711990 ty jo, tak to vážně naštve!
Stěžovací vlákno
Na projektanty špitálů čeká v pekle speciální místo.
moora hned vedle sekce projektantu letist
Co ti provedli?
Kokoska no klasika, najdi oddeleni a pak zas cestu ven
moora ja jsem jeden cas chodila pracovne do Motola, sedela jsem na oddeleni IT a po cele nemocnici jsem musela dochazet k pocitacum. Ze zacatku jsem dostala pridelence, ktery me vodil, to je strasnej barak.
moora Motol? Ten zaručeně vede, jednou jsem tam byla na dvoutýdenní praxi a přísahám, že jsem pokaždý přišla jinudy.
Kokoska motol
když operovali syna, poslali mě na oběd, z dětské části jsem musela do dospělé, to je snad kilák
Hrozné bludiště a ty tmavé chodby, fakt to tam nemám ráda.
Len ze jo? A jeste tam jsou takovy zkratky z nove budovy na tu starsi detskou, pruchody snad kolem laborek, aby se nemuselo uplne ven, to jsem pochopila az tak po pul roce.
Kokoska Já jsem to nedávala vůbec. Na oběd jsem si zásadně brala posilu, aby mě odvedli zpátky, už bych z jídelny nikdy netrefila.
Kokoska já šla kolem nějakých výukových prostor pro mediky (?) a přísahám, že tam za pootevřenými dveřmi ležela mrtvola (a nebo nějaká figurína pro výuku
)
Evaeva ted jsem to psala ![]()
Tam byly takovy zalezitosti, ze kdyz se chtelo dejme tomu z IT, ktere je v 6.patre uzlu D, nekam do 4.patra jineho uzlu, tak nejrychlejsi bylo projit chodbou celou vypocetku, dostat se tak na uzel A, sjet do 3.patra, projit chodbou na opacny konec, tam sejit schody o patro niz, zahnout za roh k vytahum a vyjet do toho 4.
Evaeva
. Ja se v Motole nevyznala ani po 6 letech. Satny jsme meli nekde v -3podlazi, kde byly ruzne strojovny, jezdili tam roboti a jednou jsem se dvermi do saten odtlacovala i bezdomovce
. Ale mrtvoly tam nebyly, patologie je samostatne (nebo aspon byla) v jedne z tech podlouhlych ubikaci na strani.
Len jo, to je dobre ukryty misto ![]()
Jos kolem robotu jsme chodili z parkoviste pro zamestnance! Kdyz pak byla v Motole dcera na slepaku, tak jsem ji to pri propusteni musela ukazat, byl to nejsilnejsi zazitek z celeho pobytu.
Kokoska Motol je fakt silenost. Tenhle typ nemocnic uz se snad neprojektuje a uz se stavi opet pavilonove s propojenim jednotlivymi spojovacimi trakty.
711990 to je teda pech, moc lituju.
U nás se zase během pár hodin rozstonala dcera, horečka přes 40 jednu chvíli. Naštěstí se to podařilo srazit na 39. Ale pokazde mě v téhle případech straší meningokok.
Jos pokud to neni tunel hruzy jako na Bulovce, tak ok ![]()
Evaeva
. Ja se v Motole nevyznala ani po 6 letech. Satny jsme meli nekde v -3podlazi, kde byly ruzne strojovny, jezdili tam roboti a jednou jsem se dvermi do saten odtlacovala i bezdomovce
. Ale mrtvoly tam nebyly, patologie je samostatne (nebo aspon byla) v jedne z tech podlouhlych ubikaci na strani.
To je i v Bohunicích v Brně. Tam se dá jít venkem a nebo podzemím mezi pavilony. Přesně. Šatna někde v podzemí a ještě kilometr od toho, kde bylo pracoviště
. Občas z toho mám ještě dneska děsivé sny.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje