Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline 999
19821 příspěvků moje polička 23. února 2017 12:45
Reakce na Sweet Potato:

Dojdu si je zkusit a večer napíšu. Diky 

Offline 999
19821 příspěvků moje polička 23. února 2017 13:01
Reakce na whiskas:

Sukně je fakt nádherná, slyšela jsem jen lichotky . Ale jinak jsou u mě na nejvyšším stupínku obecně šaty.

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 23. února 2017 13:03
Reakce na 999:

Záleží hlavně na nositelce a Ty tento typ oděvů prostě umíš nosit. 

Offline 999
19821 příspěvků moje polička 23. února 2017 13:04
Reakce na whiskas:

No jo, no... Dámička 

Online andulka01
12854 příspěvků moje polička 23. února 2017 13:16
Reakce na Sweet Potato:

Moc děkuju!

Offline kkristýna
139 příspěvků moje polička 23. února 2017 13:42
Reakce na betsey:

Haha! To jsi na tom ještě dobře. Já začala s aerial hoop (kruh zavěšenej v prostoru a člověk tam neustále nějak visí). Po první hodině jsem si říkala, jak to bylo v pohodě. Ráno se vzbudím, sundám pyžamo a koukám, proč vypadám, jak oběť domácího násilí :D On totiž, jak tam člověk visí, tak na ten kruh tlačí vlastním tělem, aby nesletěl dolů. Takže všude, kde se kruh opíral, byly fialovy modřiny :D

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 23. února 2017 13:57
Reakce na kkristýna:

au! ja mám zasa odreniny na určitej špecifickej časti tela :-) ešteže teraz nemám nikoho, komu by to bolo treba vysvetľovať

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 23. února 2017 15:14

Tak mám Jarischovku a Lenienskou mast - ta je tedy příšerně mastná (ale u ná v lékárně nevedou Avene a jinam se mi nechtělo). Snad to splní účel. 

Offline viktorka_od splavu
49357 příspěvků moje polička 23. února 2017 15:18
Reakce na whiskas:

fakt je to cista ung. leniens? ta prave jestli dobre pamatuju nijak strasne mastna neni... kazdopadne neuskodi:-)

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 23. února 2017 15:19
Reakce na andulka01:

Držím palce na koleno i člověka! Manžel zrovna včera po asi tak 10 letech a třech operacích kolena popoběhl (za autobusem) a překvapeně si pochvaloval, že ho nic nebolelo :-D

A stěžuju si, že se mi děsně líbí ty šaty z COS a určitě by mi moc slušely, ale moje osmiměsíční břicho znemožňuje nákupy jakéhokoli oblečení, natož šatů pro vysoký a hubený

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 23. února 2017 15:23

Jo, etiketa praví ung.leniens. Ale já obecně nepoužívám mastné krémy, tak je možné, že proto z ní nemám dobrý pocit. Zítra koupím Bepanthen. Asi jsem divná, ale namazala jsem si tou mastí i ruce a stejně jsou vysušené, jen prostě umaštěné. Asi zrovna moc nehydratuje, jen mastí. Poletí do koše.

Online Karja
44725 příspěvků moje polička 23. února 2017 15:24
Reakce na Mohučanka:

No myslím, že šaty vám počkají akorát tak do slev:-D

49357 příspěvků moje polička 23. února 2017 15:26
Reakce na whiskas:

tak to me mrzi. a ne neni to krem na ruce to je pravda.

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 23. února 2017 15:35

Ne, ne, díky za tip . Na obličeji je to o moc lepší. Krém nedráždí a ta vysušená místa jsou pryč. Je mi jasné, že to není krém na běžné, denní použití, ale "lék", tak to tak beru. Jedna pedikérka jej doporučuje na zvláčnění pat :-).

49357 příspěvků moje polička 23. února 2017 15:43
Reakce na whiskas:

nojo:-)

ja ji mela primo od lekare, na hojici se poranenou kuzi. a fakt se osvedcila

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 23. února 2017 16:05
Reakce na Karja:

Jé, vážně? Díky!

Offline wendulka admin
16658 příspěvků moje polička 23. února 2017 17:30
Reakce na whiskas:

Potřebovala jsem koupit chleba, neměla jsem čas lítat po oblíbených pekárnách a tak jsem vlezla do jednoho z řetězců (název začíná na "J"). Nevěřila jsem vlastním očím, když paní prodavačce upadl na zem koláč a ona jej tedy asi na potřetí pomocí kleští zvedla. Čekala jsem, jak s ním naloží a co myslíte? Vrátila jej zpátky na hromadu koláčů na pultě. Tak jasně, přece na něj nesáhla rukama, taže cajk .  Nebo jsem jen moc přecitlivělá? Uvažuji, že se asi podobné postupy dějí běžně? No, ale dokud jsem to neviděla, byla jsem v klidu. Ta představa, jak pečivo padá na podlahu, po které se prodavačky prochází a pak putuje zpět do prodeje mi přijde dost otřesná. 

Tuhle "recycklaci" pečiva jsem viděla na vlastní oči zatím jen u Vietnamců, ale bohužel jste mě teď se žluťáskem vyvedly z iluze, že by to byla jen jejich specializace.

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 23. února 2017 17:43
Reakce na wendulka:

Blbý, co? Též jsem raději žila v hluboké nevědomosti ...

Offline rozarka
4218 příspěvků moje polička 23. února 2017 17:50
Reakce na wendulka:

Tuhle "recycklaci" pečiva jsem viděla na vlastní oči zatím jen u Vietnamců, ale bohužel jste mě teď se žluťáskem vyvedly z iluze, že by to byla jen jejich specializace.

Já jsem stála ve frontě na maso a pozorovala prodavačku,která přitáhla lodnu,vytáhla z ní balík masa,rozřízla igelit,vyklopila maso na tác,vzala ten samý nůž,nakrájela plátky zákaznici,během toho naostřila nůž (neutřela ho),ale na rukou měla během všech těch úkonů rukavice,aby vyhověla hygienickým požadavkům.

Offline Friga
2163 příspěvků moje polička 23. února 2017 18:18

Musim si postezovat... Kolegyne je na dovolene, takze mi sefova poslala na pomoc jinou kolegyni, ktera uz s nami delala, kdyz byl spech. Jenze tahle kolegyne je strasne pomala, naprostej snek. A kdyz ji clovek pobidne, aby delala rychleji, tak odveti, abych se uklidnila, ze je cas. Ktery ale neni, mame deadline. Nakonec, aby to stihla, tak to odflakne. Navic se s ni spatne komunikuje, protoze je neslysici. Umi odezirat ze rtu, ale zvlastne mluvi, ne vzdy ji rozumim. Pokud ji ukoly napisu, tak se urazi, ze prece mluve rozumi . Dneska mi s ni malem ruply nervy, protoze jsem rekla, co ma udelat, ona mi to zopakovala a udelala neco ulpne jinyho . Myslela jsem, ze ji uskrtim, protoze jsem to musela udelat ja, jelikoz ona by to uz svym snecim tempem nestihla. A samozrejme udelat i svuj dil prace.