Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline viktorka_od splavu
49260 příspěvků moje polička 31. března 2023 13:12
Reakce na Victoria:

Přiznám se, že to zděšení z uzavírek pošt nechápu, kdo jí dneska, komu je pod sedmdesát potřebuje?

ja ji teda nepotrebuju k nicemu, obcas mi prijde nejaka uredni obsilka, coz se z 99 % da vyresit datovkou. jinak me nic nenapada...

Offline RoSa
10146 příspěvků moje polička 31. března 2023 13:12

Lenka22

tak třeba jim tam nabyvatel nějakou komůrku pronajme... s.r.o. se zákl.kapitálem 10tis.Kč

Online Evaeva
příspěvků moje polička 31. března 2023 13:13

continuity no to si musíš rovnou zadat, že to chceš tam. Asi to jde jen přímo přes aplikaci Balíkovna/ v eshopu, ne že přijdeš na přepážku a pošleš to na adresu příjemce.

Online continuity
43005 příspěvků moje polička 31. března 2023 13:21

viktorka_od splavu tak já třeba potřebuji komunikovat se slovenskými úřady. dost často mi třeba píše zdravotní pojišťovna, já nemůžu ani využívat bankovní identitu.  

Tento tyden mi přišel doporučený dopis s dodejkou z banky - ačkoliv jsem cely účet zakládala online a druhý že slovenského daňového úřadu.

Pokud poštu nepotřebujete, buďte rádi. Jen by bylo fajn nevysvětlovat těm chudakum, co tam musí, že si to mají zařídit jinak. 

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 31. března 2023 13:23

Evaeva Když ono je často úplně jedno kam si to člověk zadá, třeba u nás je jedna Balíkovna v trafice za rohem, vždycky si chci nechat doručit zboží tam, když nic jiného než ČP/Balíkovna není na výběr nebo když to vychází nejlevněji, a zatím mi z těch třeba 20 zásilek do té Balíkovny reálně doručili jednu jedinou, co si pamatuju. Všechno ostatní dorazí s nějakým komentářem ohledně kapacitních důvodů na nejbližší standardní pobočku ČP. Jako vždycky to zkusím, ale už dopředu počítám s tím, že to tam zas nepřijde. :)

Offline Lenka22
2644 příspěvků moje polička 31. března 2023 13:23
Reakce na Victoria:

Přiznám se, že to zděšení z uzavírek pošt nechápu, kdo jí dneska, komu je pod sedmdesát potřebuje?

​Naposledy jsem čekala nedávno na poště asi hodinu na Czech point, předtím několikrát za sebou kvůli doporučený zásilce....pořád je tam něco, kvůli čemu se tam musí chodit, já tam dobrovolně nelezu.

Online continuity
43005 příspěvků moje polička 31. března 2023 13:24

Evaeva ale já jsem si to fakt zadala, že to chci do boxu

Zas ze mě tady nedělejte úplného debila. 

Stejně to skončilo na pošte. Možná kvůli váze nebo byl plný. My máme i ppl box a stejně už mi kurýr řekl, že to tam nejde dát, protože je balík velký nebo blbě poslaný. 

Online continuity
43005 příspěvků moje polička 31. března 2023 13:25
Online Evaeva
příspěvků moje polička 31. března 2023 13:32

Karoleena continuity aha, to se mi nikdy nestalo. U nás je to teda podle mě celkem předimenzované co se týče těhlech různých boxů. Ale podat do nich pošta neumí, zásilkovna a Ppl naštěstí jo.

Offline Victoria
1419 příspěvků moje polička 31. března 2023 13:33
Reakce na continuity:

Victoriavzdyt píšu přímo v tom příspěvku, že budu využívat jiné služby, takže ČP klesnou výnosy.

​Ne, to tam nepíšete. Vy stanovujete podmínku, za kterou budete využívat jiné služby

Dovolím si odcitovat "Ve chvíli, kdy budu muset jet pro balík autem na místo, kde se nedá pořádně zaparkovat, tak značnu využívat jiné služby. "

Já poměrně přesně čtu a pouze na to, co čtu, tak odpovídám.

Offline Zuzuli
3760 příspěvků moje polička 31. března 2023 13:34

Evaeva balikovna se da podat jen na poste? Ted jsem zrovna prodala dve veci na vinted a chtela jsem to odnest do sazky. Na jejich webu nic konkretniho nenachazim.

Tak koukam, ze z te nasi balikovny v sazce se balik poslat da

Online Evaeva
příspěvků moje polička 31. března 2023 13:37

Zuzuli no, jestli to jde v trafice popravdě nevím, my tu máme balíkovnu jen na poště a do boxu. Ale na stránkách balíkovny to, myslím, bylo vidět u té které pobočky.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 31. března 2023 13:38

Zuzuli tak to je fajn, já bych na poštu taky dobrovolně nepáchla

Offline Victoria
1419 příspěvků moje polička 31. března 2023 13:39

Jako já chápu, že to někomu zkomplikuje život, to je jasné. Ale doba se posunula, strašně se mění a mi se tomu musíme přizpůsobit. Ty možnosti ty jsou. Pokud opravdu někdo naříká, že u jiné pošty nemůže zaparkovat, že je to daleko, že žije v jiné zemi, no tak to jsou prostě obtížnější podmínky v nějakém ohledu, ale není nárok na to, aby stát v současné kondici dotoval ztrátový podnik, který udržuje služby na úrovni 19. století i v době, kdy služby se posouvají ve století 21. A není důvod, aby ostatní financovali jiným jejich pohodlí... Nějaké pobočky zachovány budou... vyberte si takové banky, takové pojišťovny a já nevím co ještě, co poskytují služby moderním způsobem. Pokud sedíte celé dny na internetech a pak si jdete stoupnout do fronty na poštu, abyste podaly daňové přiznání, no tak to raději nechám bez dalšího komentáře

Online continuity
43005 příspěvků moje polička 31. března 2023 13:39

Victoria a proč bych nemohla využívat služeb pošty, kdyz mi doposud vyhovovali nejlépe?

Offline Karja
44632 příspěvků moje polička 31. března 2023 13:40

My máme třeba uplně super vesnickou poštu s geniální otevírací dobou od 7 do 9 a pak na hodinku kolem 3, jako to stihne každej, kdo pracuje v kolbence i kdo jezdí do kanclu později. Je to rovnou u obchodu, školy, školky, je to hodně využívaný, pohodlný, je to prostě cestou. Ta by mi chyběla, sedmdesát mi bude za 40 let:-D.

Offline Vlm
897 příspěvků moje polička 31. března 2023 13:40

Zuzuli podat se dá na jakékoli balikovně mimo boxu

Offline Victoria
1419 příspěvků moje polička 31. března 2023 13:42
Reakce na continuity:

Victoria a proč bych nemohla využívat služeb pošty, kdyz mi doposud vyhovovali nejlépe?

​A proč by vám to měli daňoví poplatníci financovat sanací ztrátového podniku?

Offline Victoria
1419 příspěvků moje polička 31. března 2023 13:42
Reakce na continuity:

​Tak poštu jako takovou vám nidkdo neruší, jen vám prostě ruší pobočku, která je vám pohodlná. 

Offline viktorka_od splavu
49260 příspěvků moje polička 31. března 2023 13:43

continuity ani datovku nemuzes pouzivat? na slovensku neni?