DDěkuju ![]()
Stěžovací vlákno
DDěkuju ![]()
Fakirka super, přeji úspěšný začátek.
Fakirka super.![]()
Fakirka To zní dobře. Držím palce!
Ženy, všem vám děkuju za pidporu
Fakirka veľmi veľmi gratulujem!
Archivářka tak s takouto možnosťou už odpadaju všetky výhovorky.
letfenixa děkuju.
Archivářka s tím nákupem je to fakt hloupá výmluva, k neschopence můžeš mít napsané vycházky. To jsou ti nepostradatelní, co by se bez nich svět zbořil
Houby nepostradatelný, normální hladi to jsou! Aby nepřišli o pár korun, radši nakazej všechny ostatní.
U nás se to naštěstí dost nelibě nese, zaměstnanci jsou imrvére nabádáni, aby je ani nenapadlo lízt do práce, mají-li zdravotní problém, a už jsem zažila případy, který primář na férovku hnal domů, když viděl ty krhavý oči a nudle u nosu, provázený plíce trhajícím kašlem... a jelikož krátce poté vždycky díky tomu člověku lehlo i pár ostatních, myslím že se mu to projevilo i na odměnách, ta nezodpovědnost. Aneb výchova k ohledupnosti v praxi, když to nejde po dobrým.
999 prepáč, ak nechceš, neodpovedz, ale zistilo sa, čo ti bolo?
Fakirka Zní to moc skvěle, gratuluju!
letfenixa Ještě se to úplně nerozlousklo, zatím to vypadá na blbou shodu náhod a následnou reakci. Drž mi palce.
Archivářka to zdravotní volno povazuji za dost dobrý benefit. U na to. Bohužel, kvůli suplovani takhle nejde.
Pak tu kolegyni nechápu už vůbec.
999 držím!
Fakirka Ještě jednou gratuluju, doufám, že to ještě stihneš teda na sraz a povyprávíš. A potvrzuje to teorii, že člověk musí dostatečně dlouho tlouct do světa, a pak to ze světa vypadne, ale z úplně jinýho konce ![]()
Fakirka super sprava, tak vykročiť pravou a dobrý štart. ![]()
Juchu!![]()
To bylo pro Fakirka , nějak mi to blbne. Jsem za tebe moc ráda, ať se daří.![]()
Fakirka ať se ti v nové práci líbí!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje