Tabea ja jsem se hadala v Bratislavsky zoo, ze opravdu nemuzou krmit zebry jablkama a pecivem...a nezastal se me nikdo![]()
Stěžovací vlákno
stes Je to v Těžším kalibru... nebo taky OMFG.
OMFG ![]()
711990 na mě řvali, že dávám teda peknej příklad svými dítěti. (Jo, v šoku z toho, co vidím, jsem jim rekla, co dělají, proč je krmí, jestli jsou na hlavu). A strkal do mě, i když jsem měla malýho syna na ruce. Já z toho byla úplně hotova, hledala jsem zaměstnance zoo, nikoho nenašla. Tak jsem si vylila srdce u vstupu a šla domu.
Tabea
to je fakt strasny
stes Kamery, všude jedině kamery a dát jim škodu zaplatit. Já teda na ty rozdivočený rodiče nemám nervy, tak raději dělám, že nic nevidím a pokud je to hodně zlé, tak raději odejdu.
Jeden den mám odpolední, můžu se vyspat, nemusím vstávat před 6 a v 6:10, začnou vedle v bytě nějaké stavební práce. Nesnáším i ten hluk, před kterým není kam utéct
. A chudák náš starší syn. Má po noční a před noční, tak ho poílám k našim, ale zase už se mu nechce oblíkat a jet.
Renusatko soucítím a tlapkám
Nova fotka na ridicak...už zase na dokladu vypadám jak masový vrah, ach jo:D
rasaNori veď vieš, že bez takej fotky sú doklady neplatné! A gratulujem ![]()
711990 Ja chodim do zoo malo, ale pokazde nekoho servu. Jednou krmil nejakej cizinec akatem antilopy, tak jsem ho servala a jeste mu to vytrhla a myslim ze jsem ho i skrabla. A minuly rok jsem servala celou rodinku. No a pokazdy jenom koukaj a rychle se klidi pryc. Asi vypadam fakt agresivne. A muj vrchol byl, kdyz pred par lety demokovali dva ozrali chlapi znacky pred restauraci a okrikl je cisnik. Tak sli jako na nej a vystartovala jsem ja a muj pes se zvedl
. No tak sli radsi dal..
Jos jestli je tvuj pes to veliky cerny zvire, tak se asi zastavili dost daleko ![]()
Kokoska Ano. Uz ho bohuzel nemame, ale mame dalsiho a ten ma v 7 mesicich zhruba tolik, co ten predchozi v dospelosti
.
Jos Jo vlastne, pamatuju se ze zvireciho vlakna.
Jos Ja taky chodím do zoo spis málo, ale nikdy se mi tohle nestalo, docela mě překvapuje, kolik z vás píše, jak je to časté.
Karja já chodím do pražské a tam je zřízenec na každém kroku.
Karja mě taky ne, ale možná je to tím, že nás plně vytěžují naše děti;)
continuity Jj a asi je tam i víc lidí, já chodím do malé zoo a vždy když je tam málo lidí.
Karja to nejsou jen zoo, ale i běžně ovce nebo koně za ohradou, naše veterinarka rikala, ze jim takhle někdo krmenim pres plot zabil lamu
Potrefenáhusa tak u nás jsou kolem stáje a už chodili přes FB prosby, ať lidi ty koně nekrmí, že to často končí hodně blbě.
Ale to může být fakt nevědomost, zato v zoo je cedule nekrmit na každé ohradě.
Potrefenáhusa Jj já vím, zoo, ohrady, vodní ptactvo. No, vždycky mě to překvapí, zvlášt u těch zoo. Ale kachnám jsem tuhle dávala kukuřici a nežraly to!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje