Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Kokoska
34993 příspěvků moje polička 24. února 2017 14:09
Reakce na coralline:

No teda 

Offline viktorka_od splavu
49357 příspěvků moje polička 24. února 2017 14:15
Reakce na coralline:

:-) no teda!

já prasata nesnášela, měli jsme je u koní. musela jsem vyvážet hnůj a nosit jim zbytky z nějaké jídelny v kýblech, fuj, to bylo nechutný, když se řekne "žere jako prase" tak se mi to zas uplně živě vybaví, jak oni do toho ty rypáky zaboří a lemtají a lemtají až to stříká..aaaaa. koně bych nesnědla ani zanic:-)

Offline coralline
2309 příspěvků moje polička 24. února 2017 14:25

Kokoska viktorka_od splavu Zase když se něco stalo kočce, tak jsem měla hysterák. Nějak jsem ty zvířata "na jídlo" měla v hlavně v jiný přihrádce.

A kůň rozhodně není na jídlo.

Offline barbucha blogger
35883 příspěvků moje polička 24. února 2017 15:22

No, tohle prase by taky asi nikdo nemoh sežrat 

Offline carries
1143 příspěvků moje polička 24. února 2017 15:49
Reakce na coralline:

My sme si tieť párkrát u babky pomenovali sliepky a potom sme plakali nad tanierom. Ale babka nám vysvetlila, že sú to holt úžitkové zvieratá a chovajú sa na ten tanier. Okrem toho sme jej pomáhali pri najrôznejších prácach, takže som v 12tich rokoch bez mihnutia oka šklbala zarezané sliepky a tak. Proste nás k tomu cynizmu vycvičila :)

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 24. února 2017 16:31
Reakce na coralline:

Mam to stejne. A ucim tomuto "cynismu" i deti. U rodicu hladime kraliky a ja jim (detem) pritom vypravim, ze ho potom spapame. A nebo jim reknu, ze rizek je z prasatka, co jsme byli na zabijacce (ani to nemusi byt to maso). 

Prislo mi vtipne, kdyz svagrova jedla cely zivot kapra, pak ho jednou zahledla ve vane a od te doby ho neji. Jen lososa a dalsi ryby nebo file. Ale musi byt koupene, zmrazene ci zabite (ty asi vyrostly na poli nebo co)   . Ke zviratum zadny extra vztah nema.

Offline 999
19821 příspěvků moje polička 24. února 2017 16:40

Moje dcera je taky cynik. Ve dvou letech stála před kráĺkárnou, já jí říkala, hele, králíček, a ona ňam ňam...

A má koně a klidně si dá koninu .

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 24. února 2017 19:12
Reakce na 999:

Omluva za špatné vlákno, ale když Tě tady vidím ... Máš "TY" šaty? 

Offline Liesel
1676 příspěvků moje polička 24. února 2017 19:13

Byla jsem dnes stejdovi na pohrbu... 

Offline continuity
43140 příspěvků moje polička 24. února 2017 19:30
Reakce na Liesel:

a jeje, uprimnou soustrast. 

Offline 999
19821 příspěvků moje polička 25. února 2017 08:59
Reakce na whiskas:

Ahoj, nemám :-(. Já si na té fotce nevšimla, že nejsou černé, ale modré... Tak si počkám na jiné.

Offline Liesel
1676 příspěvků moje polička 25. února 2017 14:08
Reakce na continuity:

a jeje, uprimnou soustrast. 

Diky, proste to na me doleho a potrebovala jsem se trochu "vybrecet"

Offline continuity
43140 příspěvků moje polička 25. února 2017 17:30
Reakce na Liesel:

Ale to je potřeba. Je důležité si to odsmutnit.

Offline Sweet Potato
40407 příspěvků moje polička 25. února 2017 17:45
Reakce na Liesel:

Upřímnou soustrast.

Offline slniecko admin
19577 příspěvků moje polička 26. února 2017 09:47
Reakce na Liesel:

úprimnú sústrasť.

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 26. února 2017 22:08
Reakce na Liesel:

Upřímnou soustrast. Cítíte se už lépe? 

Offline Lenny
2 příspěvků moje polička 26. února 2017 22:54
Reakce na Berta:
Offline Liesel
1676 příspěvků moje polička 27. února 2017 09:39
Reakce na whiskas:

Dekuji, je to lepsi. Jaro je vzdy takove.... vzdy nekdo odejde..., ale zase dalsi prichazi a tak to ma byt.

Vsem dekuji za projevenou soustrast

Offline carries
1143 příspěvků moje polička 27. února 2017 13:58

Celý víkend som bola hrozne nešikovná, prevrhla som nespočetné množstvo pohárov s vodou/čajom/kávou, spadla mi rolka alobalu a vyrolovala sa po celej kuchyni... A zaklincovala som to dnes ráno. Cestou na stanicu som sa potkla a pri snahe o udržanie rovnováhy som si roztrhnla sukňu. Rozparok je vpredu, takže som si ho zväčšila až do polky stehna . Hotová kankánová tanečninca zo mňa. Našťastie sa mi podarilo kúpiť malé šitíčko a v práci na záchode si tú sukňu ako tak zašiť... Ešteže som mala aspon kabát po kolená, že sa to dalo aspoň trochu zakryť.

Offline continuity
43140 příspěvků moje polička 27. února 2017 14:47
Reakce na carries:

jaj, tak mna sa to chytilo az dnes rano, uz mi spadla na zem krabica BB dobre rano, co som kupila muzovi - nemate niekto recept na nepeceny kolac z drobkov?, potom komplet krabicka so sminkami - nastastie deti radostne zbierali, inak se k nim nedostanu. a potom sim si hodila ciapku z vesiaka rovno do kosa - nastastie po vikende prazdneho.

no a este vyrabam danove priznanie a uz mam druhy on line formular a v kazdom vychadza ina dan  sice o 10kc, ale ono to staci, aby mi pani z financaku volala, nech to pridem opravit. ked sa spytate, preco to nedam uctovnicke, tak slovenske davam a este v casoch, ked do toho rubala ceske dane, tak som jej to musela 3x vratit a este ju presviedcat, kym to bolo raz dobre. pred rokmi som mala poradcu v Cechach a davala tam Slovenske dane a vysledok bol zalostny - z troch typov prijmov len jeden bol spravne. tak si to robim sama a vacsinou s tym mam menej starosti a este usetrim.