Nemáte někdo zkušenosti s alopecií areata? Doufám, že ne, ale hodila by se mi nějaká rada nebo aspoň nějaký příběh s dobrým koncem...
Mám uložené jen tohle

Nemáte někdo zkušenosti s alopecií areata? Doufám, že ne, ale hodila by se mi nějaká rada nebo aspoň nějaký příběh s dobrým koncem...
Mám uložené jen tohle

žluťásek Nám mamka dávala slivovici. Trochu na vatu do ucha, trochu pod ucho a zabalit na celou noc do tepla. Na píchání jsem nikdy nebyla. V dětství to bylo hodně časté a jednou jsem to využila i v dospělosti. Jen potom byl člověk trochu jako alkoholik.
Ať je brzy líp, tobě i dítku.
Renusatko my nic nepijem, Alpa je náš jedinej alkohol doma
jjdu najít ještě ten šátek a zabalit, dík za tip
žluťásek My právě taky ne, ale proto tady ta slivovice je roky
.
žluťásek zmáčknout 2 stroužky česneku, zabalit do malý ponožky a dát na ucho. Já oblecu dětem vždycky tu kukločepici. Nebo nakrajet cibuli taky do ponožky. Kapky do nosu, ibuprofen. Držím palce. ![]()
žluťásek Šmankote, už zase?! ![]()
žluťásek Kapky do nosu, ibuprofen už tu padly. Přidám Claritine, Zyrtec nebo něco podobného.
Sweet Potato dobrej nápad, jdu si lupnout
žluťásek to bude určitě jen z rýmy, do rána to bude dobré. Ale přihazuju sinupret a hlavně pastilky s lišejníkem na ten ucpaný nos:)
Evaeva to mám taky! My máme prakticky nonstop pohotovostní lékárnu doma ![]()
žluťásek dvě krabice, dvě! ![]()
Pridavam odkaz, jak postupovat pri bolesti ucha, rozhodne nic nestrkat dovnitr! Naopak analgetika sou funkcni!
Jo a nemuzu si vynachvalit konvicku/respimer!
Mám uložené jen tohle
dneska o tom novém léku mluvili na českém rozhlase plus, velmi dobře zabirá u dospělých, kteří onemocněli čerstvě, vyznělo to docela nadějně
Decathlon, to je mor!
Vypadalo to chvíli včera, ze na víkend zůstanu sama doma. Tak ne no![]()
rasaNori ja mam taky malou stiznost, Tonda mel jet na vikend k nasim a ja s kolegama na hory. Takze Tonda je doma s horeckou a mne se prvni noc na horach rozjela nejaka chripka. Mam horecku, boli me cely telo, nemuzu se ani zvednout z postele. Takze zadny lyzovani, zadna sauna a doufam, ze v nedeli mi bude lip, abych zvladla tu 7h cestu zpet aspon odsedet v aute![]()
711990 vedes![]()
711990 Chudinko malá
Ať se ti rychle uleví, ať alespoň ta cesta není takový horor.
711990 Vedeš, ať se ti udělá líp!
rasaNori Já jsem měla minulý vikend holky na jednu noc pryč a taky na mě něco lezlo, takže jsem to vůbec nevyužila k nějaké aktivite, úplně jsem cítila jak musím být vleže:-D. Takže leze to na mě od soboty a furt jako nic, ani tak ani tak. Vypila jsem hektolitry čaje už, citron, zázvor a furt to na mě leze, ani nevleze, ani nesleze.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.