viktorka_od splavu Jojo, ten technik mi to demonstroval, aby svůj výrok potvrdil. Naše dveře jsou těžký a nějak se prověsily a neslo zamykat. Tak jsem celkem dlouho jen zabouchávala, když jsem šla z bytu.
Stěžovací vlákno
Na zabouchnuti dveří jsem u nás odborník já. V bytě se mi to stávalo ke všemu vždy jen o víkendech, takže jsme se při placení pěkně prohli s přirážkou za nepracovní dny.
My třeba ani nemáme vlastní klíče, je jeden pro domácnost,který se nechavá na určeném místě a pak jeden záložní, který je ve skrýši permanentně. S kouli místo kliky bychom to nedali.
brrr Ty jo to jste dobrý, ale není někdo jako pořád často doma? Podle mě s to se všema věčně v háji moc dělat nedá.
a proč si na ty zabouchnutý dveře nevoláte asistenci od pojišťovny? funguje to i na zašprajcnutý dítě na WC, uvnitř bytu
RoSa když jsem si zabouchla já, tak jsem volala zámečníka proto, že na něj bylo na nástěnce číslo. Jestli na zabouchnutý dveře mám pojistku netuším, a na mobilu číslo na pojišťovnu nemám - ale možná by byl dobrý nápad si ho přidat ![]()
Karja my to děláme celý můj život. Většinou doma bývala babička, ale nezměnilo se to, ani když umřela. Teď je už mamka v důchodu, takže je doma, ale stejně je pořád někde pryč. Ale třeba kluci, ti zapomínají zamykat úplně. Naštěstí máme na zahradě dva psy a bdělé sousedy.
brrr Haha, tak to snad radši smaž, než se tam někdo až mu dojdou prostředky na cosí hadry vypraví s věncem buřtů:-D
Karja
Moje bujná fantazie, to je peklo!!! Úplně to vidím!
Přišly mi zimní turistické boty od Merrelu. Podle krásy jsem je nevybírala (i když zřeba dceři se hrozně líbí), ale jsou pohodlné, dokonalé. Místo tkaniček mají utahovací gumičku, to v zimě vůbec není špatné. Jenže! Ta gumička je v jednom, celkem zásadním místě, přišitá k botě! Takže neutáhnutelná!!!![]()
![]()

Sweet Potato kde udělali soudruzi z Číny? chybu?
já mám tohle, naštěstí funkční, zavazování na in-linech, ale někdy mám pocit, že musím táhnout až nad hlavu
Já nevím jestli jste si toho všimli, ale když má v seriálu umřít nějaká z hlavních postav, začnou na ni být scénáristi hodní. Usmíří se s rodinou, najde životní lásku, dosáhne vytouženého ocenění... tak já si stěžuju, že se život občas chová jako blbej seriál. Mám kamarádku, co to v posledních letech fakt neměla lehký a teď má vztah se spřízněnou duší, nastoupila do nové práce, začala si realizovat nějaké vysněné projekty a v pondělí skončila na jipce a má neoperovatelné metastázy v žaludku. Ona na to reaguje svým typickým černohumorným stylem a já si tak říkám jak se asi cítí, když zůstane sama se sebou a je mi líto.
DruI Je mi kamarádky moc líto ![]()
DruI Život není fér
.
Bohužel mám teď v okolí víc takových příběhů s blbým koncem.
DruI ach jo. To je hrozné. ![]()
DruI to je děs. ![]()
Sweet Potato A vyreklamovat to nejde?
Kan No asi je vrátím, to není problém. Ale ještě špekuluju, jestli by to nešlo nějak vymyslet, měla bych je ráda.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články