Krehutka tak to je teda pekelný zážitek, fuj.
diky za přání k uzdravení, snad bude brzy lépe.
Renusatko v klidu, tobě taky děkuju.
Však sem piš své zkušenosti , ráda se dozvím něco nového.![]()
Renusatko keď som mala pred Vianocami tu hnusnu chrípku, doktorka mi napísala antibiotiká bez toho, aby ma vôbec videla. Je to iné, keď som silný astmatik a fakt mám tie priedušky v zlom stave?
letfenixa Tak bez toho, že by doktor někoho viděl, by se nemělo psát nic. Jenže ono to tak právě je často. Zase pokud jsi nemocná třeba týden, horšíš se, neklesají teploty, viděl tě na začátku nemoci, tak je to lepší než tě tahat znovu do ordinace. Taky ty virové věci mají takový rychlejší postup, tak se trochu odhadovat dá.
Teď je obrovský tlak na to, jestli ty antibiotika potřebuješ, jestli máš opravdu bakteriální infekci a dost odborníku už se vyjadřuje, že ta éra antibiotik končí a ten konec se dá jen oddálit, ale né zastavit. U nás se o to hrozně moc zajímá jeden z našich lékařů, takže nám pořád posílá nějaké odkazy![]()
Sťažujem si, že idem tretie kolo ATB (pre istotu - ano po dokladnom vysetreni a kultivaciach) a som strasne vystavena. Ako teplotu uz nemam, ale nedokazem dlhsie ani len sediet. Nemate nejake tipy? Asi idealne chcem pocut nieco ako "daj si stejka", alebo nieco podobne:)))....liekov mam totiz tolko, ze sa mi uz prilis nechce ani do doplnkov stravy....ale keby to malo zabrat...
slniecko odpočívej:)
slniecko ale ten stejk by mohl pomoct:)
Nevim, mne zabere ten oddych
slniecko
To je dobře, že tě pořádně vyšetřili, ale o tom to právě přesně je, že už ti nezabere hned každé antibiotikum, které dostaneš, často ani ty, které vyjdou v kultivacích
. U nás je částečně interna a nefrologie a proto se náš doktor rozčiluje, že těm lidem nezabírá nic.
Tak určitě hodně odpočívat, něco přírodního na imunitu, D vitamín, čokoládu na nervy, steak na krvinky
, myslet pozitivně a pokud je to něco kolem krku, tak nepoužívat ústní vodu. Věřím, že už se to táhne a je to šílená otrava, ale ten odpočinek a spánek je strašně důležitý.
Koukám na zprávy a nestačím se divit, co nějakou kravku napadne
! A ještě je tak blbá, že to pošle do světa.
rozarka No to si tedy dovolila hodně! A co že se to stalo?
a pokud je to něco kolem krku, tak nepoužívat ústní vodu. Věřím, že už se to táhne a je to šílená otrava, ale ten odpočinek a spánek je strašně důležitý.
ta ústní voda mě zaujala, proč by se neměla používat při bolestech krku?
Kammila Kdysi měl syn asi 5x antibiotika, pořád dokola angína. Ta doktorka na ORL řikala, že Listerin vyzabijí úplně vše, i ty dobré bakterie, které fungují jako přirozená imunita. Od doby, co to přestal použivat, tak měl klid. Jestli na tom něco je, to netuším, ale u nás to asi pomohlo.
Renusatko ja mela ATB na jeden problem jen dvoje po sobe, ale taky mi pak jiny doktor rekl, ze uz mi to vlastne skodilo. Bolelo me silene v krku, pry i z toho, jak to pozabijelo tu prirozenou vrstvu, ktera tam byt ma.
Renusatko hmm, to dává smysl...děkuji moc
slniecko aj! slniecko moje milé
posílám Ti velké poděkování za vše co jsi pro nás urobila (nezištně a s láskou). Děkuji moc ![]()
Koukám na zprávy a nestačím se divit, co nějakou kravku napadne
! A ještě je tak blbá, že to pošle do světa.
Co se stalo?
slniecko odpočívej, chce to čas...
mám Tě ráda
slniecko Odpočívej, dej si stejka, vitamín C a D. Asi prostě budeš muset počkat...:-)
tv Přeju brzké uzdravení a jen teda k těm bolestem v krku, trpím na ně dost a sestřenice mi kdysi poradila oreganový olej, kloktat třeba jen dvě kapky s trochou vody. Je to strašný, fakt strašný, třeba jakobyste kloktaly petrolej, ale zabírá to spolehlivě, dokonce i moje dcera si ho kloktá dobrovolně, jakmile ji začne škrábat v krku.
Sweet Potato ženská měla na klíně batole a nechala ho točit volantem při jízdě v běžném provozu. A video šoupla na FB
měla jsem jet se dvěma kmenovýma brněnskýma kamarádkama na wellness prodloužený víkend do Olomouce, neviděly jsme se minimálně dva roky. A co myslíte. Jedna dnes lehla, s horečkou a kašlem, druhá si zablokovala krk tak, že jí nejde skoro ani polykat. Já jsem taky nemocná, ale už se doléčuju, takže jsem z nich vlastně nejvíc fit. Dost jsem se k tomu víkendu upínala, potřebovala jsem vypadnout. Achjo. Ale snad se ještě do soboty zázračně uzdraví.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.