Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 31. prosince 2022 12:00

Nikdo z rodiny nenarovná myčku lépe, jak manžel. On teda dokáže i dovolenou do kufru auta nacpat tak, že ten kufr jde zavřít.

Offline stes
9216 příspěvků moje polička 31. prosince 2022 12:04

S myckou je to u nas taky tak...je schopnej ju po mně celou prerovnat a ještě se tam vejdou dalsi kusy. A vejce loupat nesnasim a neumim, presne...z jednoho baleni nektery jdou a jiny ne, ac treba cerstvy domaci

Offline Luna
10864 příspěvků moje polička 31. prosince 2022 12:06

stes Po mne prerovnava vzdy a vzdy me untoho poucuje. Marne. Je mi to u..., tyhle prizemni kraviny me proste mit rad nenauci.

Online Garfie
28530 příspěvků moje polička 31. prosince 2022 12:06

Ty jo, to je sranda, můj muž se taky vyhýbá myčce, raději to po sobě umyje. Ale to pochopitelně, jen když jde o ten jeden hrnek nebo talíř, pokud je to třeba nádobí po obědě (=po více lidech), nechá ho vždycky na lince. Mě to dost točí, zvlášť když mě kdysi v pravěku sám upozornil, že by bylo fajn dávat ty věci hned do myčky, chudák, teď to má na talíři už 15 let!  Asi před rokem jsem se kvůli tomu s ním trochu poštěkala a pak ty věci po něm přestala uklízet. Jako bylo to strašný, ale vytrvala jsem, naštěstí máme velkou kuchyň i dost nádobí... Vůbec to nekomentoval a po čase uklidil a pak asi měsíc fungoval, než se to zase zvrhlo. Má svý přednosti, ale tohle mě fakt štve. 

Offline Kokoska
34873 příspěvků moje polička 31. prosince 2022 12:08
Online Garfie
28530 příspěvků moje polička 31. prosince 2022 12:11

Luna Jo, jako to je výhoda mýho muže, že by se neodvážil mě nějak poučovat, nebo dokonce vytknout, že třeba není uklizeno (jako manžel jedné mojí kamarádky), to teda fakt vůbec ne, ani omylem. Taky to podle toho u nás vypadá, já se taky nepřetrhnu, akorát to musím dělat sama, to mě štve.  

Třeba teď sedím u uklizeného(!) kuchyňského ostrova, přesto je na něm váza s kytkama, teploměr na maso, chňapka, prkýnko, svícen, Lego panáček Harry Potter, Charizárd z nanoblocks a 10 lahví alkoholu (prý je to škoda uklízet, když k nám pořád někdo chodí). Jo a čokoláda. Pokud něco z toho neoddělám, budou věci jen přibývat. Klidně můžu udělat pokus a napsat za týden, co přibylo.

Offline stes
9216 příspěvků moje polička 31. prosince 2022 12:12
Reakce na Luna:

stes Po mne prerovnava vzdy a vzdy me untoho poucuje. Marne. Je mi to u..., tyhle prizemni kraviny me proste mit rad nenauci.

​no napodobne....jo ještě umi lip vytirat....nakonec proc ne

Offline Kokoska
34873 příspěvků moje polička 31. prosince 2022 12:13

Garfie u nas se vali na podlaze v obyvaku asi 8 starych alb s fotkama manzelovy rodiny, ktere 25.12. ukazoval svemu synovi. Predevcirem muz vyhlasil "dneska to uklidim". Ma ty dny dlouhy, no.

Online Garfie
28530 příspěvků moje polička 31. prosince 2022 12:15

Kokoska  Dyť to říkám, máme doma stejnej kousek! 

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 31. prosince 2022 12:17

Kokoska u nas v pradelne nuzky na krovi, kterymi strihal vetvicky 23.12. denne tam chodi okolo pro granule psovi. Uz jsem mu i rekla, ze je tam ma, pry to vi. Kdyz je nekam dam (na policku v pradelne, aby nelezely na zemi), za 3 mesice me obvini, ze mu nekam davam jeho naradi 

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 31. prosince 2022 12:19

Garfie minule jsem oznamila, ze jdu cvicit a at s detmi uklidi kuchyn, coz pochopili jako zapnete mycku. No, stacily tri ctyri vety po navratu a prelestili i kachlicky. A pak ze to nekde, jen je to ubijejici a jsme za stihacky 

Offline Luna
10864 příspěvků moje polička 31. prosince 2022 12:19

stes Muj umi lip vsechno. Ja tise dodavam: vsechno, co zvladne kazdej. Ja umim veci, co kazdej neumi. Ale zase jsou postradatelne.

Garfie Ja teda zavidim to nepoucovani. Ja uz fakt jsem kolikrat byla uplne se sebevedomim npod bodem mrazu, ze vubec nic neumim: Spravne vyprat, povesit pradlo, spravne vysat, spravne nacpat mycku atd...Ale nesmim se tim nechat znicit, jsou to kraviny. Ja se tajne pochvalim za neco, co se mi povedlo-Treba ze cela skola by ke mne nejradsi chodila na vytvarku a pubertaci me zdalky zdravi...

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 31. prosince 2022 12:24

continuity na tom schlazeni by mohlo neco byt.Vim,ze na ten salat jsem je schladila dost a dnes tedy tolik ne.Priste si na to dam pozor.

jak do nich fouka?

Online Garfie
28530 příspěvků moje polička 31. prosince 2022 12:26

Luna Nemá on problém se sebevědomím? Protože ty jsi dobrá ve věcech, na kterých záleží. Napsala jsi to přesně, on umí věci, které umí každý. 

Já se ti nedivím, že tě to ničí, v tomhle bych fakt žít nemohla. Naštěstí přesně taková byla první žena mého muže, takže on to úplně nesnáší, myslím, že si na to dává i echt pozor (navíc je to teda pro něj fakt přirozené). Oni třeba kvůli tomu měli nějaký spor, takže ona v noci tajně vstala, aby ho nenaštvala, a přemyla po něm nádobí.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 31. prosince 2022 12:35

Kan tak touhle super schopností u nás oplývám já:) muž naloží tři tašky a řekne, že se to tam prostě nevejde. Na ulici jsme museli vypadat fakt legračně, když jsme nakládali kočár a milión věcí na dovolenou, já s břichem, takže jsem nemohla nic zvedat a říkala jsem mu, to dej tam, tohle otoč nakolmo,... Myčku taky naložím o trochu líp, ale když to udělá on, klidně ty tři hrnky nechám na lince do dalšího mytí

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 31. prosince 2022 12:37

Luna na tom sakra záleží, kdo a jak učí naše děti! Myčka klidně může jet dvakrát, když se blbě naloží 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 31. prosince 2022 12:39

Garfie u nás takhle vypadají všechny vodorovné plochy, já jsem asi větší roznašeč, ale uklízím to vždycky taky já. Ale v tom je můj muž stejný jako tvůj, nikdy by si nedovolil kritizovat jak vedu domácnost.

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 31. prosince 2022 12:45

Evaeva vodorovny plochy jsou zlo!

Offline Ounz
20527 příspěvků moje polička 31. prosince 2022 12:48

Zarinya a jak vaříš? Já vždycky dávala vejce do studený vody a přivedla k varu a vařila a někdy bylo loupání disastr. Od tý doby, co jsem zkusila dávat až do vroucí vody, tak super. Vložim je tam lžící aby neruply a vařim deset minut. Žloutek je pak lehoulince krémovej, kdybych chtěla víc, vařila bych tak 11-12..jestli to tak děláš odjakživa, jako bych nic nepsala

Online tina
6315 příspěvků moje polička 31. prosince 2022 12:51

Ounz takhle přesně mě to učila maminka a někdy jdou loupat skvěle a někdy ne a ne. Prý teda úplně čerstvá vajíčka jdou nejhůř...