Stěžovací vlákno
Hladím po hlavičce, muck muck!
barbucha no jako ale na svoji obranu chci rict, ze nejdriv to slo skvele!!!! Byla jsem opatrna a tak....![]()
barbucha Velmi často. ![]()
barbucha ale pemzou nevyrobíš díru! přejíždí se po tom materiálu jen jemně
barbucha já mám něco na způsob tý pemzy (prostě taková uzoučká rašplička) a jen to strhává žmolky. koupila jsem to kdysi v takovým tom svetrovým obchodě z anglie, co děsně kdysi frčel na pekle
A za jakým účelem se to jemně přejíždí, prosím?
barbucha aby tam ten hlavní materiál zustal - veme to jen to, co přečuhuje
Holky, jenže ty žmolky jsou z čeho? Přece z původního materiálu, ze kterýho je ten svetr. Tak prostě když z toho kus odstraníte... tak nejdřív to místo bude tenčí, a pak... ![]()
Eště jsem neměla natolik oblíbenej, abych ho, jakmile zažmolkoval, nevyhodila. Vždyť je to beztak ještě ke všemu práce pro vraha, ty jednotlivý malinký žmolky...
barbucha jasně, lepší je vyprat to na šedesát a udělat z XeLka XeSko... a žádná ztráta materiálu! ![]()
barbucha ono to ale dost často žmolkovat přestane, po pár nošeních a vypráních
barbucha tak ale ten žmolek, to už je stejně takovy materiál na odchodu. Ten už se do toho svetru taky nijak nevrátí
barbucha jámám takový kamínek na kašmír, vypadá to jako pemza.
Akryl se tím zničí, ale na kasmiru a vlne to akorát obere ty žmolky a trochu zo načechrá. Za mě dobré řešení, akorát je z toho príšerný bordel.
barbucha jasně, lepší je vyprat to na šedesát a udělat z XeLka XeSko... a žádná ztráta materiálu!
Tak jako toto se mi nedavno povedlo s mou nejoblibenejsi cosackou pletenou vestou
Jako kdyby ji meli, tak znova kupuju, ale takhle to musim dat osmilete dceri![]()
Tak druhý stupeň pekla totálně špinavého psa do obytnaku je totálně špinavý pes, navíc ohozeny půlkou velké sklinky plno tučne hořčice. Fotku nemám.
rasaNoriNo to tě lituju. U nás nedávno kocour proběhl kečupem a měl od toho celej ocas. Jednak to samo nechtěl olízat, umýt, utřít to nešlo, bylo to všude po bytě a musela jsem ho dost ostříhat. A to je pořád malý zvíře ve velkým prostoru.
Renusatko ona chudák ležela venku pod stolem, u pramene, a koukala vzhůru co spadne, a ona spadla hořčice:D takže cenich, celá naprsenka, přední pazoury. Nešlo to umýt, sundat ubrouskama, nic. Olizat to kupodivu taky odmitla:D Miluju tyhle hurá akce!
Mně z tý politický korektnosti jednou jebne.
Tak "krásné bílé zuby" je špatně? Jo? Že se jedná o úvahu Evropana, jehož civilizace prostě považuje bílý zuby za hezčí než hnědý nebo černý, je už úplně jedno... ten prostě nemá právo na názor, rasýsta jeden! Rovněž tak se brzo asi zruší rasistický povyšování se chválením krásnejch modrejch očí, no ne? Postavy v knihách budou mít prostě oči. Vlasy. Šaty. Jen žádný barvy, prosím! A rozhodně žádnej etnickej původ! A nejlépe ve větách holých, to bude nejbezpečnější. To bude zábava, to se to bude číst!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články