Isca docitavam, a teda to je hnusné jednanie. Viem ze je to šok, clovek na to nie je pripravený . Ono aj záleží ci teraz budeš hľadať pracu okamzite, alebo skusis byť chvíľu doma a popremýšľať co a ako. Každopádne ti drzim palce aby si zacala inde lepšie. Verím ze to bude oj.
Stěžovací vlákno
Děvčata, děkuju všem moc za podporu, nezvládám reagovat jednotlivě, momentálně jsem ve fázi lehkého zamrznutí :-/
lehce me skrabalo v krku, pak se to rozjelo do priserneho nachlazeni. Nos rudy, bolest hlavy. Nejak jsem to prekonala, uz to vypadalo na jen na slabe dozvuky. A dnes mi znovu zacala silna vodova ryma nebo alergie.
JankaM věřím, že stačíš. Máš koho požádat o pomoc? Zvládneš to. ![]()
K vianociam som dostala od muza nausnice, lebo som jednu stratila. Vybral mi krasne a uzamykacie.
Kto stratil minuly tyzden nausnicu? ![]()
Janulik03 Tak to zamrzí. Nech si udělat ve zlatnictví druhou do páru a nebo si kup nove a z té jediné prstýnek, na památku.
Kanuz mam z tych nausnic po jednej z paru hodne. Asi skocim niekam do bizutky a vyberiem si nejake . Dufam ze ma nebudu zdobit cierne dierky v usiach ![]()
Janulik03 To je pech. Ale jedno moje dítě taky pořád ztrácí náušnice, já už nevím jaké koupit...Úplně takové ty zamykací klasické jak se nosily roky nechci, aby se za to někde nechytla a neurvala to i s uchem. Ale ty šroubky ztratila už snad 4x.
Karja no je to škoda
Janulik03 můžeš nosit každou jinou, pokud jsou velikostně stejné. Bude to zajímavé.
Netece nám od včerejšího rána voda, jestli to dneska neopravej a nepotece ani o víkendu, tak se snad rovnou zastřelím, ty hory prádla už asi nikdy nevyperu, horu nadobi neumeju, o dvou špinavých dětech ani snad radši nemluvím ![]()
Potrefenáhusa to je nocna mora, hlavne v tomto počasí. Tlapkam
Potrefenáhusa ty jo, s miminem to je hodně blbý. Nám netekla v létě asi čtyři dny a byl to děs. A to jsou kluci velký.
Potrefenáhusa No tyvole!
Držím pěsti!
Janulik03 To zamrzí, ale třeba se ještě najde, někdy se dějou neuvěřitelné věci! ![]()
Potrefenáhusa Ježišmarja, to je děs. ať vám to co nejdřív opravi
závada je u vás, nebo někde v obci?
Potrefenáhusa a nemuzes se sbalit a odjet do Prahy? Ten byt neni k dispozici?
Potrefenáhusa tak snad je taky dostatečná část města bude prudit natolik, že pohnou s opravou, pevně doufám
Potrefenáhusa tak snad je taky dostatečná část města bude prudit natolik, že pohnou s opravou, pevně doufám
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje