Nausikaa ten motol není na orientaci tak složitý, jako je šíleně rozsáhlý. A člověk musí trefit správný uzel![]()
Stěžovací vlákno
Evaeva to jo, kondičku jsem měla tehdy celkem slušnou ![]()
Motoltak jsem si to nakonec našla, a ty baráky byly stavěný za války, ale nikoliv Němci, jak jsem si myslela, resp. jsem slýchávala.
Decka maji oba anginu a babicka je v nemocnici s plicni embolii
. O ni se bojim moc.
Mulen Ale ne
držím palce!
Aranel dekuju![]()
Magráta continuity Sweet Potato taky děkuju
, doufám, že to dobře dopadne.
Jos ty baráky postavili Němci za války jako provizorní, stejné stály, a možná pořád stojí na Barrandově v areálu studia, do stejného baráku jsme chodili do školky ve Vokovicích, ten tam myslím taky pořád stojí, u Evropské na Hadovce taky taková školka. Na provizorní baráky solidní výdrž.
V areálu v Motole taky byly ty přízemní provizorní pavilony ještě od Němců (taky jsem to slyšela vždycky takhle, ale je to myšleno asi za války), já je pamatuju ještě v provozu
Na Barrandově v tom byli Bratři v triku, toho luxusu si tam užíval i Gene Deitch... až pak relativně nedávno se přestěhovali do novýho baráku kousek vedle. Jestli ty "provizorní" pak zbourali nebo spadly samy, nevím - ale fakt ty papundeklový provizoria (teda zaměstnanci tomu říkali vzletně dřevák) vydržely nad očekávání dlouho. Inu německá kvalita ![]()
Muj tata vzdycky mluvil o nejakych cholerovych baracich v Motole, snad jeste za prvni republiky. To vubec nevim, co to melo byt. A zeptat se uz nemuzu :(
Mulen ou, moc drzim palce...![]()
Mulen Myslím na tebe
. Pokud ještě nechce, tak to bude určitě dobré a zvládne to.
Mulen babičce držím palce, ta únava je normální, přece jen se člověku chvíli toho kyslíku nedostává..já jsem v minulosti po PE taky a když se mi trochu ulevilo, tak jsem prospala dni..
Mulen Držíme vám všichni palce, určitě to zvladne![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje