continuity Jako kdybych fakt udelala neco spatne, ze by mel duvod. Nemela bych problem to uznat, ale ted teda si stojim za tim, ze jsem neudelala nic. Prijdu si fakt (prehanim) jak v 50. letech.
Stěžovací vlákno
Luna to je přece úplně jedno, kdo co udělal špatně. Nejsi fakt jediná, na kterou v práci neprávem křičeli. (nám se to děje také). Ale z principu věci si to ty, kdo je kompetentnější (ať už vzdelaním, zkusenostma, inteligenci) danou situaci řešit.
Pokud opravdu na svoje žáky a jejich rodiče nahlizis jako na vidláky a povl, tak se nikam nepohnete. Rozhodně bych se tím nezkoušela obhajovat. ![]()
continuity Ale ne, ja mam bezvadny zaky. S par vyjimkama. A pani, co si neodepre herak, i kdyz je tehotna, pro me je opravdu bez komentare. A vyjimecne ten termin na tyhle lidi pouziju, sorry. ![]()
Ten jeji kluk je chudak normalne pripad pro psychiatra, ale dal to rozebirat nebudu.
Luna Problém je v tom že si rodiče stěžují a nebo v tom že jim vedení věří?
viktorka_od splavu Vedeni je zna a neveri jim, ale stejne se jim musim v podstate omlouvat za nic. Smarja, jak me tohle sere.![]()
Luna To dáš! ![]()
Isca Určitě jdi! Litovala bys.
Sweet Potato
Ja vim, omlouvam se za ty vyrazy vyse, ale fakt jsem byla uplne zoufala. ![]()
Proste te nekdo jen z principu bere jako nejakyho nepritele, i kdyz se snazis jim maximalne pomoct.
Lunamyslím na tebe, držím palce a ty termíny chápu.![]()
Luna já nevím, jestli je nutné se omlouvat za nic. Snažila bych se matku přesvědčit, že máte společný zájem, aby z toho kluka něco vyrostlo.
Možná na to nemá mentalni kapacitu, ale zkusit by se to mělo. Nechci tady dělat ďáblova advokáta, ale ona má taky možná výčitky, to nikdy nevíš. Pak to ventiluje takto.
No držím palce každopádně.
continuity Diky![]()
Kluk praveze neni vubec hloupy. Ale dusevne a emocne je chudak uplne mimo. Zacne vykrikovat z niceho nic. Nebo vstane a jde si umyt boty pod vodu do umyvadla...
a tak. Potrebuje psychologa nebo nejakou odbornejsi pomoc. A koncim uz s tim.![]()
Luna je smutné, že to nejvíc odnáší ty děti. Drž se.
Vy všechny, co jste tu vychvalovaly odžmolkovače, mi dlužíte novej svetr! Aneb je šikovná, to nemohu říci...![]()
Sweet Potato
ja jsem se chtela vyhnout nehode s odzmolkovacem, tak jsem to zkusila ziletkou, podle navodu na instagramu....no, vysledek je stejnej.
711990 Aspoň tě to vyšlo levněji!![]()
Sweet Potato to rozhodne, ziletku jsem pouzila tu, co s ni narezavam chleba. Tam jsem urcite usetrila. Na tom kasmirovym rolaku uz min![]()
Sweet Potato 711990 hele zkuste pemzu - ta je vcelku bezpečná...
Isca Určitě běž, bude to dobré a budeš ráda. A rozhodně to neber jako něco špatného, že teď nemáš práci a neříkej to tak. Třeba tady mají pravdu a najde se něco přes známé a nebo si vzpomenou za týden, že zrovna ty hledáš a tak.
Isca Ber to jako momentální výhodu. Narozdíl od těch, co na sraz přivalí z práce, opocení, zdrchaní, ty si přijdeš včas, odpočatá, upravená, krásná. Hledat práci je úplně ok, dost možná ti sraz k nějaké pomůže.
Vy jste chyběly v hodinách fyziky? ![]()
A ty ses taky pomátla... pemza je jen krůček od už jmenovanejch způsobů. Přece když část materiálu, tvořícího výrobek, odstraníš (a to drhnutím pemzou nebo odřezáváním nebo odštipováním), tak ten materiál tam co, Halík?! Ten materiál tam nedoroste!
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články