tina to jo, čerstvý jsou blbý..a pak ty extra starý :) ale teda tenhle postup lepší, než vařit ve studený..a zchlazování taky provozuju
Stěžovací vlákno
Ounz taky hned zchlazuju, nemám totiž ráda namodralej žloutek
tina aha! Já myslela, ze nejdou ty starý!!!!
Evaeva Ne, decka jsou CIZI! A tem venuju energii a doma, kde je povinnost tu energii investovat, tam nefunguju.![]()
No, fakt se snazim:terapie, tuny knizek, meditace, ale furt nic, pry se mam snazit dal, kdyz jsem slibila, ze se zmenim. Tak uvidim, ale jelikoz ja jsem vlastne se sebou spokojena, tak uz toho asi vic nezvladnu udelat. Proste to nejak nema reseni.
Luna dodavam: vsechno, co zvladne kazdej. Ja umim veci, co kazdej neumi. .....To jsi napsala naprosto výstižně ![]()
stes No vida, to bych si mohla rikat ve chvilich temna.![]()
Luna
Ty se nezměníš. Můžeš zkusit změnit "něco", ale ne sebe, to bys měla okolí vysvětlit.
Luna
Ty se nezměníš. Můžeš zkusit změnit "něco", ale ne sebe, to bys měla okolí vysvětlit.
a okolí by nemělo chtít, aby ses změnila, zvlášť pokud jsi sama se sebou ok... dodávám já...
Garfie Ja teda zavidim to nepoucovani. Ja uz fakt jsem kolikrat byla uplne se sebevedomim npod bodem mrazu, ze vubec nic neumim: Spravne vyprat, povesit pradlo, spravne vysat, spravne nacpat mycku atd...
Úplně můj první manžel. K tomu jsem byla samozřejmě mizerná matka, naprosto neschopná hospodyně a špatná kuchařka.
No hele, stačilo se rozvést, a dodnes na mě všude pěje chválu, se slzou v oku vzpomíná na moje pokrmy (a občas prosí, abych mu je uvařila!), lepší matka se ještě nenarodila a celkově šikovnější a chytřejší žena taky ne ![]()
A to, abych se držela tématu - jednou hodil (mnou samozřejmě) špatně oloupaný vajíčko přes celou kuchyň! ![]()
Tak nechci radit... ale někdy k otevření očí stačí jen málo ![]()
My susicku nemáme a ked chce muž pomôcť a povie, že povesa prádlo, tak dám prať niečo, čo nie je až také dôležité ako vyzerá po zaveseni. Majster v ukladani veci kamkoľvek som ja, psychicky mi to pomáha.
Luna jenže to je jiné tvoje a cizí děti, to se vůbec nedá porovnávat. Měnit sebe určitě není dobrá cesta.
barbucha No to ja na to nemam, nikdo po mne nic nehaze. Navic bych si v zivote uz nikoho nenasla, mela jsem obrovsky problem i jako mlada a svobodna a relativne hezka, natoz ted!
A mizerna matka jsem, to vim i bez neho a nijak se tim netajim.
Deti me teda milujou, ale tatinka taky, s nima je super.
Já bych bejvala radši umřela hlady (jak mi bylo rovněž prorokováno
), než snášet tu věčnou buzeraci. A hle - nakonec jsem si sehnala dobrej kšeft a byla jsem na tom mnohem líp než s tím hysterikem na krku. Navíc ten klid je k nezaplacení.
barbucha Já ti to věřím, jen to rozhodnutí je občas dost těžký.
Ale našla, neboj se ničeho. Taky jsem nebyla nejmladší a s dvěma aplégrama k tomu... Další důsledek toho všeho byl, že tatíček, vyskytující se doma spíš sporadicky, se těm harantům začal věnovat jako nikdy předtím, to byly samý hory a moře a kroužky a dostali co si zamanuli (čert to vem že se chtěl přede mnou ukázat) a teď se předvádí jako hodný dědeček úplně stejně... Ale samozřejmě každá situace je jiná, to je na vkusu každý soudružky ![]()
Jo, to se každej musí rozhodnout sám, co je pro něj lepší.
Kdyz je nekam dam (na policku v pradelne, aby nelezely na zemi), za 3 mesice me obvini, ze mu nekam davam jeho naradi
Toto poznám, je úleva vědět, že v tom nejsem sama
.
A taky to máte tak, že jsou jeho věci, které si uklízí a ostatní, hlavně dětské krámy, jdou tak nějak za vámi? Takže si uklidí svoje nářadí a to ostatní přesune na konec stolu, aby si mohl vypít kávu a tam se to hromadí a hromadí.
JankaM Ne, my to tak nemáme. Doma uklízím všechny věci všech jen já:-D.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články