Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 04. února 2023 21:28

tv To klidně mohlo být i po 14 dnech. U nás dokonce když to dostal manžel, tak jsme zjistili, že 14 dní předtím to měl syn. Manžel jak ty, vypadalo to na šílenou angínu, ale kupodivu doktor na pohotovosti to poznal, syn potom říkal, že měl vyrážku na rukách a já si vzpomněla i na afty.

Offline tv
4187 příspěvků moje polička 04. února 2023 22:12

Renusatko me se doktor ptal, jestli jsem si vědoma, že bych se setkala s někým nemocných...a já nee. Vůbec jsem si to nedala do souvislosti.

Offline Karja
44215 příspěvků moje polička 04. února 2023 22:14

tv Já jsem si jednou pro něj jela v 1 ráno k segře, fakt jsem tušila že nezaberu, navíc si akorát budu budit děti, měli jsme jedno balení, které jsme si takto pujčovali v rámci rodiny:-D.....Pak mi ho napsala doktorka a beru to fakt ty nejhorší nejhorší noci, protože se nevyspat a ještě pak celej den dělat aupair, z toho by se nikdo nevyléčil. 

Nejlepší bylo, když mi děda pak ráno říkal, kam jsem jela, že mě slyšel, že jsem kašlala, ale proč jsem si od něj nepůjčila müllerovu pastilku:-D:-DNo tvl. on si snad myslel, že jsem uplnej mimon...

Offline tv
4187 příspěvků moje polička 04. února 2023 22:17

Müllerova pastilkaKarja 

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 05. února 2023 09:19

brrr Karja u nás (pomezí vysočiny a Brna) je to už cca 2 týdny tak, že sněží,případně prší a je nad nulou, pak pár dní mrzne, ale všude jen led a pak tozase povolí a začne sněžit, a sníh se neudrží

jako jsme už dobrý tři týdny všichni jakýsi zachrchlaní, takže by mě to zas až tak mrzet nemuselo, ale i tak je to na prd.

Offline Tak Betty
6041 příspěvků moje polička 05. února 2023 10:18

Už třetí den mi svědí holeně, mažu jak dívá a nic. Pleťovým krémem,  asi to chce něco vyzivnejsiho. 

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 05. února 2023 10:37

Sairon a stačí kousek dál, střed Brna a sněžení nikde. A ani moc déšť, spíš mlha a mrholení, ale pořád nad 0. Ani nevím, jestli tady byl za zimu den, kdy bylo pod 0, občas v noci jeden nebo dva. Já chodím celou zimu v teniskách a krátké bundě, mimo pár dní.

Offline Karja
44215 příspěvků moje polička 05. února 2023 11:11

Sairon Jj, u nás to stejne. Uvidíme co příští týden, teď jsme jely kolem jednoho pomozamrzleho rybníka a jako nějakej zamrzlej rybník v přírodě, se slunickem, tak to by mi na pár minut, co tam děti vydržej, bodlo, tam bych nacerpala energii, čakry a tak:-D

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 05. února 2023 11:26

Tak Betty ja na to taky trpim(obvzlaste v zime) a je to strasne otravny a neprijemny,nekdy kvuli tomu nemuzu ani spat a to mi tedy zabere az opravdu hutny maslo na nohy.Ja mam extremne suchou pokozku a do toho neoblibuju mazani takze hodne spatna kombinace.Ted uz mi i od te doby co je kolem ty nuly svedi vlastne cely telo a do toho jsem si uvedomila,ze i malo piju z nedostatku casu v praci.

No mazu se ted pravidelne,ty holene i dvakrat denne,a snazim se vic pit.Staci jeden den vynechat a je to zpet takze rada je-duslednost.

Mam mlika i kremy a ruzne to stridam.

Offline Tak Betty
6041 příspěvků moje polička 05. února 2023 11:31

Zarinya možná sáhnu po sádle. Já jen ty holeně a pravda je, že nejhorší je to v noci když se pokouším usnout.

Offline euridike blogger
3905 příspěvků moje polička 05. února 2023 11:37

Tak Betty 

Na tohle je fakt dobrá Linola lotion. 

Offline Tak Betty
6041 příspěvků moje polička 05. února 2023 12:27

euridike děkuji, určitě se po tom podívám. 

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 05. února 2023 12:41

Tak Betty Já používám Neutrogenu, protože tím trpím v chladném počasí, tak leden únor. A mám pocit, že norové by o tom mohli něco vědět. Většinou mi právě stačí večer po sprše, na vlhkou pokožku a nemusí to být ani každý den.

Mám toto, je to krém, ale dobře se roztírá a vsákne. 

Offline rysamona
1100 příspěvků moje polička 05. února 2023 13:17

Tak Betty taky tím trpím. Osvědčila se mi Ondřejova mast(v lékárně) a Protektin od Energy. A mezi tím mazat kde čím. 

Offline Isca
4887 příspěvků moje polička 05. února 2023 13:42

Tak Betty Případně ještě můžeš zkusit bambucké máslo, na suchý šupinatý nohy mi to zabralo.

Offline Zuzuli
3680 příspěvků moje polička 05. února 2023 13:54

Pred pul hodinou jsem dostala silenou ranu od pracky, kdyz jsem do ni davala pradlo a dotkla se bubnu. Proste probiji. Bud rozbita pracka a nebo elektroinstalace z roku 1969. Obvod, na kterem nedavno vyhorela prastara digestor. A ja se celou dobu odhodlavam to zavolat domacimu kdyz si vezmu, jaky sileny problem byla ta vyhorela digestor, a s tim souvisejici nefunkcni cely obvod v byte zahrnujici kuchyn a koupelnu (neboli jsem za ten tyden neuvarila ani nevyprala) a kdyz trval na tom, ze musi vse zustat, jak bylo, a nic se nesmi menit a uz vubec nebude platit za neco noveho

Ja tak nesnasim bydleni v najmu! Vzdycky, kdyz nekde vidim titulky typu "duvera v najemni bydleni je duverou k systemu" pripadne "na zapade bydli v najmu vetsina obyvatel", mam chut autora nastehovat k nam do skanzenu za komercni najem se smlouvou na rok a nebezpecnou elektrikou. Pardon, muselo to ven 

Offline Isca
4887 příspěvků moje polička 05. února 2023 14:00

Zuzuli Ježišmarja, tlapkàm, rozpadající se elektrika v bytě je moje noční můra

Offline dupali
468 příspěvků moje polička 05. února 2023 14:09

Zuzuli ufff, to je strašné elektřiny se bojím jak čert kříže. U těchto novinových titulků se také vztekám, že autor vůbec netuší. A to my bydlíme ve vlastním, tedy zatím je stále majitel banka nelze zkusit najít něco jiného?zvlášť když tam není ani finanční úspora.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 05. února 2023 14:31

Zuzuli Váš domácí musí být úplný idiot. Asi mu fakt nedochází, že špatná elektrika není úplně malý problém. Jednak zničené elektrospotřebiče, teď to probijení a příště můžeš vyhořet. Vím, že o tom skanzenu už si psala víckrát a určitě není lehké něco najít, kvůli místu, platbám, stěhování, ale tady bych brala nohy na ramena.

Offline DruI
5505 příspěvků moje polička 05. února 2023 14:37

Zuzuli Tak ne všichni pronajímatelé jsou takoví exoti jako ten váš, ale ten teda stojí za to. Doufám, že už plánujete stěhování.