Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Zuzuli
3764 příspěvků moje polička 17. dubna 2023 21:26

pecka ano, s ohledem na specificky sortiment bych cekala trochu odbornejsi poradenstvi. Ale on ten jejich monopol, kdy neni moc kam jinam jit, asi neni uplne motivujici ke zlepseni. Tohle je fakt hrozne depresivni obchod, v suterenu, stisneny... Ja nesla poukaz na epitezu jeste i kamaradce, kterou jsem potkala v nemocnici po operaci, a ta tam taky strasne jit nechce a odklada to.

Moc me mrzi, ze maminka ma spatnou velikost, pritom vyber je takovy, ze pri trose dobre vule by to mohlo vypadat velice podobne. Je blbe, ze poukaz na epitezu je jednou za dva roky, kdyz si ten poukaz pak vezme nekdo za nevyhovujici vec. Kdyz bez nej je to vec za tisice, takze si asi malokdo zajde pro dalsi nekam jinam. 

Offline pecka
6195 příspěvků moje polička 17. dubna 2023 21:57

Zuzuli veď práve, tá cena a fakt, ze máš nárok raz za XY rokov na novú epitézu ale som jej povedala, že dostane "prso" na narodeniny :)

Offline Tak Betty
6130 příspěvků moje polička 17. dubna 2023 22:57
Offline Isca
4891 příspěvků moje polička 18. dubna 2023 22:07

Tak pošeptmo si stěžuju, že v momentě, kdy jsem přišla o práci, se mi nahromadily srazy z nejrůznějších škol. No balancuju mezi tím tam nejít, a tím se propadnout do ještě větší sociální izolace, nebo si ymyslet  komunikační strategii (čti interpretovat situaci tak, abych si v 53 nepřišla jak úplnej loser).  

Offline Len
2673 příspěvků moje polička 18. dubna 2023 23:50

Isca A nemohlo by ti to naopak pomoct? Většina pracovních pozic se vůbec nedostane k inzerci, ale obsadí se přes známé. Třeba by někdo věděl o místě přesně pro tebe. Chápu že, řešíš tu společenskou rovinu, ale dostat výpověď není žádná ostuda a už vůbec to nestojí za sociální izolaci. 

Offline continuity
43013 příspěvků moje polička 19. dubna 2023 00:11

Isca ja bych teda ani nevykládala, že jsem dostala výpověď, prostě hledáš práci. 

Já ji teda hodlám dat a udělat si volno, i tak mě všichni litují a utěšují mě, že si určitě něco najdu. Takže ti rozumím. Je to otravné, i když jsem si to vybrala sama, natož, když člověk není v té situaci úplně dobrovolně. 

Offline slniecko admin
19556 příspěvků moje polička 19. dubna 2023 00:13

Isca mne sa takto nahromadili, keď som pred pár rokmi ochorela a prudko pribrala. Nešla som. Dodnes to ľutujem, hlavne u tých, ktoré sa už nezopakovali.

Kašli na to, zistíš, že proste každý rieši niečo.

Offline Luna
10864 příspěvků moje polička 19. dubna 2023 08:21

Dalsi stiznost od nesnesitelnyho sverence, jehoz matka je fetka a ja se k nemu udajne strasne chovam. Ehm...jako hur nez tim, ze v tehotenstvi fetuju? Takze opet zvazuju odchod. Skoda, ze tech moznosti moc nemam.

Offline Isca
4891 příspěvků moje polička 19. dubna 2023 10:07

Len slniecko continuity Díky za podporu, půjdu tam a budu to brát jako výzvu k socializaci

Offline Isca
4891 příspěvků moje polička 19. dubna 2023 10:12

Luna No, někdo se k němu přece musí chovat hůř než ona, to je otázka základni (i když dost pokroucené) psychohygieny dotyčné matky.

Offline Fakirka
2226 příspěvků moje polička 19. dubna 2023 10:14

Isca určitě tam jdi

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 19. dubna 2023 11:34

Luna ty jsi myslím z Brna? Já si nedávno dělala průzkum soukromých ZŠ co jsou v Brně a minimálně v polovině z nich hledali učitele/ průvodce. Z toho co občas píšeš o svém stylu učení, bych řekla že by to pro tebe mohlo být přiléhavější, než obyčejná ZŠ.

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 19. dubna 2023 11:40

Isca my měli sraz s gymplem loni a mě se tam nechtělo, měla jsem pocit že nemám jiné téma, než si stěžovat na to, jak nejsem na rodičovské spokojená a že se mi vlastně nechce s nikým řešit jak mě to doma ubíjí. Nakonec jsem šla a dala si předsevzetí, že si nebudu stěžovat na mateřství a nakonec to dopadlo tak, že jsem tam byla jediná matka malých dětí, která si nestěžovala

Každý má něco, myslím že není potřeba nějak se zabývat tím, co si budou myslet lidé se kterýma mám společné pouze to, že jsme před x lety navštěvovali stejnou vzdělávací instituci.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 19. dubna 2023 11:50

Isca my sme mali zraz zo ZS v novembri, planovany par mesiacov vopred, kedy som bola nezamestnana po rodicaku a tiez som zvazovala neist. Nakoniec som sa prihlasila a spravila dobre, dva tyzdne predtym nastupila necakane do dobrej prace. A aj keby nie, tak by som si na zraze mozno nasla inu :) Takze za mna chod, urcite to bude fajn a mozno tiez dostanes tip na nejake miesto, ako tu uz niekto spominal. 

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 19. dubna 2023 12:22

Isca Pokud by jediný důvod pro nejít měla být výpověď, tak určitě jdi! A užij si to!

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 19. dubna 2023 14:27

Achjo

Letos je nejhorsi pocasi co jsem tu kdy o velikonocich zazila.Od zitra jsem chtela ject po vyletech a k mori...vypada to,ze to nedopadne.

Tohle je tedy u more kam jsem chtela zitra u nas je o 4st vic.no,zoufalost.

Offline Kora
příspěvků moje polička 19. dubna 2023 15:12

Zarinya to je stejný jako tady, akorát v sobotu tu má být dvacet

Bude líp.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 19. dubna 2023 15:28

Kora no jasne,ze bude lip az odletim do nemecka.

no nevadi dum mame hotov tak si ho uzivam,v nove kuchyni je radost varit.:-)

Offline Luna
10864 příspěvků moje polička 19. dubna 2023 17:34

Isca Jako ja uz jsem ale regulerne nasrana. Koho by tam ti vidlaci chteli? Stojim si za tim, ze nikdy lepsi chovani od ucitele nezazijou. A chystam se na vystup na porade. Nikdy jsem se nikde neozvala, ale jako ne, povl me kritizovat nebude.

Offline continuity
43013 příspěvků moje polička 19. dubna 2023 17:37