Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline slniecko admin
19466 příspěvků moje polička 01. února 2023 00:18

Renusatko vdaka, no asi mi fakt ine ako osdychovat nepomoze. Sranda je, ze ja som mala ATB v lete a predtym roky nie. Ale ono jak je to vsade, vo vode v mase, tak sa tej rezistencii asi beda velmi vyhnut. Inak, s tou ustnou vodou je to zaujimave, este aj zubarka mi ju dorazne neodporucala.

Garfie vdaka

Marielle dakujem ! A zas tolko som toho nespravila...

Offline whiskas
20786 příspěvků moje polička 01. února 2023 00:57

Isca Ach jo, tlapkám moc a zvláště ještě k té náloži, kterou jsi popsala ... to chce fakt sílu tohle "přežít" a doto toho ještě aktuální sdělení. Ale, jak bylo již napsáno, určitě na tebe čeká mnohem lepší práce, držím palce .

Offline Catherinne
10750 příspěvků moje polička 01. února 2023 02:28

Isca taky držím palce ať brzy najdeš práci, kde budou fajn a doma co nejvíc klidu. 

Offline Garfie
28252 příspěvků moje polička 01. února 2023 02:51

Isca Jeje.  To je smůla, objetí na dálku, přijde něco lepšího, uvidíš! Třeba ne hned, ale přijde! 

A teď jsem dočetla zdůvodnění šéfa a to je teda na palici! Ale hele, moje kamarádka je účetní, 20 let se plácala v práci, dojížděla do sousedního města, všechno zvládala, tak dostávala víc naloženo, nakonec odešla, protože jí začal nadbíhat kolega a manžel kolegyně v jednom.  (to nepochopíš). Našla si novou práci hned a září štěstí, dělá účetní v ordinaci, doktor si jí považuje, pořád ji zve na nějaké večírky, přenechává jí lístky do divadel a na koncerty, kancelář má v centru....no práce za odměnu. 

bram To zamrzí. :-( Ale budu držet pěsti a třeba to nakonec klapne! 

Mohučanka Měla bych tě politovat, ale musím se spíš smát (s litováním se to nevylučuje!!), mně by se stalo to samé!!! 

Offline Candance
5628 příspěvků moje polička 01. února 2023 05:51

Mohučanka pockej, ty sis vzpomnela v terminu? To je cajk, kazdy abstract call se prece prodluzuje.Iscamrzi me to ale sef je blb. Najdes lepsi. Ja osobne bych z pomstychtivosti aspon kontrolovala, jestli tuto pozici prece jen neobsadi za par mesicu. Co na to rikaji kolegyne?

Offline Isca
4887 příspěvků moje polička 01. února 2023 06:42

Candance Kolegyně to ještě neví, ale i když... u některých bych se nedivila, kdyby věděly - nepatřila jsem do skupiny oblíbenkyň naší asistentky, kamarádky druhého ze společníků.

Offline Kokoska
34405 příspěvků moje polička 01. února 2023 08:35

Isca myslim, ze ti takoveho mista uplne lito byt nemusi, urcite najdes neco lepsiho s prijemnejsim sefem. Moc bych se nedivila, kdyby misto tebe zanedlouho nastoupila neci kamaradka.

Offline continuity
42337 příspěvků moje polička 01. února 2023 08:41

Kokoska v tom případě bych to dala k soudu. Úplně bez pardonu. Ne za tu výpověď, ale za ty, s prominutím, kydy.

Offline viktorka_od splavu
49113 příspěvků moje polička 01. února 2023 08:45

Isca ja presne kvuli takovymu pristupu zvazuju ze zacnu pracovat na sebe, byt mi byt zamestnana v moji pohodlnosti moc vyhovuje, ale s tim debilnim chovanim vedeni fakt uz prestavam mit trpelivost, rikam si mam-li to na stara kolena zapotrebi...

Offline Mohučanka
7337 příspěvků moje polička 01. února 2023 09:04

Candance no tohle už byl "můj" abstract call ale jo, byla jsem na sebe pyšná, že jsem si vzpomněla v termínu

Současně s tím mi přišel od jiného editora článek, který jsem odeslala před rokem a něco, ať do něj něco doplním, aby to mohlo vyjít, je to prestižní, nechci o to přijít, ale na jednu osobu na rodičovské toho začíná být nějak moc

(Někdy mám fakt pocit, že věda není pro ženy. A to ta moje věda není žádná raketová věda...)

Offline andulka01
12760 příspěvků moje polička 01. února 2023 10:45

Isca To je mi líto, ale když tak čtu ty podrobnosti... Najdeš lepší práci a hlavně s lepším přístupem vedení. Držím palce a přeji optimismus

Offline Fakirka
2224 příspěvků moje polička 01. února 2023 11:34

Isca je mi to moc lito moc dobře vím, jak se cítíš.

Ale jako zkušená účetní se určitě někde chytneš rychle. 

Shrábni odstupné, odpočiň si... A pak uvidíš. 

Offline Isca
4887 příspěvků moje polička 01. února 2023 11:58

Fakirka Děkuji, právě jsem na tebe myslela, jak válčíš

Offline Fakirka
2224 příspěvků moje polička 01. února 2023 12:12

Isca jde to, ale nechci to zakřiknout 

Offline barbucha blogger
35467 příspěvků moje polička 01. února 2023 12:17

Isca 

To je teda neuvěřitelná sprosťárna - vyhodit někoho kdo má rodinný problémy... aby jich měl teda ještě víc?!

Pohlídala bych si fakt to místo, jestli ho čirou náhodou zas neobsaděj! A víš co? Karma je zdarma

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 01. února 2023 14:07

Isca nějak mi z toho vyplynulo, že má obavu, že nebudeš zvládat další příliv práce, proto tvojí práci dá kolegyním (kterým ještě přijde ten příliv nové práce).

Najdeš lepší práci s lepším vedením

Offline Marielle
příspěvků moje polička 01. února 2023 23:16

slniecko ...pomohla jsi v pravý čas  ... a doufám, že brzy bude Ti líp (moc držím palce)

Offline Marielle
příspěvků moje polička 02. února 2023 00:05

Isca auvajss! je mi to líto! všem posílám energií (pokud na to věříš.) Ty jsi schopná a určitě najdeš adekvátní práci  moc Ti to přeji

Offline Pavlena
6901 příspěvků moje polička 02. února 2023 11:31

Isca achjo, to je mi líto...Ale jestli se šéf zachoval takto, tak místa opravdu není škoda. Účetní se neztratí, ale je to stres, navíc k tomu, co už máš naloženo, držím palce moc...

Offline JankaM
3056 příspěvků moje polička 02. února 2023 14:29

Vzala jsem v práci na sebe jednu záležitost, která vypadala jednoduše, ale nějak moc se to větví a komplikuje, tak nevím jestli na to stačím. Vůbec se toho teď nahrnulo nějak moc