Dnes u nás doobedu božie dopustenie, snehová metelica, silný vietor... Naše okná vyzerali takto na 2. poschodí.

Dnes u nás doobedu božie dopustenie, snehová metelica, silný vietor... Naše okná vyzerali takto na 2. poschodí.

A potom zasvietilo slnko...

Před týdnem jsem si tady stěžovala na šílenou bolest v krku. Zjistila jsem, ze tchýně i bývalý manžel lapli to stejné, probudili se v noci bolesti a nemohli polykat, všichni tři jsme ten začátek měli během dvou dnů. Syn měl sedmou nemoc, 14 dnů byl doma, posílala jsem ho na víkend k tatínkovi bez teploty. V pátek spal u tchýně, v sobotu u tatínka. Myslíte, že jsme to od něj mohli v nějaké jiné formě chytit? Přijde mi opravdu podivné, abychom měli všichni tři ve stejný čas stejné příznaky. Mne zabraly antibiotika už druhý den, tchýně je totálně vyřízená a bývalý manžel klasicky k doktorovi nešel .
tv mužovi sedmá nemoc začala jako angína, ale pak měl i vyrážku. Ale jestli jsem to správně pochopila, syn jel k tatínkovi až po 14 dnech po vypuknutí? Mě doktorka říkala, že děti budou infekční maximálně týden, jak jim se jim začne hojit vyrážka. To mi přijde divný, že by je nakazil po takové době.
Evaeva ano, až po čtrnácti dnech po vypuknutí. Jako, asi je to hloupost, co jsem napsala, ale přišlo mi to zvláštní.
tv chápu, taky by mě to zarazilo. Ale teoreticky by asi mohl být přenašeč nějaké té jiné nemoci, co jste všichni měli
Ale nejsem odborník.
tv když měli děti 7. nemoc, tak mě se projevila jako angina bez horeček a doktorka mi říkala, že je to běžné. Že dospělý to většinou nechytne, pokdu nemá nějaký imunitní problém a když chytne,tak to vypadá takto.
A jinak si stěžuji že všude jsou hromady sněhu a u nás už strašně dlouho nic ![]()
Sairondíky za reakci, to by i tak odpovídalo..
tv A exmanzel to vyléčil sam bez ATB?
Sairon U nás na Vysočině není vůbec žádný sníh. Děti měly sníh v prosinci a pak asi 2 dny v lednu o víkendu;-(
tv ja jsem to chytla v radu dnu po diteti, projevilo se to jako strasliva angina, ale crp bylo nizky, do dvou dnu to preslo samo...to by i odpovidalo tobe, no. Spis je zvlastni, ze az po 14 dnech.
711990 jojo, ten průběh by odpovídal, ale ta doba je divná.
tv A exmanzel to vyléčil sam bez ATB?
Nevyléčil, k doktorovi nešel, takze asi ještě trpí (včera trpěl, nové info nemám).
tv Jo takhle. No hlavně že je ti lépe!
711990 synovi se udělaly ty pupínky, pak zaschly, už jsem ho chtěla dát do školky..jenže měl znovu zvýšenou teplotu , pak se mu ještě udělal další pupinkek...třeba mohl být infekční delší dobu a já to chytla až později? Nevím.
tv Já si myslím, že klidně. Ty doby nakažlivosti můžou mít extrémy od nějakého průměru.
tv Jo takhle. No hlavně že je ti lépe!
Jo, už je mi dobře. Dnešní noc už byla docela fajn, ty předešlé jsem prokaslala. Jinak ani nekaslu, jen když ležím..a to je blbý, když chce člověk spát.![]()
tv Jj, já si teda když mi kašel dlouho jako na hodiny nedovolí spát beru léky. Prothazin nebo Codein, obojí je teda na předpis. A ten Prothazin, já ho úplně miluju, to pomyšlení, že je ti blbě ale vyspíš se:-D:-D
Karjadíky za tip. Nebyvám nemocná, tak doma nic nemám, příště budu vědět.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.