Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline 0zero7
11893 příspěvků moje polička 23. února 2017 18:56
Reakce na whiskas:

ja mam ted Bioderma Ultra soothing balm a super po bazene i na fleky, kdyz mi zreagovala jina kosmetika.

Koukam, ze maj nejakej krem se zinkem a pak ten balzam. Ten muj se jmenuje Atoderm ultra soothing balm na velmi suchou a podrazdenou plet. 75ml

Byl zadara k velkymu baleni jejich sprchovatho oleje (timto dekuji paktofonika ) a velmi prijemne prekvapil.

Mozna delaj i  verzi na smisenou?

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 23. února 2017 19:15
Reakce na 0zero7:

Díky, agentko :-). Pleť už se kupodivu docela vzpamatovala, ale bude dobré mít v záloze nějaký takový hojivý krém pro krizové situace. Jaká náhoda, o tom sprchovacím oleji dnes básnila kamarádka 

Offline viktorka_od splavu
49357 příspěvků moje polička 23. února 2017 19:41
Reakce na Friga:

tlapky tlapk... nes--ná--šim!!! pomalý lidi a lemply:-(

Offline Friga
2163 příspěvků moje polička 23. února 2017 19:49

Dekuju za potlapkani. Nejhorsi je, ze ona na jakoukoli pobidku k rychlejsimu pracovnimu tempu reaguje milym usmevem a uklidnovanim, ze casu dost. A pracuje stale stejne pomalu 

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 23. února 2017 20:04
Reakce na Friga:

Soucítím s Vámi. Děláte za ni práci a ještě si ničíte nervy. Tak snad jen vydržet, protože se obávám, že pokud je taková běžně, nic moc s tím nenaděláte a je jedno, kolikrát a jakou cestou jí úkol zopakujete. 

49357 příspěvků moje polička 23. února 2017 20:38
Reakce na Friga:

no s tím nic nenaděláš, to je nátura. šťastná nátura:-)

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 23. února 2017 20:55

A Friga

To jsou takoví ti no stress lidé. A aby oni mohli být bez stresu, tak všichni kolem padají na ústa. Taky pár takových znám.

Offline continuity
43140 příspěvků moje polička 23. února 2017 22:39

@Friga jj, mohla bych vypravet... zveda se mi tlak, jenom na to pomyslim.

49357 příspěvků moje polička 23. února 2017 22:43
Reakce na continuity:

simtě... zkus se inspirovat:-)) mě to teda vytáčí do běla, ale na druhou stranu si říkám že to jsou fakt šťastní lidi a měla bych si je brát za vzor. a pokud to nemá vliv přímo na mou práci tak se mi to i daří. akorát teda jsem zase zklamala... plnila úkol navíc a měla ho v předtermínu - blbá su, fakt, budu po zásluze potrestána dalšími úkoly, kdežto ti nemožní s pokrčením ramen nechaní v klídku hnít...

Offline Viatori
200 příspěvků moje polička 23. února 2017 23:30

Stezuju si, ze nemam vubec cas sem jakkoliv prispivat. A vlastne i vuli, protoze to tady mam rada a nechci se toho ucastnit jen tak napul, nechce se mi to flakat, psat, pokud uz je tema mrtve nebo nebyt objektivni. Ale ctu aspon jednou za par dni bud pred spanim nebo na cestach. Tak vlastne dekuji vsem mistnim dricum.

Online Karja
44725 příspěvků moje polička 24. února 2017 07:53

chyba chyba! Já teda v předtermínu nic nedělám a honim všechno na poslední chvíli. Ale doma jsem byla poučena, že všechno se dělá hned po zadání, a pak se několik dní předstírá, že se na tom ještě dělá!:-D.

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 24. února 2017 08:03

a neskutočne ma vytáčajú pomalí ľudia v supermarkete, ktorí sú predo mnou v rade. Na jeden nákup sú dvaja ľudia v produktívnom veku, a aj tak nie sú schopní si naskladať ten nákup do tašiek alebo späť do košíka, kým zaplatia a mne potom predavačka podáva každý tovar ponad pokladňu, kým sa konečne nespakujú

Offline rasaNori
8848 příspěvků moje polička 24. února 2017 09:34

Tak jsme odevzdali štěňata...Díkybohu jsem dneska ve škole, protože doma bylo fakt smutno, když tam neřádily ty dvě chlupaté koule :(

Offline Dadoo
11690 příspěvků moje polička 24. února 2017 11:15
Reakce na rasaNori:

Já když jsem kdysi předávala Mařenku od Miluš, a to prosím známému, manžel utekl z baráku, aby při tom nemusel být a já jsem začala tak děsně brečet, že kolega s hůzou utekla a přišel si pro ni raději znovu až druhý den. To už jsem pak zvládla.

Ale radost neměl manžel, když se vrátil domů a ta mrňavá, zuřivá zubatá koule tam pořád byla. Káju si bral exmanžel, to jsem neobrečela, ten zůstal v rodině 

Ale je to doslova jako byste rozdávala vlastní děti.

Online Karja
44725 příspěvků moje polička 24. února 2017 11:20
Reakce na rasaNori:

Znám i lidi, co chovají hospodářská zvířata a obrečí každé kůzle či telátko, pro které si někdo přijede, jedno jestli k chovu nebo k porážce.

Natož štěně, že:-).

Offline Potrefenáhusa
38877 příspěvků moje polička 24. února 2017 11:24
Reakce na Karja:

kamarádi takhle měli tele asi rok, to bylo tak nádherný zvíře! Takový mělo oči velký a jak krásně koukalo! Pak ho teda sežrali, ale hodně to zvažovali, nakonec dospěli k tomu, že by ho někdo sežral tak jak tak.

Já bych nebyla člověk do hospodářství, ještě tak ty slepice, co se daj chovat jenom na vajíčka, ale u mě v posteli by asi skončilo i to prase :-(

i když moje babička, která pochází ze statku a nijak outlocitná není, taky říkala, že její maminka to prase každoročně obrečela.

Offline Janulik03
20268 příspěvků moje polička 24. února 2017 11:49

U nás sa teda chovalo všetko a cielene som sa nepribližovala napríklad k prasiatkam. Počas zabíjačky som bola dnu a pracovala som až na produktoch, kde už nebolo poznať z čoho že to bolo.

Sliepky a celkovo hydinu som teda nezjedla, to som veľakrát sedela nad tanierom aj hodinu. Mame som to veľkrát vysvetlovala, že nemôžem zjesť nič, čo som OSOBNE poznala. Mali so mnou kríž. Za mnou po dvore cupitali kuriatka a malé zajačiky. No tak to potom nemôžete zjesť.

Preto teraz chováme iba psa a mačku. Kto už by len chcel také tvrdé mäso, že? 

Online Karja
44725 příspěvků moje polička 24. února 2017 13:49
Reakce na Potrefenáhusa:

Jo, u nás příbuzní taky prase obrečí. až když je tuhý od řezníka, tak jdou teprve konat. Ono je to fakt těžký, i ty hospodářský zvířata je velice jednoduché si ochočit a ony si na člověka dost zvyknou....

Offline Kokoska
34990 příspěvků moje polička 24. února 2017 14:01
Reakce na Karja:

A ještě když si to někdo pojmenuje. Jíst řízky z Lojzíka, to už je pomalu kanibalismus.

Offline coralline
2309 příspěvků moje polička 24. února 2017 14:05
Reakce na Kokoska:

Já jsem byla cynický dítě. O prázdninách u babičky jsem vždycky pojmenovala všechny králíky, ale bylo mi jedno, když Ferda skončil na pekáči.