Dojdu si je zkusit a večer napíšu. Diky
Stěžovací vlákno
Sukně je fakt nádherná, slyšela jsem jen lichotky
. Ale jinak jsou u mě na nejvyšším stupínku obecně šaty.
Záleží hlavně na nositelce a Ty tento typ oděvů prostě umíš nosit. ![]()
No jo, no... Dámička ![]()
Moc děkuju!
Haha! To jsi na tom ještě dobře. Já začala s aerial hoop (kruh zavěšenej v prostoru a člověk tam neustále nějak visí). Po první hodině jsem si říkala, jak to bylo v pohodě. Ráno se vzbudím, sundám pyžamo a koukám, proč vypadám, jak oběť domácího násilí :D On totiž, jak tam člověk visí, tak na ten kruh tlačí vlastním tělem, aby nesletěl dolů. Takže všude, kde se kruh opíral, byly fialovy modřiny :D
au! ja mám zasa odreniny na určitej špecifickej časti tela :-) ešteže teraz nemám nikoho, komu by to bolo treba vysvetľovať ![]()
Tak mám Jarischovku a Lenienskou mast - ta je tedy příšerně mastná (ale u ná v lékárně nevedou Avene a jinam se mi nechtělo). Snad to splní účel.
fakt je to cista ung. leniens? ta prave jestli dobre pamatuju nijak strasne mastna neni... kazdopadne neuskodi:-)
Držím palce na koleno i člověka! Manžel zrovna včera po asi tak 10 letech a třech operacích kolena popoběhl (za autobusem) a překvapeně si pochvaloval, že ho nic nebolelo :-D
A stěžuju si, že se mi děsně líbí ty šaty z COS a určitě by mi moc slušely, ale moje osmiměsíční břicho znemožňuje nákupy jakéhokoli oblečení, natož šatů pro vysoký a hubený ![]()
Jo, etiketa praví ung.leniens. Ale já obecně nepoužívám mastné krémy, tak je možné, že proto z ní nemám dobrý pocit. Zítra koupím Bepanthen. Asi jsem divná, ale namazala jsem si tou mastí i ruce a stejně jsou vysušené, jen prostě umaštěné. Asi zrovna moc nehydratuje, jen mastí. Poletí do koše.
No myslím, že šaty vám počkají akorát tak do slev:-D
tak to me mrzi. a ne neni to krem na ruce to je pravda.
Ne, ne, díky za tip
. Na obličeji je to o moc lepší. Krém nedráždí a ta vysušená místa jsou pryč. Je mi jasné, že to není krém na běžné, denní použití, ale "lék", tak to tak beru. Jedna pedikérka jej doporučuje na zvláčnění pat :-).
nojo:-)
ja ji mela primo od lekare, na hojici se poranenou kuzi. a fakt se osvedcila
Jé, vážně? Díky! ![]()
Potřebovala jsem koupit chleba, neměla jsem čas lítat po oblíbených pekárnách a tak jsem vlezla do jednoho z řetězců (název začíná na "J"). Nevěřila jsem vlastním očím, když paní prodavačce upadl na zem koláč a ona jej tedy asi na potřetí pomocí kleští zvedla. Čekala jsem, jak s ním naloží a co myslíte? Vrátila jej zpátky na hromadu koláčů na pultě. Tak jasně, přece na něj nesáhla rukama, taže cajk
. Nebo jsem jen moc přecitlivělá? Uvažuji, že se asi podobné postupy dějí běžně? No, ale dokud jsem to neviděla, byla jsem v klidu. Ta představa, jak pečivo padá na podlahu, po které se prodavačky prochází a pak putuje zpět do prodeje mi přijde dost otřesná.
Tuhle "recycklaci" pečiva jsem viděla na vlastní oči zatím jen u Vietnamců, ale bohužel jste mě teď se žluťáskem vyvedly z iluze, že by to byla jen jejich specializace.
Blbý, co? Též jsem raději žila v hluboké nevědomosti ...
Tuhle "recycklaci" pečiva jsem viděla na vlastní oči zatím jen u Vietnamců, ale bohužel jste mě teď se žluťáskem vyvedly z iluze, že by to byla jen jejich specializace.
Já jsem stála ve frontě na maso a pozorovala prodavačku,která přitáhla lodnu,vytáhla z ní balík masa,rozřízla igelit,vyklopila maso na tác,vzala ten samý nůž,nakrájela plátky zákaznici,během toho naostřila nůž (neutřela ho),ale na rukou měla během všech těch úkonů rukavice,aby vyhověla hygienickým požadavkům.![]()
Musim si postezovat... Kolegyne je na dovolene, takze mi sefova poslala na pomoc jinou kolegyni, ktera uz s nami delala, kdyz byl spech. Jenze tahle kolegyne je strasne pomala, naprostej snek. A kdyz ji clovek pobidne, aby delala rychleji, tak odveti, abych se uklidnila, ze je cas. Ktery ale neni, mame deadline. Nakonec, aby to stihla, tak to odflakne. Navic se s ni spatne komunikuje, protoze je neslysici. Umi odezirat ze rtu, ale zvlastne mluvi, ne vzdy ji rozumim. Pokud ji ukoly napisu, tak se urazi, ze prece mluve rozumi
. Dneska mi s ni malem ruply nervy, protoze jsem rekla, co ma udelat, ona mi to zopakovala a udelala neco ulpne jinyho
. Myslela jsem, ze ji uskrtim, protoze jsem to musela udelat ja, jelikoz ona by to uz svym snecim tempem nestihla. A samozrejme udelat i svuj dil prace.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.