nakonec musela objednat jinde a vypadá to, že se to do 1.12. ani nestihne. Chyba se stát může, to bych pochopila, ale ta nekomunikace a zmatené instrukce mě naštvaly a WeDo jako dopravce si už nevyberu.
bram No oni jsou nějaký zmatený. Já jsem přes ně objednávala jednou balíček pro svou mámu, doručení do výdejního místa - kavárny. Napřed jí doručovatel volal, že kde je, že jí veze balík. Máma byla samozřejmě v práci, vysvětlila mu, že je to objednaný do výdejního místa, ne domů, ať to tam nechá. Pak čekala na sms, čekala a čekala a nic. Podle sledovačky byl balíček ve výdejním místě, ale nic jí nepřišlo. Tak si tam nakonec došla a naštěstí jí to vydali i bez hesla. Za pár dní jí pak volali, že nemají info, co se stalo s balíčkem, podle sledování pořád čekal na vyzvednutí ![]()
bram nam jednou vezlo Wedo simkarty a byl s tim taky zmatek, trvalo snad 3 dny, nez to dorucili, zmotali dodaci a fakturacni adresu a nebyli schopny to dat do poradku. Mall a WeDo, to je silna dvojka!
Sweet Potato letfenixa Já ještě nějak horkotěžko pochopím, že rodič nechce, aby to škola věděla, viz to "nechtěla abychom měly předsudky", ale pak teda nechápu, proč se domáhá zvláštního přístupu.
Přesně tak to nechápu taky. Jedno nebo druhý, ne?
Mladej pán kdysi vyfásnul taky dg nějaký dysortografie (dle mého skromného mateřského názoru kvůli prosté tuposti, kombinované se smrtelnou leností), a do školy jsem ten papír odnesla, anžto jsem nechtěla aby ho češtinářka zabila hned v první hodině...
barbucha tuhle dis mám podle všeho taky
Když jsem v druhé třídě pořád psala plízko místo blízko, máma malé dostala mrtvici
Ale já to prostě neviděla. Zaměňovala jsem P a B, na konci slova místo U a A psala Y, motaly se mi písmena uvnitř slova ještě na VŠ. Nejhorší bylo, že jsme často věděla, že je v tom slově něco špatně, ale za boha nemohla přijít na to co. Ale žádné problémy mi to nepůsobilo, tak papír ani nemám.
Evaeva jsem ji jen řekla, ze by vedení měl někdo vysvětlit, co to znamená pracovní den a šla jsem do pryc, takže boty na hory stále nemam a nějak mě i přešla chut je shánět.
Kokoska to tam ani nechod, zabitej čas. Mne fakt přišlo doslova: zásilka čeká 3 pracovní dny. O 72 hodinách nic, bych tím neztracela čas jinak.
Sweet Potato já šla z bazénu, tak jsem byla v zenu, než jsem běžela pro děti, ale náladu mi to poněkud pochroumalo, to zas jo, hlavně jsem byla tak v soku, ze ze mě malem vypadlo: to si snad děláte pr.el, ne?
bram píšu si, wedo nebrat ![]()
Evaeva tak uz chapu, proc pises softchel misto softshell![]()
711990 jsem si to musela přečíst dvakrát než jsem našla rozdíl
Ale na klávesnici je to celkem dobré, tohle mám hlavně při ručním psaní
Evaeva no to je takové typický, ty záměny písmenek. Mě třeba dítě odříká pravidlo a správně odvodí jaké i/y má být v nějakém slově, pak vydám pokyn: teď si sedni na napiš to a ona to napíše blbě?
To ani není, že by to fakticky neuměla, ona to pravidlo umí, ale je absolutně neschopná jej rychle aplikovat, když píše ![]()
Ještěže jí jde ta matika. Tatínek byl stejnej a taky se v životě nakonec nějak uplatnil.
Hm, mladej s tím taky problémy neměl. Jemu bylo totiž všechno fuk ![]()
Ale znova si ohřeju svoji oblíbenou polívčičku: kdyby haranti víc četli, bylo by rázem o polovičku hrubek míň! Když už se ti lemplové nechtěj učit gramatiku, vyjmenovaný slova atd., tak by usilovnou četbou taky ke slušný češtině přišli... to člověk vstřebá tak nějak mimochodem, pokud není totálně ztracenej případ.
No to těžko, když ty chyby nevidíš. To je problém v mozku. A tvá "rada" je stejně platná, jako bys čtení doporučovala slabozrakým, že si tím zrak vytrenuji.
bram já mám z wedo rozporuplnou zkušenost. Objednala jsem si cosi v pátek do práce s tím, že dopručení tam měli v pondělí. No a wedo mi v sobotu psalo, že budou doručovat, přesměrovat to nešlo, na zprávu nereagovali. V apce to bylo jako nedoručené, ale naštěstí posunuli další termín doručení na to pondělí. Takže to vlastně dopadlo dobře, až na ty stresy
.
Tak ne každej, kdo píše jak dobytek, má nějakou diagnózu.
continuity barbucha v téhle vadě ale nejde o pravopis. Když chci napsat, že pojedu na chalupU a napíšu na chalupY nebo místo Příběh napíšu Bříbeh, na to žádné pravidlo není![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje