razorblade Ale nee![]()
Stěžovací vlákno
Tak abychom nemuseli volat zámečníka, sambo vlezl do domu přes střechu, normálně si sundal tašky, něco tam oddělal, trvalo mu to teda dlouho, ale povedlo se. No takže jsme si ověřili, že v našem zámku nelze odemknout, pokud jsou klíče zevnitř:-D
Karja no tvl to je dobrodruzstvi teda. Ale je kreativni sambo!
moora No je no, mám neuvěřitelné štěstí, že zabouchnu dveře v den, kdy chce dělat "tu díru" na střeše:-D, on tam pak vedl nějaký trubky nebo co. Chtěl to dělat včera, ale pršelo, ještěže to takhle na mě počkalo! Ale jsem fakt debil, já jsem věděla, že jsou tam klíče co byly náhradní, ale nějak jsem nepočítala, že ten zámek funguje jako dřív ty staré zámky....
Karja to mi pripomenulo instac nikol leitgeb so starsim videom "du za tebou vole"
ked sa jej v izbe zamkol vtedy asi 3 rocny syn a jej partner isiel po streche a cez stresne okno za nim ho vyslobodit
Renusatko no uff
... na bydlení v Brně mám jen krásné vzpomínky, prostě pohoda džez (a to doslova, soused večer hrával na saksofón), ráno pod okny sousedi a pejsci, později školkové děti, sousedi z baráku milí, vstřícní. Moc mi to chybí.
Karja nikdy som nepochopila kľúče zvnútra dverí.
letfenixa aby si ich nemusela pri odchode hladat :)
letfenixa no my třeba nemáme háčky, takže tam si klíče ukládá muž:) Ale hlavně je dobrý, když se omylem zabouchneš, že to jde otevřít i s nimi
Mrakoplas máme ich na hacikoch. A máme protizabuchovaci zámok.
letfenixa No hele, my jsme tak asi zvyklí jak jsme nikdy neměli kouli. Ale tentokrat to prostě byla blbá shoda náhod, jakože hodně lidí, ty klíče nám vraceli řemeslníci, já tam s nima o něčem jednala, měla jsem tam děti, prostě takovej shon a převrat dohromady při tom odchodu.
letfenixa my mame tiez taky zamok a preto tam mozeme veselo kluce nechavat
Karja zadny dvere nejdou odemknout kdyz jsou zevnitr klice, ne?
711990 Jdou, u našich to právě jde a nemají žádné hogofogo dveře, takže jsem si já a nejen já myslela, že je to u nových dveří už standard. Já jsem párkrát měla chuť, když mě sambo naštval mu zamknout dveře a nechat klíč zevnitř, ale k prdu by mi to bylo:-D.
Karja Na tohle je dobrý zámek, který má uvnitř trvale klíč. Ale zase děti si zevnitř otevřou a můžou odejít ven. My takový máme a ten klíč jde hodně ztuha, takže syn s ním zatím neotočí, ale u našich si už klidně odemkne. Každý typ má něco, no.
Karja Jo, já si kdysi taky myslela, že je to standard a tak mě nenapadlo zkontrolovat typ zámku, když firma při rekonstrukci objednávala nové dveře, tak ho holt nemáme.
Myrtila Jo, no my vyměníme kouli za kliku a tím se nám trápení vyřeší:-D. Ale jako dobrý na to přijít takhle, než kdybych si tam zabouchla děti třeba. Nás to nějak při objednání těch dveří nenapadlo si pohlídat jestli budou koule nebo klika, protože kouli jsme snad v životě nikdy neměli, mysleli jsme si, že klika je standard.
DruI Jo, no my až si koupíme tu kliku, tak to bude vyhovující, nezabouchnu se a zároven můžu sambovi nechat klíče v těch dveřích, kdyby na mě přišel nějaký nedospělý nával vzteku, který samozřejmě nemívám.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články