continuity prej pomohla až kamera
Stěžovací vlákno
Na Jiznim meste jsou staje prazske policie, krome ceduli o nekrmeni jsou tam i elektricke ohradniky. Docela to chapu.
K tomu mám i ilustrační snímek.
dzizisketa jojo, to je ono
V pražské zoo umřelo slůňátko ![]()
dzizisketa ach ne
!
Já si musím postěžovat na cukající oko nebo víčko? Nevím, ale je to k zbláznění.
Zitra jdu na pohřeb kamarádovi, bylo mu 50 ![]()
Liesel to mi je líto.
Kan aha, děkuju, zvýším dávku
Tak moc mě bolí v krku, až se mi z toho chce brečet.![]()
tv Na akutní bolest v krku se mi osvědčil hřebíček v Alpě. Musí se to tedy nějaký čas nechat vyluhovat, takže mám naděláno dopředu a řekla bych, že tu litrovku Alpy kupuji jen já. Lžíci do vlažné vody a kloktat.
tv dej si normálně k tomu kloktání (cokoliv: Alpa, sajvej klidně i slanou vodu) něco od bolesti.
Kan continuity Ty jo, to je dobrej tip, to byva často doma, když už nic není:-D
tv zkus pastilky pastilky Isla Na rozdil od vsech tech Septo-cosi maji takovy "hladivy" hojici efekt. A muze se jich moc denne, takze cumlat furt...
tv jestli fakt nic doma nemas, tak klidne ten hrebicek pokousat a cucat, jestli sneses, ze to stipe na jazyku. A priessnitz na krk. Ale spis bych vsadila na nejake kloktadlo nebo ten orofar.
Kan continuity Pavlena Kokoskadíky za tipy. Mám doma propolis, orofar. Vůbec nechápu, co to je, vzbudila jsem se dnes v šest ráno a už jsem nezabrala, jak to bolelo při polykání.
Slivovice, kloktej slivovicu!
tv dej si normálně k tomu kloktání (cokoliv: Alpa, sajvej klidně i slanou vodu) něco od bolesti.
Ano, to mám v plánu. Dám si prášek a zalezu pod peřinu.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje