kocoureksuggy a pomohlo to i na to menzes? ![]()
Stěžovací vlákno
SunEclipse Že by ji zaspala?
SunEclipse nepomohlo ![]()
Za necelý měsíc maturitní ples a já se nevejdu do šatů. ![]()
Sweet Potato ber to pozitivně, můžeš si koupit nový ![]()
Stěžuju si na papírový kapesníky, kterým nedrží vrstvy pohromadě ![]()
(jo, už jsme zas nemocný, ale to je vohraný, tim už nikoho nedojmu)
žluťásek Já teď koupila v Lidlu ty jejich kapoše v krabici a jsou cítit takovým výrobně průmyslovým smradem. Jinak kvalita ok, se mi zdá.
Kan to je krabice od krabice. Já kupuju pořád stejný v Rossmannu, deset krabic je ok a jedenáctá blbá.
žluťásek a nebyla ta 11. recyklovaná? Já kupuju jen ty alouette krabice nerecyklovaný a nikdy mě nezklamaly. Do kapsy zewa nebo regina nebo jak se jmenujou...
žluťásekmě dojimas, já mám ted nemocné oba, jeden zvrací a druhý má 38,3 zrovna teď.![]()
Tabea kupuju v DM recyklovane a nikdy zadny problem nebyl.
Tchýně se na LDN už nudila. (5x týdne někdo dvě hodiny na návštěvě, dobré jídlo až pod nos a super sestry. Tak se rozhodla presunout domu k alkoholikovi, který zvládne láhev tvrdyho a pět piv denně. Vsichni ji to vymlouvali, takže nakonec sla do pecovatelskeho domu. Vše vyrizeno, muž si nato bral dovolenou, vydržela tam tři dny, protože žrádlo strašně (to je prosím citace). na víkend šla teda domů, aby už zas v sobotu volala jaká je to s dědkem katastrofa. Takže jsme ji dnes zas stěhovali zpět s tím, že chce do té nešťastné garsónky, kde bude už úplne sama ( ale nic od nás přece nechce - akorát ji zařídit tak, aby byla hned obyvatelna).
K tomu takové detaily, jakože tridis léky do krabiček a do toho tchán vykřikuje jaké jsou to sračky, ona si mysli, že všechny léky na tlak jsou volně zaměnitelné, takže v tom dela další zmatek. guttalax stejny jak lactulosa.
Muži jsem řekla, že by opravdu bylo fajn se domluvit všichni a trochu tyto nápady kocirovat. Tak jsem to pěkně slizla, že on to přece dela A co od něj čekám, skončí v garsonce a pak to budeme řešit. To je taky plánovač jak víno.
Jsem po víkendu vorvana jak borůvka a zítra mám jít zas do práce.
continuity smarja
. přeju pevné nervy
continuity tchyne je schopna se o sebe postarat, jidlo, hygiena a tak ?
Ja vas lituju.
žluťásek soucitim, dcera sla tento tyden po mesici (!) do skolky a po tydnu dochazky lehla s 39 horeckama. Kapesniky, kupujeme dm znacku a prijdou mi ok.
Antje no není. Ale však to se domluvíme pak. ![]()
continuity vzdyt vis, ze to nejde. Nekdo s ni v te garsonce bude muset byt...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje