Janulik03 to me mrzi, ja takhle ztratila zasnubni nasnici, nikdy jsem ji nenasla, musela se mi uvolnit venku. Tu druhou mam aspon schovanou na pamatku.
Stěžovací vlákno
Isca tady loni netekla voda celé 50 000 části města
trvalo to několik dní, ale hlavně byl fakt nedostatek těch cisteren.
Potrefenáhusa o tom stěhování bych zauvažovala, jestli to do večera nepustí.
Potrefenáhusa když je to stěhování tak složité, což teda si umím představit, že je, tak aspoň na nějakou dobu, která bude stát za to. Tak do dubna, května... ![]()
Potrefenáhusa zacni balit!
Ve chvili kdy budes hotova a stihnete se aspon dvakrat pohadat , vyhlasi obecni rozhlas , ze za 2 hodiny bude voda.
Antje Tak to je přesný. Já bych poslala muže asi k někomu se sušičkou vyprat a pak jako děj se vůle boží. Potrefenáhusa
Potrefenáhusa nabízím pračku, kdyby bylo třeba. Sušičku ale bohužel nemám
bram
a myčku na nadobi, myčku mate? ![]()
predstavuju si, jak zazvonime, vyskladame z auta špinavý hrnce a servis, vypijeme kafe a pak zase půjdeme ![]()
diky všem za účast, na stránkách vodáren se píše do dneska do 21 hodin, budu doufat
to nádobí jde prinejhorsim umejt ve škopku, až tu bude otrok, kterej ty kyble vody nanosi od cisterny
Potrefenáhusa vem i nádobí. Ale máme jen 45cm myčku, tak ber spíš drobnější kusy, ať to nezaplácneme jedním velkým hrncem. Holky se ošplouchnou ve sprcháči a ty si dáš kafe. Máme docela dobrý :)
bram bezkofeinovy?![]()
Potrefenáhusa držím palce s tou vodou, polejvá mě z toho a to děti nemám!
Potrefenáhusa mi tenkrát popravdě nejhorší přišlo to vaření a hygiena, to si s miminkem těžko představuju (u nás teda bylo i málo té vody z cisteren). Jeden den se teda dá vydržet. Ale potom se nám rozbila myčka, zaneslo se čerpadlo či co, prý se to po odstávkách stává, ale nevím proč. Když jedeš pryč, tak taky třeba 14 dní nemyješ.
Evaeva po odstavce ti tam vlitne bahno ci jinej bordel. Nam takhle pokazdy hapruje zachod. Musim myslet na to, ze je treba nejprve odtocit do umyvadla
moora asi jo, tak snad si dá Potrefenáhusa pozor
Už to teče ![]()
Potrefenáhusa hurááááááááááá, raduju se s tebou!
Potrefenáhusa máme i bezkofeinový :) ale teda koukám, že to už nebude potřeba :)
Potrefenáhusa no vidis, staci si tu postezovat a kolektivni vule ti tu vodu zaridi ![]()
Potrefenáhusa super!
Potrefenáhusa jupi..!!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje