Stěžovací vlákno
Děkuju za soustrast děvčata ![]()
DruI To je strašně smutné. V únoru zemřela kamarádka s podobným osudem. Bohužel po ní zůstaly tři děti.
Já se dneska dozvěděla o vážném zdravotním problému chlapečka starého jak Šárka, s jeho maminkou se kamarádíme, jsem tím úplně šokovaná.
Ty deti jsou nejstrašnější.
dzizisketa
To si vždycky říkám, když už z dětí padám na ústa, že jsem vděčná, že jsou zdraví. To je nejvíc.
dzizisketa
To si vždycky říkám, když už z dětí padám na ústa, že jsem vděčná, že jsou zdraví. To je nejvíc.
Tesat do mramoru.
Marbuša to me vzdycky rika mamka, jenze ona dela s postizenyma detma, tak jeste pridava ty historky...
Marbuša to me vzdycky rika mamka, jenze ona dela s postizenyma detma, tak jeste pridava ty historky...
Tak to určitě zná anebo by se jí mohl líbit Martin Selner, jak píše o autistických dětech. Autismus & Chardonnay. Je to vtipné a kolikrát fakt roztomilé.
Paris tak to je super, gratuluju!!
Ja myslela, ze vysledky jsou az 2.5.?
Paris gratuluji!
continuity Mulen děkuji
Mulen včera poslal Cermat výsledky ředitelům škol a ti mají 2 pracovní dny na zveřejnění pořadí. Většina se snažila už včera, ale je pár škol, které uvádí, že zveřejnění bude 2.5. Jedna z našich škol předem avizovala výsledky až 2.5., ale nakonec je včera k večeru vyvěsila. Tak se mrkni, jestli nejsou náhodou i na vašich školách.
Paris na strankach ani jedne zatim nic neni. To je napinave sakrys...
Mulen no, já jsem včera aktualizovala stránky obou škol každou chvilku. Nebylo mně moc dobře, obzvlášť proto, že z jedné školy nám ráno poslali výsledky Čj a M (body) a viděla jsem tu pohromu. Pak jsme celý den čekali na seznam pořadí. Nejdřív jsme věděli z té školy, kam se nedostala. Viděla jsem to černě celé. Druhá pak naštěstí dopadla dobře. To už jsem ani nečekala.
Paris to musely byt nervy.
Obe skoly maji v pozvankach napsany, ze vysledky az 3.5 a asi to i dodrzi![]()
Mulen tak to nezávidím. Já jsem byla včera ráda, že už ta nejistota končí. Asi z 12 škol, kam se hlásily děti, které znám, tak ze 2 škol výsledky ještě nemají. Jinak ano...
Držím vám pěsti.
Paris díky!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články