Kora
já vím, Plha se hlásí. A pardon, není to samozřejmě k smíchu, tlapkám. Snad jsi přežila nez úhony.
Stěžovací vlákno
Můžu tady napsat, že jsem úplně blbá? Jsem úplně blbá!
Tabea babicka mela RS od mladi a dozila se 80 let a to neexistovala biologicka lecba. Diagnoza to je strasna, ale moznosti jlecby jsou velike. Neztracejte nadeji.
Tabea Nic moc, ale lepší možnosti než před lety a vývoj možné léčby jde stále kupředu.
Kora ježiš marna! Tlapkam moc
Tabea muj bratranec ma diagnozu tak od 17, je mu ted 48 a ma zasazeny ocni nerv, jinak je uplne ok. Tak drzim palce, aby to slo v ramci moznosti co nejlip i v tonhle pripade![]()
711990 tady se na to přišlo taky kvůli výpadku zorného pole. Dekuju tobě i všem výše za povzbuzující slova. ![]()
Karja hele, nenadávej moji kamarádce
.
Co se ti povedlo?
Tabea RS má moje sestra, už deset let a drží se to pod kontrolou. Bojím se o ni to jo, ale nemá a doufám že mít nebude, žádné omezení, jen při únavě a stresu hrozí ataka.
Držím palce synovi kamaráda, jí, i všem ostatním, doufám že léčba půjde pořád kupředu.
Makara Ale nic významneho, jen jsem uvizla autem svoji vlastní debilitou a to já si vždycky hrozně beru, když něco po.eru:-D
Tabea RS má moje dobrá kamarádka, zjistili jí to v 18, teď má 49 a žije ne bezproblémový, ale celkem normální život. U ní v zaměstnání to ani nikdo neví, nikomu o tom neřekla. Má dvě děti, s manželem hodně cestovali a v podstatě ten život žije tak, jako by žádná omezení neměla. Občas má zdravotní potíže, ale naučila se s nimi pracovat a jde to. Léčba je dnes úplně jinde a pacienti mají dobré vyhlídky na plnohodnotný a dlouhý život.
Tabea U toho synova kamaráda taky kvůli očím.
Kora Tak to tě lituji, rovnou dvojnásobná dávka.... Kolega si jednou ráno před odchodem do práce vzal místo léku na alergii tabletku na spaní ....
Fiction
chudák, to je blbá záměna
Kora Povánoční očista? ![]()
Co jsi řekla tomu člověku ze zrušený schůzky?
Aranel jj, očista
. Lhala jsem jak když tiskne.
Jako velky bratr to uz fakt prehani. Clovek si vyhledava naky zdravotni info a zacnou mu vyskakovat reklamy na pohrebni sluzby??
Byli jsme s rodinou švagra na návštěvě NL. Všichni strašně natěšený.Přímo na místě švagrová bez nálady, unavená, pořád spala, no stálo to s ní za prd. Po třech letech nám řekla, že už je to promlčený - místo antikoncepce na oddálení si omylem brala prášky na spaní ....![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje