Karja Taky máme kliku, právě kvůli tomu zabouchnutí jsem nechtěla kouli, nejsem na ni zvyklá, takže by to bylo hned. Jinak moje kamarádka říkala, že když si takhle zabouchla doma děti, hasiči jí otevřeli byt snad do 5 minut od zavolání, tak kdyby náhodou... ![]()
Stěžovací vlákno
Evaeva Víš co, to jsou všechno ty objednávky a nabídky po netu, tam nepodchytíš hrozně moc věcí, když jsem v obchodě zeptám se na každou jednu kravinu, co ani nesouvisí snad.
Karja mně by zas nenapadlo, že někdo má zvenku kliku
Já si pamatuju, že jsme tohle všechno museli vybírat, ptali se, jak to chceme.
Myrtila Jojo, snad se to nestane!
Karja aha, my to vybírali osobně
Evaeva Tak zvlášt v domě se zahradou je koule absolutní blbost, furt trajdáš tam a zpátky.....No musíme to napravit, ted bude cesta přes střechu už uzavřena, tak aby se nám to významně neprodražilo!
711990 jo, úplně vevnitř. Klidně zamkneš a necháš tam klíč. Když pak odemykáš z druhé strany, tak se to jakoby protočí jednou na prázdno, je poznat, jestli tam ten klíč je nebo ne.
Karja jojo, u baráku to dává smysl
A to se mi povedlo zabouchnout už někdy minulý měsíc, taky jsem čekala nějaké řemeslníky, viděla jak autem objíždí, hledají, vylítla jsem ven na ně zamávat, dveře jsem samozřejmě v běhu zabouchla! No naštěstí jsem měla v ruce mobil a klíče v zámku nebyli, ale musela jsem potupně volat svému tátovi at přijde s náhradníma klíčema a jelikož byla zima, a já dost nalehko, tak mě ti řemeslníci zvali k sobě do dodávky a bylo to celý fakt mega trapný. Jak je vidět, nepoučilo mě to a muselo se přitrvidt. Sambovi se tohle nikdy nestalo a mě v rozmezí měsíce, dvou dvakrát.
711990 No tak když chodíš na zahradu, tak aby si furt netahala klíče, balkonovýma dveřma se chodí spíš jen v létě a třeba ne když něco děláš, aby sis netahala bordel do obýváku.
Myrtila my, když před třiceti lety zabouchly ségru - mimino spící na balkoně, tak jsme volali snad od sousedů, jestli už jsme měli v domě telefon (nebo dokonce z budky) a čekali než přijede táta z práce. Vlastně nevím, proč mamku nenapadli hasiči ![]()
Karja já jsem rada, že máme zámek, co jde zvenku otevřít. Na dveřích do bytu je "brano", s dětma je to hned, že se dveře zabouchnou a klíce jsou uvnitř. Když jsem měla na seřízení dveří technika, tak mi důrazně doporučoval zamykat zevnitř na noc, i když je zvenku koule. Nebydlíme v žádný vyloučený lokalitě. ![]()
Tabea Jj, no musíme s tím něco co nejrychleji udělat!
Evaeva Tak zvlášt v domě se zahradou je koule absolutní blbost, furt trajdáš tam a zpátky.....No musíme to napravit, ted bude cesta přes střechu už uzavřena, tak aby se nám to významně neprodražilo!
Přesně, taky máme zvenčí kliku.
Tabea my se na noc zamykáme, co pamatuju. Zaujalo mně to brano, to se zabouchneš fakt hned. Ale ono stačí, když to chytne průvan.
Evaeva My už máme otipované sousedy, komu dáme klíče, protože my se sambem máme furt něco s klíčema....no takže to musíme dát minimálně dvoum a segře do vedlejší ulice.-D:-D.
Tabea kdyz jsem videla jak snadny a rychly je otevrit nezamknute dvere- je to opravdu ve vterine a nic extra na to nepotrebujes- tak jsem se taky zacala zamykat
Evaeva Mě by hasiči taky asi nenapadli, ale je to dost užitečná informace ![]()
Jinak klika se asi moc nedává, spíš koule, aspoň při vybírání mi to tak přišlo, a když jsme k tomu chtěli ještě ten klíč zevnitř, vybírali jsme ze závratných dvou klik
ale u domu si kouli nedovedu představit, jak píše Karja , pořád couráme sem a tam. A ještě teda litujem, že jsme si nedali normální dveře na terasu, ale balkónovky, taky tudy pořád couráme a klika by byla praktičtější.
Myrtila Jo to máš pravdu:-D Ale já třeba naše balkonový dveře umim otevřít, u segry mají posuvné a jako bohužel, prošla jsem jimi snad už 100krát, 30krát mi někdo říkal, jak to mám udělat a nic, prostě nic:-D, musí po mě zavírat šestiletá neteř
Karja jo, my máme klíče u švagrové a u našich, oboje do 500m, kolikrát si představuju, jak tam běžím, až si zapomenu vzít klíče, když jdu pro balík
Ale tenkrát tady nikdo z příbuzných nebydlel, i my tu bydleli chvíli a nikoho moc neznali.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články