Mulen Dočítám až teď, taky držím palce ![]()
Stěžovací vlákno
Třetí člověk z mého blízkého okolí se mě zeptal jestli kulhá. Nejsem si ničeho vědoma, ale asi na tom něco bude? Je to možný když já nic nepozoruju?
Mulen Jej
Držím pěsti, bude to dobré!
Liesel
doufám
Tak Betty Nebolí tě něco? Muže teď trápilo koleno, nic vážnýho, ale trochu té bolesti uhýbal a taky kulhal, nevěřil mi to, ale já si toho všimla.
U nás fakt už pískej konec. Ta babicka co jsem s ní strávila minulý týden půl dne v nemocnici, si dnes doma po pádu na záda zlomila krček v rameni. Tchani (tudíž jeji syn a jeho zena) řekli že to je na pytel, a že dobry řešení by bylo jí nechat v nemocnici, protoze oni z lázní odjet nemůžou, neb by to museli platit. Nějak jsme se svagrovou a jejím mužem splacali systém kontroly a péče, protoze babi zafacovali, a poslali ji domu![]()
rasaNori Wow. Museli by to platit...
Aranel vid
rasaNori Říkám si, třeba se ozve někdo s argumentem "taky mají nárok na lázně a potřebují si odpočinout", ale tohle je přece vis major... neumím si představit, že bych se v těch Jánkách (náhodný příklad) nesebrala a nejela za babičkou.
rasaNori Já tohle moc nechápu, že pořád ty lidi posílají domů, aniž by řešili, jestli doma někoho mají. A tim nemyslim partnera, o kterého se ještě kolikrát starají. A ruka v krčku, to znamená, že nehybná a tim pádem, co si kolem sebe udělá? Ach jo. To ti nezávidím.
Renusatko nám poslali domů tchýni se zlomenou stydkou kosti. Vyfasovala francouzské berle, na kterých neuměla chodit a čus.
Kdybych odsud nevěděla, jaké všechny pomůcky existují, jsme odpinkani. Ještě byl den před svátkem, takže všechno se dalo zacit shánět až za dva dny. Toto fakt není domyslene.
. neumím si představit, že bych se v těch Jánkách (náhodný příklad) nesebrala a nejela za babičkou.
po roce těchto starosti si to teda představit už bohužel umím.
continuity akorát že ji hodili doslova na krk nám, a nějak si poraďte...
Mě to prostě hlava nebere. Volala jsem tchanovi s tím, že babi teda jde domů, a myslela jsem že reakce bude ok, my to tady balíme a jedeme za Vámi. A ne že no, my se dřív jak v sobotu odpoledne neurveme...
Mulen držím palce. Moje maminka měla oboustrannou plicní embolii když jí bylo asi 83 let, dostala se z toho. Ale rehabilitace pak trvala dlouho, jak dlouho ležela v nemocnici, tak pak rozchodit ji bylo náročné. Tak doufám, že u vás vše proběhne lépe.
Torrahděkuju, to mi dává naději. Babičce je skoro 90. Dostává léky na ředění krve, ale má slabší srce, tak doktor nebyl úplně optimistický. ![]()
continuity Po roce je to zas ještě jiná situace než takhle akutní úraz.
stes já kdysi vystartovala u nás v zoo na rodinku, co hazela opičkám zabalený bonbóny. Cedule nekrmit byla každých 1,5m. Stalo tam dost lidí. Málem jsem od tatíka dostala po hube, že co si to dovoluju, že z toho mají opičky radost. Nakonec se mě zastal mladý pár.
Idiocie neskutečná ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje