Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Luna
10864 příspěvků moje polička 23. dubna 2023 10:22

barbucha Strašná pakárna.  

Offline stes
9217 příspěvků moje polička 23. dubna 2023 11:45

barbucha příšerný....tohle mi proste tak sejří,že ze mě na stary kolena toho rasistu snad udelaji

Offline barbucha blogger
35802 příspěvků moje polička 23. dubna 2023 12:06

stes 

Jednak nechápu jak si to vůbec můžou dovolit... škoda že je autor nemůže žalovat! A pak mi taky poněkud leze na nervy, že to platí jen jednostranně! Například ve filmech - kde hrajou černoši i bělošský postavy, typicky anglickou šlechtu... Já se uklidním, teprve až bude Nelsona Mandelu hrát George Clooney a Othella Brad Pitt! Páč teda ta kýžená rovnoprávnost se nejlépe dokazuje barvoslepostí a na historii v případě bohulibého záměru nezáleží!

Offline stes
9217 příspěvků moje polička 23. dubna 2023 13:25

barbucha presne

Offline continuity
43013 příspěvků moje polička 23. dubna 2023 14:32

Hlavně nechápu to přemalovávani historie. Když popřeme, že v Egyptě žili Núbijci tak to spíš jejich historii popře, než žeby je to nějak pozvedlo a zrovnoprávnilo. 

Offline stes
9217 příspěvků moje polička 23. dubna 2023 14:38

continuity ale tohle vsechno se v ramci rovnopravnosti deje...popirani historie. Byli otroci, byli. Neni to hezke,ale stalo se to. Takze o tom nebudeme mluvit? Atd atd...kdy vymazou svetovy války? Zatim asi ne,protoze nas napadli běloši....

Offline continuity
43013 příspěvků moje polička 23. dubna 2023 15:08

stes no právě. 

Třeba na Slovensku byla vyšší šlechta buď maďarska nebo německa. Slováci byli dlouho kulturně utlačovaný národ. A přestaneme o tom mluvit nebo bude Slovák sprosté slovo úplně? To samé jsou Židi. Lidské dějiny jsou docela krvavé a hezké to většinu času nebylo. je potřeba o tom mluvit, aby se to už nikdy nestalo, protože vůbec nejsem přesvědčena, že je jakékoliv opakování těch věcí vyloučené. 

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 23. dubna 2023 22:57

Nevim, co driv. Fakt se mi nakupilo prace doma, terminy v praci, zahrada. Dnes honim deadline ( ta je zitra). A co? 

Dal nectete.

Deti maji vsi.

Offline Marielle
příspěvků moje polička 23. dubna 2023 23:10

barbucha četla jsem titulek a nemám sílu to rozkliknout... poslední dobou je mi z "koreknosti" nevolno, ...

Offline slniecko admin
19556 příspěvků moje polička 24. dubna 2023 01:57
Reakce na continuity:

stes no právě. 

Třeba na Slovensku byla vyšší šlechta buď maďarska nebo německa. Slováci byli dlouho kulturně utlačovaný národ. A přestaneme o tom mluvit nebo bude Slovák sprosté slovo úplně? To samé jsou Židi. Lidské dějiny jsou docela krvavé a hezké to většinu času nebylo. je potřeba o tom mluvit, aby se to už nikdy nestalo, protože vůbec nejsem přesvědčena, že je jakékoliv opakování těch věcí vyloučené. 

​Á, to tak úúúplne nie je, to utláčanie mohlo trvať takých cca 150 rokov, viac nie. A čo je so Židmi?

Inak teda súhlasím s tým, že toto prepisovanie kníh je úplne na milú jarmilu, cítim to presne tak, ako to napísala stes .

Offline Malenge
4838 příspěvků moje polička 24. dubna 2023 08:02

Já bych chtěla vědět, co je tak strašně nekorektního na krásných bílých zubech, že je nutné je čtenáři zatajit. Nebo na ebenovém těle, které by lákalo sochaře ke zvěčnění či jak to tam bylo. Nemůžu si pomoct, ale tohle už je zcela kontraproduktivní kretenismus   (pardon, slušnější slovo se mi nějak nedaří najít).

Offline rasaNori
8833 příspěvků moje polička 24. dubna 2023 08:30

Malenge já jsem zcela upřímně ráda, že komplet Agathu zdědim po mužove babi, všechno stará, nyní nekorektní, vydání. 

Offline continuity
43013 příspěvků moje polička 24. dubna 2023 08:51

slniecko Židi taky byly utlačovaný národ. A taky má slovo žid v běžné mluvě dost pejorativnich až negativních konotací. 

Offline letfenixa
10866 příspěvků moje polička 24. dubna 2023 09:30

Vymieňajú nám stupacky

Offline continuity
43013 příspěvků moje polička 24. dubna 2023 10:04

letfenixa nás to čaká tiež. vlani sa vymenili ventily (dva dni bez vody) a tento rok sa budú meniť troubky v tým ventilom. 

Naše svj je úkaz. Tento rok sa bude zateplovat vestibul, pretože pani nad "prochládá podlaha". K tomu se pridal najomca nebytového priestoru, že mu je tiez zima a ze chladnú trubky od kurenia, takže investícia asi 100 tisíc sa všetkým vyplatí. 

Pani mohli radšej prispieť na nové podlahy.

Offline letfenixa
10866 příspěvků moje polička 24. dubna 2023 10:08

continuity tak ale veď o tom rozhoduje spoločenstvo vlastníkov, to nemôže byť len preto, lebo niekto chce

Offline continuity
43013 příspěvků moje polička 24. dubna 2023 10:42

letfenixa no vies ako, keď sa to predloží na schôdzi v patřičnom kontexte, pani zaplače, ďalší sused vytiahne, nejaké historické krivdy. Nevidela si vlastníkov?

Bývame tu 14 rokov a ešte sa mi nepodarilo tie vztahy rozpliest. Keď idem na schôdzu, akurát nás urážajú. Takže tak. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 24. dubna 2023 10:56

continuity máš naději, že se vymění vlastníci. U nás se teď přistěhovalo pár mladých rodin a hned se hýbou ledy. Schůzi teda máme zítra, tak snad pak nebudu mluvit jinak

Offline letfenixa
10866 příspěvků moje polička 24. dubna 2023 11:00

continuity nie, nevidela. U nás veci celkom fungujú. 

Offline continuity
43013 příspěvků moje polička 24. dubna 2023 11:08

Evaeva no ale ta výměna je taková zoufalá systémem, že ti senioři z původně státních bytů pomalu vymírají. Ale ti noví, co se nastěhují, po pár letech ztratí zájem. Je těch bytu hrozně moc, z toho dost je obecných nebo pronajatých. 

Jsou na sídlišti menší paneláky, kde je méně bytů a nikdy to nebylo státní a tam to funguje úplně jinak. Taky schůze netrvá tři a půl hodiny, ale 45 minut.