DruI kdyz pominu zrejme nevdek a brani to jako samozřejmost, tak pokud si ty nebyla placena, hodne razne, ale slusne bych se ozvala.
Stěžovací vlákno
Tak nejen, že jsme vyfasovali na hlídání na 3 týdny fenu od tchánovcu, co odjeli do lázní, a já jsem z ní už po 3 nocích na prášky, protoze imrvere coura v noci po domě, ale to zvíře nešťastné začalo dneska harat. A my jsme bez plotu. Mám chuť jim zavolat, ať si pro ni přijedou
hlavně že loni se dusovali, že už budou do lázní jezdit jen na stridacku, protoze to ona špatně snasi![]()
rasaNori Tak to nezávidím. Kdo hlídá vám, když cestujete?
Sweet Potato na stridacku nasi a i tchanovci, ale ti většinou tak max na víkend. Taťka si bere naši na chatu rád, že tam není přes týden sám. Ale většinou jezdí s nama.
Stezuju si na meteorology. Slíbili sníh a nic.![]()
Kora muž šel zrovna odklízet sníh, aby mohl vyjet z garáže. ![]()
U nás jim předpověď vyšla![]()
Pinot Noir Vilemina tady ani milimetr
Kora My jsme měli v předpovědi až 10cm! Jako o zklamání mých dětí nelze ani psát:-D. Nemáme nic
Tady spadly asi dva centimetry. Na Prahu by to bylo dobrý, ale my jsme teď v horách ![]()
Fakt? Tady je decentně pocukrované.
Kora Brno hlásí drobný déšť ![]()
dzizisketa to víš, sever! ![]()
Máme hrozně prudký sjezd z garáže přímo do silnice, ještě k tomu v zatáčce a hned u křižovatky. A pod tím sešupem je potřeba projet mezi zděnými sloupy. Ráno je tu provoz hroznej, jedno auto za druhým, proudy dětí do školy... Auto musí v kterékoliv fázi okamžitě zastavit, nemůžeme si dovolit jakékoliv uklouznutí, takže se odklízí a solí i jeden centimetr.
Karja hele jsem na tom asi jako tvoje děti ![]()
Chtěla bych být meteorolog, to je práce, kde se můžeš seknout jak chceš, vypouštět do éteru kraviny a pohoda. ![]()
Prosím nadsázka...
Uf, mladej pán vezl ráno haranty do školky a nějakej chytrák odbočoval, kam/kdy neměl, takže má z auta harmoniku, haranti v šoku... snad teda nikomu aspoň nic neni, akorát prej Adéla si stěžuje na záda (ale je to trochu divadelnice, tak uvidíme). No hezky pěkně ![]()
barbucha Chudáci děti, všechny! Já jednou u bazénu nacouvala do sloupku bokem auta, urvala si zpětný a promáčkla dveře, děcko o tom mluví dodnes.
barbucha jezisi, hlavne jestli jsou ok!!!
Snad jo, a to je fakt hlavní.
barbucha tohle me dost desi, jeden blbec a nestesti je hotovy. Hlavne ze jsou v poradku, snad se z toho deti rychle vzpamatujou.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články