Potrefenáhusa ono asi i ubylo těhotných, v Motole úplně zrušili registrace k porodu
Stěžovací vlákno
Evaeva Loni snad bylo nejmene deti za dvacet let.
GChK Přístup tchyně je teda zarážející. Upřímnou soustrast.![]()
Na velikonoce me dostala nejaka viroza, uz treti den mi je mizerne. Nastesti je to volno a je doma muz, ale i tak tu po me porad skace dcerka. Takze cekam, ze nejspis odpadne i ona, protoze v tesnejsim kontaktu uz asi byt nemuzeme. A to mame pristi tyden jet pryc
Zuzuli my postupně s různou intenzitou odpadneme většinou všichni, v té domácnosti je asi celkem jedno, jak je ten kontakt blízký. Ať se to brzy přežene a můžete na dovolenou ![]()
GChK úprimnú sústrasť
A stále frflem na počasie, tak mi FB vyhodil spomienku spred 2 rokov a fotka z balkóna na zasnežený svet ![]()
Zuzuli my jsme teď taky nemocný, já už 10.den nemuzu vůbec dejchat, mimino má asi tak třetí rýmu, co se narodilo. Blbě spi, furt se budí, jak se mu blbě dejcha, hur se kojí. Už mám po skoro 14 dnech nějak dost... teď spi obe, ale starší už budu muset jít pomalu budit, spala bych moc
Potrefenáhusa jé, deset dní, to je dlouho teda. Mladší byl taky takhle chudák nemocný, první rýmu měl snad ve třech týdnech (a to byl deset dní v porodnici). Ale zase mi přijde, že ty rýmy teď většinou zvládne s lepším průběhem než starší.
Na rtu se mi udelal VY VITE CO! ![]()
Zuzuli Uvidite, my už jsme v takové fázi, že už to od sebe snad ani nechytáme. Tak držím palce. Nebo aspoň je ta cesta většinou děti a pak my. Od nás děti snad nikdy nic neměly a to sambo tuto sezónu trhá virozove rekordy.
Ja som si včera dala studeného radlera
no tava som!
Lamicka to má muž, ještě k ty ryme, co ji chytil jako poslední
Jos úbytek je všude cca 10-15%. Nebýt Ukrajinek, bylo by to ještě o něco horší.
Lamicka Nevíme a nechceme. Zovirax s náma a zlý pryč! Virtuálně tlapkám.
Karja k nám to tahají jen děti. Ale mně většinou nic moc není nebo jen dva dny třeba, narozdíl od dětí. Většinou to teda postupně chytneme všichni, ale teď naposledy muž vydržel, přitom to byl nějaký horší moribundus.
Když přijdete domů v noci z vigílie a na stole je vzkaz od dětí: "Máme zamravencovanej špajz!"
Potrefenáhusa taky tlapkam!
debata uz pokrocila ale ja si z kontroly v porodnici este teda ako tehotna pamatam ze mal doktor nejaky novy nadupany ultrazvuk pozicany v ambulancii a kazdej robil fotky babatka zdarma. ja som si odniesla nadhernu fotku tvare ale myslim ze pan doktor mal vacsiu radost z novej "hracky" ako ja z fotky ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články