Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Kokoska
34313 příspěvků moje polička 15. ledna 2023 22:01

continuity to by se cloveku chtelo zařvat Trhnete si, zabouchnout za sebou dvere a nechat je svemu osudu, co? Jenze to svedomi...

Offline continuity
42053 příspěvků moje polička 15. ledna 2023 22:06

Antje no já vím a já jediná pracuji z domova.

Jenže těžko budu komukoliv vysvětlovat, že některé dny nestihnu pořádně ani oběd svůj, natož abych ohřívala oběd někomu, kdo je třeba jen 10 minut cesty. Už jsem si tu starost o jídlo pro deti vyzkoušela za COVIDu ( a to jsem nemusela běhat nikam mimo byt) a dost mě to sejmulo.  podruhé do toho dobrovolně nepůjdu. 

Offline continuity
42053 příspěvků moje polička 15. ledna 2023 22:08

Kokoska ona fakt vymýšlí až vymyslí průser, vydupe si, aby bylo po jejím a pak si ztěžuje. Muži prý včera řekla, že od něj očekává nějaké návrhy řešení. 

Offline Antje
příspěvků moje polička 15. ledna 2023 22:10

continuity to me ani nenapadlo, myslela jsem ze tchyne vydira , aby tam s ni bydlel   tvuj muz. 
Jak moc je pohybliva a na jak dlouho mate ten pecovatelak, nebo to neni casove omezene ? 

Offline SunEclipse
3418 příspěvků moje polička 15. ledna 2023 22:11

continuity tohleto "to se nějak domluvíme" myšleno "ty to zařídíš"  je teda na facku. Bych manžílkovi oznámila, ať se klidně domluví s kým chce, ale ty tam v pracovní době rozhodně jezdit nebudeš. Nechť tě síla provází

Offline Antje
příspěvků moje polička 15. ledna 2023 22:16

SunEclipse vime , ze to neni jen ohrat jidlo, nekdo to musi podat, umyt nadobi,  hygiena, pradlo, uklid.
bud se nekdo obetuje, nebo to bude stat spoustu penez. Maji je?

Offline continuity
42053 příspěvků moje polička 15. ledna 2023 22:18

Antje no ten už dávno řekl, že nepřipadá v úvahu, že z něj udělá alkoholika raz dva. Hlavně je to fakt garsónka, ve dvou tam může být maximálně pár nebo matka s dětma. 

SunEclipse on mi říká, že to ode mě nečeká. Ale už je z toho taky celkem vystavenej. Já když vidím, ze už mele z posledního, jdu ho podporit, ale budu tam muset asi chodit častěji, ať to trochu koriguji. Dnes jsem položila na stůl vcelku neprůstřelný důvod, proč by tam měla zůstat o dva týdny dele ( naše dovolená).  Jeho to doteď vůbec nenapadlo. 

Offline Antje
příspěvků moje polička 15. ledna 2023 22:23

continuity tak ti drzim palce, aby se dovolena uskutecnila.

Je mi to lito kolik mas nalozeno.

Je sance, ze tchyne bude sobestacna?

Offline continuity
42053 příspěvků moje polička 15. ledna 2023 22:23

Antje tak hlavně, pokud někdo z nás dá výpoveď z práce, aby o ní mohl pečovat, taky to bude stát spoustu peněz. Navíc by to znamenalo, to bude řešit trvale jedna osoba, což mi přijde neúnosné v každém případě. Pro člověka s relativně malýma dětma, co by měl ještě 20 let pracovat je to fakt beznaděj.  

Offline continuity
42053 příspěvků moje polička 15. ledna 2023 22:25

Antje zdravotně by to asi zvládla, potíž je v tom,že si zvykla na ten servis. Teď už chodí po pokoji i bez choditka, ale prinutila pečovatelky, aby ji obědy nosily na pokoj. Asi tak. 

Offline continuity
42053 příspěvků moje polička 15. ledna 2023 22:26

Antje o zrušení dovolené vůbec neuvažuji, to by se muselo stát něco jiného. V krajním případě poletím bez muže.

Offline Antje
příspěvků moje polička 15. ledna 2023 22:31

continuity to nejde, to je jasne.

Jak to vyresit me nenapada, ale zavezt ji do garsonky anechat tam nejde.

Nemuzes se obetovat, mas v prvni rade ty holcicky.

Edit: docitam, to je desna sobecka baba.

Offline brrr
12212 příspěvků moje polička 15. ledna 2023 22:41

continuity A co tchán? O toho se někdo stará.

Offline continuity
42053 příspěvků moje polička 15. ledna 2023 22:49

brrr no to je taky věc. Jak jsou rozdělení, je to 2xtolik práce už jen s nákupy. 

Ale nejak zatím funguje, o psa se postara, dokonce si nazdobil stromeček,do sámošky pro pivo si zajde. Léky splachnul do záchoda, ale v kombinaci s alkoholem to stejně nedelalo dobrotu. on se tam tak v klidku uchlastá, když ho nebudeme moc prudit. 

Offline Isca
4881 příspěvků moje polička 15. ledna 2023 23:33

continuity Hodně síly posílám, to je fakt neštětí, tyhlety osoby, co se nechtěj ničemu přizpůsobit, ale čekají, že se o ně každý postará. Muže teda maximálně podpoř, polituj, ale o tchánovce se starej co nejmíň, ať  sám vidí, že je to neúnosný. 

Offline Garfie
28125 příspěvků moje polička 16. ledna 2023 04:35

continuity Ježiš, to je strašný!! Já souhlásím s Isca, chápu, že chceš muži pomoct, jak to jde, ale nepřebírej víc, než je nezbytně nutný, nebo bude mít pocit že "to nějak půjde". Posílám sílu!!! 

Offline carries
1142 příspěvků moje polička 16. ledna 2023 08:35

continuity to je teda hrozne. Prajem veľa síl! Je nejaká šanca, žeby v tom domove predsa len ostala? Nechápem, aký servis čaká, že bude mať v tej garsónke... 

Offline Sweet Potato
39784 příspěvků moje polička 16. ledna 2023 09:52

continuity To je mazec. Drž se.

Offline brrr
12212 příspěvků moje polička 16. ledna 2023 10:12

continuity Ach jo! Držím palce, nemáte to lehké.

Offline continuity
42053 příspěvků moje polička 16. ledna 2023 11:00

carries Sweet Potato brrr 

Díky, no nějak to snad dopadne. Já trochu doufám, že si v tom domově zvykne. Je to malinké zařízení, když jsem tam šla, v takovém koutku se dobře bavilo několik seniorů. Blbý je, že jak to celé odmítá předem, tak je to vždy špatný začátek.