V Lidlu mají ořechy.. kešu a para. 200g pytlíky. Kruci! ![]()
Stěžovací vlákno
V Bille nesolené arašídy, 200g pytlíky, sakra.
Si stěžuju, že děti odjely na dva dny pryč, mám tady balík s knihama a já nevím, kterou začít ![]()
Kteroukoli? ![]()
to jsou starosti ![]()
Ale ono je tak těžké si vybrat, ještě jsem ani nezačala. Abych nedopadla jak ten osel, co si neuměl vybrat mezi dvěma kopkama trávy a pošel hlady. Ach jo. ![]()
Napište seznam, my vám něco vybereme.
Mám tam pěkný mišmaš: Jméno větru od Rothfusse, nového Keplera, Kniha o Baltimorských od Dickera, 5. díl Skalpů a Sandman: Předehra. Začala jsem tím Keplerem.
No vidíte
Vybrala jste si.
Ten Lovec kraliku? Jake to je? Ja mam stop stav, dokud neprectu aspon neco z drive koupenych
Tak máme 1.březen a po Knižní šifře ani vidu ani slechu
Nejvíc mne štvou, že na odtazy, jestli Šifra bude, odpovídají, ať se necháme překvapit a že bude letos spousta akcí. To neumí říct, že Šifra prostě letos nebude. A já se tak těšila.
Asi tak, včera jsem pla kvůli Lovci králíků spát pozdě, i když jsem nechtěla a dneska jsem jela vlakem, abych si mohla deset minut číst. Řekla bych, že je to stejně čtivé jako ty předtím, ale žádná hoch literatura (ale tu asi v tomto případě nikdo nečeká).
Za deset dní jsou jarní prázdniny, jezdíme na hory s jednou spřátelenou rodinou. V neděli si jedno naše dítě zlomilo prst, dnes si jedno jejich dítě zlomilo ruku.
to je pech! jarnaky jsou zaklete, jak je to pevne dany termin rok predem, tak to vzdy znamena problemy. loni jsme neodjeli vubec. neznasim dovolene s pevne danym terminem se zaplacenou 50% zalohou v radu velkych tisicu!
To by mi bylo skoro milejší, pořešila bych holt storno. Tenhle objekt nám pronajímají známí, tak mám navíc výčitky svědomí. Nejspíš už to neobsadí, letos už mají lidi nějak zimy dost, takže ač budou prázdniny, nikdo už se na hory moc nehrne. (Ale na druhou stranu, já jim zálohu nabízela.)
achiach, mam smrtelnou rymicku:-( uz tyden zalehly usi nafoukla hlava urputne kychani teceni z nosu a nove tedy opar pod nosem![]()
od vanoc jsem pekne opecovala vsechny marody, nektere i dvakrat, a skoro jsem si myslela ze se mi to vyhne:-/
Vůbec nechápu, proč se o rýmě mluví jako o smrtelné nemoci mužů...
Ženy na ni přece "umírají" taky! Já se teď zrovna z téhle otravné choroby dostávám, ale od neděle do úterka jsem myslela, že budu smrkat i očima. Do nosu jsem si stříkala asi tak 4krát denně ( vím, že se to nemá, ale zánět dutin je dostatečným strašákem ), vypila litry čaje, dopovala se vším možným, od včerejška se už cítím podstatně líp.
Jen jsem se teda dneska vytočila, protože nám měli na druhý pokus přivézt lednici s mrazákem a nahradit jimi ty archivní kousky, co máme doma. První pokus minulý týden nevyšel, protože se někde zatoulala lednice ( prý si jezdila po Londýně v jiné dodávce ). A co myslíte, jak to dopadlo dneska - lednice není k nalezení, zase přijelo auto jen s mrazákem. ![]()
Mám chřipku...
Stěžuju si na nastydlou pokladní v Bille, která při markování smrká do hnusného látkového kapesníku a pak dál sahá na zboží. Fuj. Mrzí mě, že jsem byla ticho. Doma jsem všechno umyla, naštěstí jsem kupovala jen jogurty a jablka, která byla v igeliťáku.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.